Susibūrė išskirtinėje erdvėje

„Sothys“ pavasario gaminių naujienų pristatymas vyko lietuviškos mados gerbėjams žinomos talentingos rūbų dizainerės Valerijos Molčanovos kūrybos erdvėje „Molči Vilniuje, į kurią rinkosi žinomos Lietuvos moterys, pripažintos Lietuvos kosmetologės ir makiažo meistrės, naudojančios inovatyvius „Sothys“ odos priežiūros metodus.

Idėja apjungti lietuvių kūrėjos darbus ir tai, kas šiuolaikiška, natūralu ir originalu, kilo remiantis „Sothys“ vertybėmis. Kliento gerovė yra „Sothys“ kompanijos veiklos pagrindas: mokslininkų kuriami odos priežiūros problemų sprendimai vartotojus pasiekia po kelių metų tyrinėjimų, formulių kūrimo ir klinikinių tyrimų.

Stilingos popietės metu susirinkusiųjų dėmesį kaustė išskirtinis „Molči salono interjeras, kuris tarsi trumpam nukėlė į mados namus Prancūzijoje.

Renginio viešnios turėjo išskirtinę galimybę iš arti susipažinti su šios talentingos dizainerės kūryba ir „Sothys“ grožio inovacijomis.

Specialiai šiam renginiui rūbų dizainerė Valerija Molčanova papuošė modelius savo kurtomis įspūdingomis suknelėmis, kurios dar labiau paryškino „Sothys“ makiažo meistrės Jolitos Verseckienės kurtus makiažo įvaizdžius.

Kviestinės viešnios negailėjo komplimentų renginio organizatoriams bei atskleidė, kad „Sothys“ kompanija visada įkvepia ne tik grožio naujienomis, bet ir moteris paverčia išties ypatingomis.

Odos priežiūros priemonė ir makiažo priemonė viename

Naujos „Sothys“ drėkinamos priemonės su atspalviu ne tik vizualiai gražina – jos taip pat laikomos odos priežiūros priemonėmis, kurias į savo kasdienę odos priežiūrą gali įtraukti kiekviena moteris.

„Sothys Advanced Research“ tyrimų ir plėtros laboratorijoje makiažo ekspertai preciziškai kuria formules, kad nustatytų kiekvienam atspalviui tinkamą toną, geriausią šviesos kokybę ir tinkamą intensyvumą kiekvienam gaminiui. Jų tikslas – pasiūlyti kiekvienam odos tonui pritaikytus atspalvius, leidžiančius sukurti natūralią odos išvaizdą ir suteikti sveiko švytėjimo efektą.

Todėl „Hydrating Tinted Care“ pasižymi minimalistine, sertifikuota ekologiška sudėtimi, kurioje derinami natūralios kilmės mineraliniai pigmentai. Ši priemonių linija yra lengva kaip emulsija, tepama vienu žingsniu ir iš karto suteikia odai natūralaus sveiko švytėjimo.

Ši tonuojanti priemonė gali pakeisti įprastą dieninį kremą (galima užtepti ant serumo) arba ją galima naudoti kaip paskutinį grožio rutinos žingsnį – makiažo priemonę.

Pagerinkite natūralią odos išvaizdą ir sukurkite sveiko švytėjimo efektą

Šioje naujoje drėkinamojoje, atspalvio suteikiančioje priežiūros linijoje yra 3 atspalviai, identiški „Sothys“ asortimente esantiems „Teint Jeunesse“ ir „Détox Energie™“ makiažo pagrindams, taip pat visiškai naujas atspalvis, tinkamas tamsesniems odos tonams. Šie 4 nauji atspalviai tiks visiems veido odos tonams – nuo šiltesnių iki šaltesnių.

Naujoji priemonių linija leis pasiekti ypač efektyvų rezultatą. Privalumai:

• priemonė ilgai išlieka,

• natūralus ir tolygus padengimas,

• gaivi kreminė tekstūra, lengvai pasiskirsto,

• odos spalva pagražėja ir įgauna natūralaus švytėjimo,

• odos spalva tampa tolygi ir sveikai spindinti, be blizgesio,

• priemonė suteikia natūralios odos pojūtį (tarsi be priemonės),

• oda geriau sudrėkinta, elastingesnė.

Produktų sudėtyje – ekologiškos ir patentuotos „Sothys Advanced Research“ instituto veikliosios medžiagos

Dėl „Sothys Advanced Research“ pažangių mokslinių tyrimų naujoje drėkinamojoje odos priežiūros linijoje su atspalviu naudojamos veikliosios sudedamosios medžiagos iš „Sothys“ drėkinamosios ir jauninamosios linijos, kad būtų užtikrinta itin veiksminga odos priežiūra.

Aukščiausius reikalavimus gamybai keliančios „Sothys“ kosmetikos veikliosios medžiagos išgaunamos iš vaisių, gėlių, augalų ir medžių botaninių ekstraktų, nepamirštant rūpesčio gamta ir laikantis žaliosios chemijos principų.

Omega 3, 6 ir 9 kompleksai. Maitinamajam, stangrinančiam ir atgaivinančiam poveikiui.

Ekologiška beržų sula. Gauta iš Sothys Advanced Research tyrimų instituto. Sula renkama pasienio zonoje tarp Kantalio ir Korezo, keli kilometrai nuo „Les Jardins Sothys“ sodų Auriake. Profesionalai sulai išgauti patys įkerta kruopščiai atrinktus medžius (atsižvelgdami į beržų amžių, skersmenį ir kt.).

Sulos surinkimas prasideda vasario pabaigoje–kovo pradžioje, kai beržuose pakyla sula, ir baigiasi iki pirmųjų pumpurų žydėjimo. Surinkus norimą derlių, skylė užpildoma mediniu kaiščiu, kad medis galėtų atstatyti žievę.

Beržas gali pagaminti iki 200 litrų sulos per dieną. Beržų sula, turinti daug cukrų ir mineralų, garsėja savo drėkinamosiomis ir atgaivinančiomis savybėmis.

Profesionalios „Sothys“ kosmetikos odos priežiūros priemonių galite įsigyti pas kosmetologus visoje Lietuvoje. „Sothys Paris“ atstovas Lietuvoje: UAB Grožio galia, Vasario 16-osios g. 2–119, Vilnius.

Daugiau informacijos: www.sothys.lt.