„Ruošiame kur kas daugiau nei projekto finalą: tai bus ir tikra jubiliejaus šventė, į kurią kartu pašėlti kviečiame savo draugus“, – apie įspūdingą renginį, kuriame pasirodys ne tik 10 finalistų, bet ir projekto mokytojai, buvę dalyviai bei būrys garsių veidų pasakoja „Lietuvos balso“ vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius.

„Žiūrovams „Žalgirio“ arenoje paruošėme įspūdingą koncertą, o raudonojo kilimo dalyviams ir dar daugiau atrakcijų: jaukią ir pramogų kupiną VIP zoną, didžiulę foto sienelę bei 360 laipsnių video erdvę ir, be abejo, meilę, dėmesį ir šventinį tortą“ , – sako Gediminas Jaunius.

18.15 - 19.15 val. tiesiai iš raudonojo kilimo per DELFI ir „Lietuvos balsas“ Facebook bus galima stebėti tiesioginę transliaciją, kur svečius kalbins, simboliškai organizatorių pariktas, pirmojo „Lietuvos balso“ sezono reporteris Žygimantas Barysas, jos metu žiūrovai galės išvysti ir kitą buvusią „Lietuvos balso“ reporterę Karoliną Meschino, projekto mokytoją Vaidą Baumilą, buvusias laimėtojas Moniką Mariją, Juliją Jegorovą, Gerdą Šukytę ir visą spektrą scenos legendų: nuo „The Roop“, Ievos Zasimauskaitės, „8 kambario“, Gjan, Evgenyos Redko iki legendinio Povilo Meškėlos ar Aleksandro Ivanausko – Faros.

Šiemet galimybė žengti raudonuoju kilimu kartu su Lietuvos įžymybėmis bei stebėti koncertą nuo šventinio staliuko suteikta ir visiems norintiems, besidomintys unikalia proga daugiau informacijo rasite čia.

Įspūdingas 10-ojo „Lietuvos balso“ finalas ir trankiausia muzikinė jubiliejaus šventė – jau balandžio 30 dieną, Kauno „Žalgirio“ arenoje.