Aukso puodą atnešė laiminga mamos ranka

Teleloto“ Aukso puodas su 740 898 eurų laimėtas išlydint žiemą – paskutinį vasario sekmadienį. Paaiškėjo, jog visus skaičius savo bilietuose užbraukti pavyko dviem žaidėjams – gargždiečiui ir kaunietei.

Pastaroji į loterijos atstovybę atvyko lydima dukters bei sūnaus, kuris pasidalino išskirtine jų sėkmės istoriją.

„Jei čia būtų nusikaltimas, tai sakytume, kad bendrininkai esame visi. Gimimo dienos proga sesuo man padovanojo simbolinę dovaną ir 50 eurų. Už tuos pinigus įsigijau „Teleloto“ bilietų, o pasitikrinęs juos internetu sužinojau, kad dalis laimėjo nedideles sumas. Tada laimingus bilietus įteikiau mamai, kurios ranką vadiname laiminga – ir paprašiau parduotuvėje iškeisti į naujus. Vienas iš tų naujų bilietų ir susižėrė Aukso puodo dalį“, – pasakojo laimėtojos sūnus.

Pasiteiravus, ar jau turi planų, kaip leis laimėtus daugiau nei 370 tūkstančių eurų – laimėtoja kalbėjo, jog dalinsis su šeima. O sūnus išliko paslaptingas.

„Planuojame su sese padaryti staigmeną mamai. Bet, aišku, jai sėdint šalia, nieko negaliu atskleisti“, – juokėsi kaunietis.

Automobilį Valentino dienos proga įteikė vyras

Vasario mėnesį „Teleloto“ vyko ir speciali Valentino dienos akcija, kurios metu buvo dalyviai žaidė ne tik dėl įvairių vertingų prizų, tarp kurių buvo ir žiedai su deimantais – bet ir dėl naujų automobilių.

Vienas jų – miesto visureigis „Volkswagen T-Cross“ – atiteko Eglei iš Pilviškių, kuriai laimingą bilietą įsimylėjėlių dienos proga pirko vyras. Tik įteikė kiek pavėlavęs.

„Jis dirbo naktinėje pamainoje, aš dieninėje – tad ilgai nesusitikome. Nei žaidimo dieną – sekmadienį, nei po to sekusią Valentino dieną – antradienį – jis man to bilieto taip ir neperdavė. Galiausia penktadienio rytą atsiuntė nufotografavęs ir pasiūlė pasitikrint. Sužinojusi, kad laimėjom, tuoj pat vykau susirinkti iš darbo ir vyro, ir bilieto. Iškart atskubėjome į loterijos atstovybę“, – sėkmės istorija džiugiai dalinosi Eglė.

Moteris sakė, kad naujas automobilis buvo jos svajonė – mat dabartinis nuolat gesdavo ir keldavo daugybę rūpesčių. Tačiau apie tai, kad svajonę išpildys loterija – net negalvojo.

„Iki šiol loterijų bilietų aš beveik nepirkdavau, čia buvo tik vyro pramoga. O dabar jau ir aš jam vieną nupirkau“, – juokiasi moteris.

Iš viso per antrąjį 2023-iųjų mėnesį „Teleloto“ žaidėjai studijoje ir namuose išsidalino 1 204 105 eurus. Papildomo internetinio žaidimo „Teleloto+“, leidžiančio patiems rinkti skaičius, dalyviai laimėjo dar 32 220 eurų.

Kovo pradžia šiemet dvidešimt septintus metus minėsiančios loterijos žaidėjams taip pat itin sėkminga. Šį mėnesį jau susižertas Aukso puodas su daugiau nei 450 000 eurų suma. Laimėjo keturi bilietai – pirkti Jonavoje, Alytuje, Kaune ir internetu – sindikato būdu.