Daugiau negu dešimtmetį šalyje žinomas kulinarijos studijų tinklas „Čiop Čiop“ nuolat atsinaujina, kad lankytojai čia galėtų jaustis lyg namuose – moderniuose, bet labai jaukiuose namuose.

Čiop Čiop

Asmeninės šventės, išskirtinės vakarienės ar maisto gamybos pamokos čia vyksta kartu su šefais, kurių patiekaluose atsispindi visos gastronominės tendencijos. Per 13 metų šioje studijoje užaugo daug garsių vardų, kurie atidarė savus restoranus. Nors ši kulinarinė studija vis ieško naujų virtuvės talentų, nepamiršta ir senbuvių, su kuriais mielai bendradarbiauja.

Čiop Čiop

Kulinarinių kursų ir atvirų gamybos sesijų metu susirinkę svečiai mokosi įvairių pasaulio virtuvių gamybos principų: nuo modernios lietuviškos iki Izraelio, Tailando ar Meksikos. Kulinarinės studijos akcentu greitai spėjo tapti stilinga kulinarinė sala, aplink kurią pašnekesiai liejasi taip pat laisvai kaip ir vynas.

Čiop Čiop

Kviestinės publikos vakaro metu laukė ne tik kulinarinės pramogos, bet ir netikėti svečiai – muzikinį pasirodymą surengė ką tik televizinį projektą „Lietuvos balsas“ laimėjęs Anyanya Udongwo.

Čiop Čiop

Šventinio renginio metu buvo galima įvertinti naujas studijos erdves ir paragauti įvairių pasaulio virtuvų patiekalų, pailsinti kojas šildomoje ir stilingai dekoruotoje lauko terasoje.

Čiop Čiop

Laiką čia smagiai leido atlikėjas Justinas Jarutis su drauge Urte, aktorius Vytautas Rumšas, humoristas Mantas Katleris, verslininkė Rasa Barauskaitė ir atlikėjas Petras Daunys, parduotuvių tinklo „Simitri“ įkūrėjai Simona ir Mindaugas Lipniai, advokatas Darius Pinkevičius su žmona, kosmetikos fabriko „Cosmoway“ bendraturte Juste Pinkevičiene, verslininkės ir nuomonės formuotojos Indrė Trusovė, Justina Gafaro, Dovilė Urbanaitė, Urtė Mikelevičiūtė. Šventėje dalyvavo „Coocoomos“ kūrėjai Rūta Mackevičiūtė ir Eduardas Fedotovas, Edita Lavrinovič, Eglė Barauskienė, Diana Dargienė ir kt.

Renginio dekoru rūpinosi kūrybinis biuras „Austėjos efektas“ www.austejosefektas.lt