Šiuolaikinis Talinas tęsia ilgametes sanatorinio miesto tradicijas, tačiau kuklesniu pavidalu: dabar čia daugiau sanatorijų, kuriose daugiausia dėmesio skiriama poilsiui, o ne gydomosioms atostogoms. Tačiau kultūrinių renginių ir pramogų įvairovė neabejotinai užtikrins pramogas, o tai yra būtina bet kokių atostogų dalis.

Peržiūrėkite keletą mūsų rekomendacijų, susiraskite mėgstamą SPA ar vandens parką ir puikiai praleiskite laiką vieni, dviese ar su šeima!

Daugiau informacijos rasite kelionių svetainėje www.visittallinn.ee.

SPA centrai Talino viešbučiuose

Šiandien, praėjus dviem šimtams metų, pasivaikščioję po Talino senamiestį ar miesto centrą, rasite keletą nedidelių ir intymių SPA centrų. Jei norite privatumo ir prabangos, apsilankykite 5 žvaigždučių viešbučio „Telegraaf Hotel“, viešbučio „Swissôtel“ arba pasaulinio lygio viešbučio „Hilton Tallinn Park“ SPA centruose.

Iš viešbučio „Nordic Hotel Forum“ SPA atsiveria puikus vaizdas į miestą. Jis nedidelis, bet jaukus, jame yra viskas, ko reikia poilsiui ir sportiniams užsiėmimams. Dar vieną tokį nedidelį SPA centrą su japoniškomis sūkurinėmis voniomis rasite viešbutyje „Von Stackelberg Hotel Tallinn„. Kitoje gatvės pusėje yra didesnis SPA centras viešbutyje „Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Tallinn“. Čia vyksta mieste populiarūs vandens aerobikos užsiėmimai.

Vandens parkai Taline - pramogos vaikams

Vaikai ir paaugliai ne visada gali įvertinti apsilankymą pirtyje ar nuobodžiame SPA centre. Tikros linksmybės jų laukia vandens parkuose ir vandens centruose su čiuožyklomis ir vaikų baseinais.

Tikrą rojų ir daugybę vandens pramogų visai šeimai siūlo „Kalev Spa“ viešbutis senamiestyje ir „Aqua Spa“ viešbutyje „Tallink Spa & Conference Hotel“ netoli keleivių uosto. Beje, „Kalev Spa“ vandens parke yra aptverta 18+ zona, kurioje ypač ramu.

„Mustamäe Elamus Spa“ yra daugiau kaip 20 skirtingų pirčių ir keli baseinai visai šeimai. Čia taip pat teikiamos sveikatingumo paslaugos - nuo jogos pirtyje iki vandens aerobikos ir nuo masažų iki žuvų SPA pedikiūro. Taip pat yra suaugusiesiems skirtas SPA 21+, kuriame galite ramiai ir tyliai atsipalaiduoti.

Jei neprieštaraujate išvykti iš miesto centro, Viimsi mieste jūsų laukia „Atlantis H2O“ vandens parkas. Šeimai skirtas vandens ir gamtos centras yra gana didelis pagal Estijos standartus, jame galite net paslidinėti keliais nusileidimo kalneliais. Talino Viimsi SPA yra tame pačiame pastate, tačiau ramesnėje vietoje, atokiau nuo vandens parko.

Patarimas! Madingame Noblessnerio rajone esančiame Iglupark'e galite pasikaitinti garinėje pirtyje. Po pirties galite pasimaudyti Baltijos jūros vandenyse.

Apsilankykite visittallinn.ee ir sužinokite daugiau apie įvairias Talino gydyklas (informacija anglų kalba).

Šaltinis
Projektas „Aplankyk Taliną“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją