Tai jau tradicija tapęs vienos dienos festivalis, kuris apima du renginius: 115 000 narių vienijančios feisbuko grupės Lithuania Grilling and Smoking narių suvažiavimą ir tarptautinį Twinsmoke BBQ čempionatą pagal KCBS (Kansas City Barbeque Society) taisykles, kuriame susiburia grilio komandos iš Lietuvos ir užsienio. Šiemet festivalis vyks jau penktąjį kartą gegužės 20 dieną greta Vilniaus įsikūrusio viešbučio „Vilnius Grand Resort“ teritorijoje ant ežero kranto.

Skanūs atradimai ir veiklos visai šeimai

Šių metų festivalyje bus įkurtos 4 maisto erdvės: grilio, BBQ, Artimųjų Rytų, Argentinos. Organizatorius atkreipia dėmesį, kad į bilieto kainą yra įskaičiuotos 2 maisto ir 1 gėrimo kortelės, todėl visi apsilankę renginyje ir gerai praleis laiką, ir bus sotūs.

Lankytojai turės progą paragauti tikro uzbekiško plovo, kuris bus verdamas didžiausiame Lietuvoje – net 411 litrų – kazane, visų mėgstamų „smash“ mėsainių, kuriuos gaminti patikėta Latvijoje žinomai grilio komandai. Taip pat bus galima įvertinti argentinietiško asado, grilio ir BBQ patiekalus, o svečiai iš JAV ir Suomijos ruošia degustacijų kampelius.

Festivalis garsėja savo draugiškumu šeimoms su vaikais. Mažieji svečiai yra labai laukiami, jie galės mėgautis aktyviomis pramogomis.

Renginio vedėjo vaidmuo šiemet patikėtas komikui Mantui Bartuševičiui. Festivalio erdvėje veiks ir lankytojų jau pamėgtas BBQ turgus, lauks daugybė atrakcijų, rėmėjų dovanų, įdomių pažinčių ir galimybė stebėti tarptautinio KCBS čempionato Twinsmoke komandų varžymąsi laisvose kategorijose.

Taip pat laukia įspūdingas „Daddy Was A Milkman“ gyvo garso koncertas ir jau legenda tapęs vakarėlio pratęsimas su DJ Mamania.

Rengino organizatorius „Kamado Bono“ žada gerą laiką ir kviečia visus, kurie vertina kokybiškus renginius ir skanų grilio maistą, susiplanuoti puikų šeštadienį ir dalyvauti.

Bilietai jau prekyboje. Juos galima įsigyti čia: http://bit.ly/3YoE5om