12 mėnesių truksianti programa leis visapusiškai pažinti verslo bankininkystę, nes jos dalyviai per šį laikotarpį bus rotuojami per tris skirtingas sritis ir įgis jose praktinių žinių vykdydami tarptautinius projektus, bendraudami su kolegomis iš kitų skyrių bei susipažindami su banko klientais.

„Luminor“ banko darbdavio įvaizdžio vadovės Rūtos Marcinkevičiūtės teigimu, dalyvavimas šioje programoje yra puiki galimybė iš vidaus pamatyti, kaip veikia viena svarbiausių banko veiklos sričių ir pasimokyti iš jos lyderių.

„Tie, kurie baigs „Luminor Graduate“ programą, tikrai turės tvirtus pagrindus kurti sėkmingą karjerą banke ir dar tokioje srityje, į kurią naujokui nėra labai paprasta patekti. Geriausiai programoje pasirodžiusiems dalyviams pasiūlysime nuolatinę darbo vietą ir tolimesnės karjeros galimybes“, – sakė R. Marcinkevičiūtė.

Programa prasidės rugpjūčio viduryje ir tęsis metus – iki kitų metų rugpjūčio. Galimas darbo iš namų ir biure derinimas, tačiau dirbti reikės visą darbo dieną. Dalyvavimas programoje apmokamas – atlyginimas sieks 1900-2000 eurų (neatskaičius mokesčių).

Kiekvienas programos dalyvis turės mentorių, su kuriuo galės tartis ir klausti bet kuriuo metu. Į „Luminor Graduate“ taip pat yra įtraukta keletas mokymų ir seminarų, kurie padės tobulėti ir įgyti profesinių įgūdžių.

Norint atskleisti darbo banko ypatumus, programos metu bus vykdomi du projektai, kurie suteiks galimybę išbandyti savo jėgas dirbant tarptautinėse komandose. Jie pareikalaus kūrybinio mąstymo, gerų bendravimo įgūdžių ir drąsos priimant sprendimus. Taip pat bus organizuojami bendri Baltijos šalių programos dalyvių susitikimai, todėl reikėtų numatyti galimybę keliauti į Latviją arba Estiją, kur gali vykti susitikimai su kolegomis ir klientais.

Paraiškas dalyvauti programoje galima teikti „Luminor“ banko interneto svetainėje iki balandžio pabaigos: https://luminorcareers.lt/students-and-graduates/graduate-programme.