„Rosme Lingerie” didžiuojasi būdami Latvijos įmone, kuri jau daugiau nei 70 metų profesionaliai kuria ir gamina apatinius drabužius. Apatinis trikotažas, naktiniai ir maudymosi kostiumėliai parduodami Latvijoje bei eksportuojami į Europos, Azijos šalis ir Jungtinių Amerikos Valstijų šalis. Pagrindinis bendrovės principas – kurti aukštos kokybės gaminius, kuriuose patogumas dera su skoninga estetika.

Peržiūrėję 20–30 metų senumo „Rosme Lingerie” katalogus, pamatytumėte, kad gaminiai vizualiai skiriasi nuo šiandieninio asortimento. Dar prieš 20 metų „Rosme Lingerie” siūlė labai nedaug liemenėlių be lankėlių, o dydžių ir spalvų asortimentas buvo ribotas. Šiandien tendencijos pasikeitė ir moterys griežtas, prigludusias liemenėles keičia į patogias liemenėles be lankelių.

„Rosme Lingerie“ 2006 liemenėlės be lankelių

Moterims svarbu, kad apatinis trikotažas būtų tarsi antra oda. Komfortas ir gera savijauta yra kokybiškos liemenėlės pagrindas.

Didžiausias vizualinis skirtumas, lyginant su dabartinėmis liemenėlėmis be lankėlių, yra kaušelio forma, kuri anksčiau buvo labiau konusinė. Dabartinės mados tendencijos reikalauja natūralios, apvalios krūtinės formos, kuri pasiekiama pakoregavus liemenėlių su kaušeliais detalių formą. Laikui bėgant keitėsi ir naudojamos medžiagos bei detalės. Siekiant užtikrinti maksimalų patogumą net ir didelėms krūtinėms, liemenėlės kuriamos su paminkštintomis petnešėlėmis, platesnėmis elastinėmis guminėmis juostelėmis apatinėje krūtinės linijoje, plonesniais liemenėlės šonais ir labiau uždengta dekoltė sritimi.

Rosme Lingerie kolekcijos (iš kairės): Alyssa, Delight, Nadine.

Mes, moterys, mėgstame keisti savo aprangą. O stilius neabejotinai prasideda nuo apatinio trikotažo pasirinkimo – šiandien noriu patogios liemenėlės be lankelių, rytoj norėsiu drąsios push-up liemenėlės su lankeliais. Labai gerai, kad galiu rinktis skirtingus apatinius drabužius.
Lelde, „Rosme Lingerie” klientė

Šiandien „Rosme” turi beveik 20 skirtingų liemenėlių be lankelių modelių. Šie modeliai užtikrina veiksmingą atramą bei formos išlaikymą net ir be lankelių. Asortimentą sudaro liemenėlės jaunoms mergaitėms, „bralette” liemenėlės, siūtos kaušelių liemenėlės su klasikinėmis arba paminkštintomis petnešėlėmis, liemenėlės su suformuotais kaušeliais ir medvilninės liemenėlės iš „spacer” medžiagos.

Mažiau girdėta „spacer” medžiaga pagaminta naudojant specialią technologiją, kurios dėka į audinį įterpiamas lengvas paminkštinimas. Tarpinė medžiaga gaminama iš dviejų plonų audinio sluoksnių, surištų tarpiniu siūlu. Vidurinis audinio sluoksnis leidžia cirkuliuoti orui, o viršutinis ir apatinis sluoksniai nuvalo drėgmę ir šilumą. Tai reiškia, kad audinys yra lengvas, pralaidus orui, o pridėtas paminkštinimas suteikia šiek tiek apimties. Iš šios medžiagos pagaminti apatiniai tinka visoms moterims, kurios nori išlaikyti gerą formą. Ji taip pat puikiai tinka šiltesniu oru ar sportuojant, nes užtikrina, kad krūtys apatiniuose neprakaituos.

Anksčiau negalėjau įsivaizduoti, kokios patogios gali būti liemenėlės be lankelių. Jos suteikia krūtų formai reikiamą prilaikymą ir leidžia pamiršti apie odos trynimą, netinkamus liemenėlės išlilnkimus ir kitus nepatogumus.
Vita, „Rosme Lingerie” klientė

Įmonė turi ilgametę patirtį kuriant ergonomiškus ir estetiškus apatinius drabužius. Dėl kokybės kontrolės ir aukštos kokybės žaliavų tiekėjų pasirinkimo gaminiai atitinka Europos gamybos standartus. Šiandien vos keli gamintojai gali pasiūlyti visiškai europietiškus gaminius – nuo medžiagų iki galutinio produkto. „Rosme” yra vienas iš šių 100% europietiškų gamintojų. Atsiradus naujiems gaminiams, naujoms medžiagoms ir pasikeitus mados tendencijoms, visuomenėje dažnai sklando įvairūs mitai. Tačiau reikėtų pažymėti – nėra jokių įrodymų, jog tam tikros rūšies liemenėlė ar kitas drabužis gali prisidėti prie krūties vėžio ar kitų ligų išsivystymo.

Naujosiose „Rosme” kolekcijose sėkmingai derinamas subtilus dizainas ir funkcionalumas. Nuo elegantiškų nėrinių iki medvilnės paprastumo – toks platus yra medžiagų ir dizaino pasirinkimas, atitinkantis visus skonius. Kiekviena konstrukcijos detalė kruopščiai apgalvota, kad atitiktų silueto mados tendencijas ir užtikrintų tikrą komfortą.

Su asortimentu galite susipažinti el. parduotuvėje www.rosmelingerie.com