Visiems žinomas faktas, kad geriausia dantų ligų prevencija – reguliarus lankymasis odontologo kabinete. Realybėje tą daro tik mažuma Lietuvos gyventojų. Priežastys įvairios: nerimas dėl galimo skausmo, atidėliojimas, galimų išlaidų baimė, laiko stoka. Keisti šią neigiamą tendenciją ketina odontologijos klinika „Dentistè", pristatydama naujieną Lietuvoje – dantų priežiūros paslaugų abonementą.

„Stebime tendenciją, kad dauguma lietuvių kreipiasi pas odontologus per vėlai – kai jau reikia spręsti problemą, dažnai ir įsisenėjusią. Mūsų tikslas – skatinti dantų ligų prevenciją. Reguliarus lankymasis pas specialistus užkerta kelią dantų ir dantenų ligoms ir padeda sutaupyti laiko bei pinigų. Dėl to ir sugalvojome naują paslaugą – dantų priežiūros paslaugų abonementą. Jis užtikrins, kad profilaktiniai patikrinimai, diagnostika bei dantų higiena būtų atliekama reguliariai", – apie naują paslaugą pasakoja klinikos „Dentistè" įkūrėja Natalija Fedotova.

Dažnai žmonės atidėlioja vizitą pas odontologą ne tik dėl skausmo baimės, bet ir dėl galimų išlaidų. Dantų priežiūros paslaugų abonementas – efektyvus būdas sutaupyti, nes ligų prevencija kainuoja kelis kartus mažiau nei dėl nepriežiūros atsiradusių pasekmių gydymas.

„Mūsų klinikos tikslas – geriausių specialistų paslaugas padaryti prieinamas kiekvienam. Mini dantų priežiūros paslaugų abonemento kaina dienai – 55 euro centai. Kavos puodelis mieste kainuoja keturis kartus daugiau. Tikimės, kad patraukli paslaugų kaina paskatins lietuvius investuoti į savo dantų sveikatą ir reguliari profilaktika taps nauju įpročiu", – ateities lūkesčiais dalinasi N. Fedotova.

Dantų priežiūros paslaugų abonementas suskirstytas į tris rūšis: mini, midi ir maxi. Mini abonementas suteikia paslaugas, kurios yra privalomos visiems nepriklausomai nuo amžiaus ir dantų būklės. Į šį metinį abonementą įeina 2 profilaktiniai dantų būklės patikrinimai, 2 dantų higienos procedūros ir panoraminė rentgeno nuotrauka. Midi abonementas užtikrina dantų sveikatą ir grožį – jame numatytos visos mini pakete esančios procedūros bei dantų balinimo procedūra. Maxi abonementas skirtas žmonėms, kuriems reikia atidesnės dantų priežiūros – be mini pakete esančių procedūrų į jį įeina ir skubi pagalba ištikus skausmui, specialisto konsultacija bei individualiai parinktos dantų priežiūros priemonės po kiekvienos dantų higienos procedūros.

„Dantų priežiūros paslaugų abonementas visų pirma yra skirtas reguliariai dantų būklės priežiūrai ir profilaktikai. Bet kurį iš abonemento rūšių pasirinkę klientai galės būti tikri, kad jie užkirs kelią ėduonies atsiradimui ir išplitimui bei rimtoms dantų ligoms. Tinkamiausia anonemento rūšis priklauso nuo individualių poreikių, bet kiekvienas iš jų yra orientuotas į svarbiausių odontologijos baimių ir problemų sprendimą: padėti išvengti skausmo ir rimtų dantų ligų, sutaupyti pinigų, jaustis ramiai ir užtikrintai dėl savo burnos sveikatos", – prenumeratos naudas vardija N. Fedotova.

Pagrindines būtinas dantų priežiūros paslaugas užtikrinantis mini abonementas metams kainuoja 199 eurus (šio paketo paslaugų vertė – 270 eur). Midi abonementas, kuris be dantų sveikatos yra orientuotas ir į jų grožį – į jį įtraukta ir dantų balinimo paslauga su „Beyond Polus" sistema – metams kainuoja 349 eurus (šio abonemento paslaugų vertė – 670 eur). Maxi abonementas, kuris garantuos ramybę net ir atsiradus dantų skausmui, kainuoja 549 eurus metams (jo paslaugų vertė – 820 eur).

Dantų priežiūros paslaugų abonementas buvo įkvėptas gerosios JAV odontologų praktikos, kuri garantuoja "amerikietišką šypseną". JAV ypatingai daug dėmesio skiriama odontologinių ligų profilaktikai, pacientų švietimui dantų priežiūros tema. Reguliarios dantų higienos procedūros, periodiški patikrinimai, dantų tiesinimas laiku – leidžia išvengti rimtų pasekmių.

Daugiau informacijos apie dantų priežiūros paslaugų abonementą ir registracija: https://dentiste.lt/; info@dentiste.lt; +3706 50 92 222.