Įtikinėti draudimo nauda nereikėjo

„Allianz Lietuva“ finansų patarėja Elena Malinauskienė klientų visuomet paklausia, kuo šie labiausiai nori pasirūpinti gyvenime savo ir savo šeimos labui, kad galėtų gyvenimą semti pilnomis saujomis. Vieniems tai – saugi finansinė ateitis sau ir vaikams, kitiems – gyvybės draudimas bei kritinių ligų apsauga.

„Sąmoningai ar ne, norime gyventi kuo saugiau, išvengti kiek įmanoma daugiau pavojų ar dirgiklių. Pamenu, kuomet vienai klientei buvo diagnozuotas skrandžio vėžys. Laimė – pirmosios stadijos. Ir štai, dar vienas įrodymas, jog kritinėms ligoms nesvarbu, nei koks jūsų amžius, nei kokia profesija. Dabar susirgo medikė, kuri tikrai išmano ir visas profilaktines procedūras, ir, tikiu, sveikata rūpinasi reguliariai. Tikriausiai dėl to, kuomet susitikome pirmąjį kartą, man neteko klientei pasakoti apie draudimo naudą ar apie ribotą darbingumą operacijos, chemoterapijos ar reabilitacijos metu. Klientė žinojo, jog kritinės ligos, tai ne tos, kur pakanka tvarsčio ir vaistų nuo skausmo“, - pasakoja E. Malinauskienė.

Pasak finansų konsultantės, ši klientė savo gyvenimui draudimo saugiklius susidėjo beveik prieš dvidešimtmetį, palaipsniui prisijungė ir visas apsaugas, tiek kritinių ligų, tiek traumų bei stacionarinio gydymo. Likimas parodė, jog laiku priimtas sprendimas pasiteisino. Diagnozavus skrandžio vėžį, moteris gavo solidžią, daugiau nei 12 tūkst. eurų išmoką.

Pasirūpino ne tik savimi

„Buvome susitikę, kalbėjomės, klientė buvo pozityvi, džiaugėsi draudimu pasirūpinusi gerokai iš anksto, o kritinėje situacijoje pamatė konkrečią to naudą. Gydytoja puikiai žino, kiek kainuoja sveikata, o dar geriau žino, kiek kainuoja jos taisymas. Sakė niekuomet neabejojusi Allianz Lietuva teikiamų paslaugų nauda, o gavusi išmoką, galėjo ramiai susikoncentruoti kovai su vėžiu, reabilitacijai, skirti laiko sau ir nesukti galvos – iš ko tą daryti ir kaip pragyventi“, - sako E. Malinauskienė.

E.Malinauskienė pasakoja, jog klientai, kurie išgyvena kritines ligas, patiria dideles, skaudžias traumas, tačiau yra pasirūpinę gyvybės draudimu, kritinių ligų apsauga, paprastai grįžta su padėka ir vieninteliu klausimu – kaip galėtų pasirūpinti visa savo šeima.

„Būtent Allianz Lietuva išmokos ir mūsų specialistų gebėjimas išgirsti klientų poreikius, pasiūlyti geriausiai jų lūkesčius atitinkančias paslaugas leidžia sulaukti nuoširdžių padėkų. Kai žmogus sako, jog gavęs išmoką suprato, kad pasveikti turės daugiau nei reikia resursų ir tuo pat metu galės užtikrinti finansinę gerovę šeimai – tai mums yra geriausias darbo įvertinimas. Ši klientė – ne išimtis, ji taip pat sugrįžo sudaryti gyvybės draudimo sutartis savo vaikams“, - mintimis dalijasi E. Malinauskienė.

Lietuvos banko duomenimis Allianz Lietuva per dešimtmetį savo gyvybės draudimo klientams nelaimės atveju išmokėjo daugiausiai rinkoje, 38,8mln. eurų (Lietuvos bankas, 2013-01-01 – 2022-12-31). Vien 2022 metais gyvybės draudimo klientams nelaimės atveju išmokėjo 5,4 mln. eurų.

Išmokos Allianz Lietuva gyvybės draudimo klientams nelaimės atveju nuo veiklos pradžios iš viso sudaro 52 mln. eurų (Allianz Lietuva 2022-12-31).

Šaltinis
Projektas „Gyvenk drąsiai kartu su Allianz“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją