„Viskas įskaičiuota“ principas

Pasirinkus pilnai aptarnaujamų biurų nuomą, jūs visada tiksliai žinosite, kokį mėnesinį mokestį mokėsite – daugiau jokių neprognozuojamų sąskaitų už elektrą, komunalines paslaugas, internetą, valymo paslaugas. Kas mėnesį mokama ta pati biuro nuomos paslaugos kaina.

„Workland“ centras Gedimino pr. 9, Vilniuje

Tai leidžia lengvai planuoti biudžetą, o taip pat – sutaupyti laiko, neleidžiant jo skaičiuojant bei analizuojant mėnesines biuro patalpų nuomos sąskaitas. Taip pat – daugiau jokio vargo rūpinantis remonto, priežiūros ar kitais su patalpomis susijusiais klausimais. Visa tai už atliekama už jus ir įskaičiuota į biuro nuomos paslaugos kainą.

Lankstumas – prioritetas Nr. 1

Pastarųjų metų įvykiai ir situacijos paskatino verslą kiek įmanoma atsisakyti ilgalaikių įsipareigojimų. Matome, kad planavimas galimas – metams į priekį, o po jų išlieka nežinomas nei augimo tempas, nei biudžetas. Tad lanksčios biuro nuomos sąlygos – puiki išeitis, leidžianti planuoti ir, esant poreikius, keisti planus.

Pilnai aptarnaujamus biurus galite nuomotis pasirinktam laikotarpiui – vos kelioms savaitėms, pusei metų, metams ar ilgiau. Reikia biuro darbinei sesijai dienai? Toks sprendimas – taip pat galimas!

Patiriant staigų augimą, ar prireikus sumažinti darbo vietų skaičių – lengvai jį pakeisite ir biuro plotą išnaudosite maksimaliai efektyviai. Tai – geriausias sprendimas ir įmonėms, taikančioms hibridinį darbo modelį.

Lauko terasa Workland G9 biurų centre Vilniuje

Taupykite laiką ir koncentruokitės tik į savo verslą

Jei ieškote būdų, kaip maksimaliai efektyviai išnaudoti ne tik biuro plotą, bet ir savo bei savo darbuotojų laiką, pilnai aptarnaujamų biurų paslauga jums tikrai padės. Kai viskuo pasirūpinta už jus – nuo baldų iki visų paslaugų – telieka atsinešti kompiuterį ir kibti į savo tiesioginį darbą.

Negaiškite laiko su nuomos sąskaitomis, smulkių biuro problemų, kurios, visgi, atima laiko, sprendimu. Pilnai aptarnaujamuose biuruose – viskas po ranka. Prireikus pasinaudosite privačiomis skambučių kabinomis, partnerius susitikimui pasikviesite į šalia biuro esančią posėdžių salę, o strategiškai patogios biurų centrų lokacijos leidžia sutaupyti laiko ir keliaujant į parduotuves, restoranus, valstybines institucijas, bankus – kurie – visai šalia jūsų biuro.

„Laikas – vertingiausia mūsų laikų valiuta. Koncentravimasis į tiesioginę savo veiklą – raktas į jos sėkmę. Tad ir šiuolaikinis biuras turi būti toks, kuris darbą paverčia produktyvesniu, komfortiškesniu, o ne apkrauna papildomomis administracinėmis užduotimis,“ – sako „Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų ir bendradarbystės erdvių vadovė Lietuvoje Laura Panovienė.

Laura Panovienė, nuotr. autorius Paulius Peleckis

Profesionalų bendruomenė, padedanti verslui augti

Taip, tai tiesa – laiko padės sutaupyti netgi pilnai aptarnaujamų biurų centruose vykstantys renginiai. Jų metu galite padėti puikius pamatus verslo plėtrai – įgyti naujų verslo pažinčių, pasisemti naujų idėjų, žinių ar tiesiog gauti profesionalų palaikymo ir patarimų. „Workland“ centruose dirba profesionalai iš įvairiausių sričių: finansinių technologijų, teisės, viešųjų ryšių, marketingo, projektų vystymo ir t.t.

Tad, prisijungus prie pilnai aptarnaujamų biurų bendruomenės, tiesiog prie rytinio kavos puodelio galite sutikti naują verslo partnerį, ar klientą. Be to, galėsite pasidalinti ir savo žiniomis ir taip pasikleisti žinutę apie savo verslą ar veiklą – siūlydami temas ir komentarus tinklaraščio, naujienlaiškio įrašams, renginiams.

Darbo – gyvenimo balansas

Paskutinis, be ne mažiau svarbus aspektas – tai darbo ir gyvenimo balansas. Pilnai aptarnaujamų biurų nuoma, stilingos, įkvepiančios šių biurų erdvės dieną darbe paverčia malonumu. Be to, dirbant tokioje aplinkoje ir produktyvumas – daug didesnis. Taip lieka daugiau laiko poilsiui, šeimai, asmeniniam gyvenimui.

Darbo erdvėje itin svarbu palaikyti malonią, tačiau profesionalią atmosferą – tai ne tik jūsų įvaizdžio dalis prieš partnerius ar klientus. Tai – ir didelis privalumas konkurencijoje dėl talentų, profesionalių darbuotojų.

Poilsio kambarys Workland G9 centre

Workland G9 – vienintelis Lietuvoje, turintis multifunkcinę aplinką

Siekiantiems maksimalaus produktyvumo, svarbi kiekviena minutė: kiek truksite parduotuvėje, pietums, sporto salėje. Workland G9 – biurų centras, įsikūręs Vilniuje, Gedimino prospekte, „G9“ prekybos centro viršutiniame aukšte.

Iš „Workland G9“ tiesiog nusileidę liftu pasieksite sporto salę, restoranus, „Lidl“, paštomatus, drabužių valyklą, vaistinę, grožio saloną, bankomatus, knygyną, drabužių, avalynės, galanterijos, sveikos gyvensenos parduotuves.

Ką jau kalbėti apie vietovės – sostinės širdies – reprezentatyvumą. „Workland G9“ apsuptas kultūrinių, istorinių paminklų, valstybinių institucijų, viešbučių, geriausių restoranų, aikščių. Vos už keleto minučių kelio – Neries krantinė.