Čia galima dirbti žvelgiant pro panoraminius langus į ramybe ir neapsakomu gamtos žavesiu alsuojantį Anykščių šilelį, o vietoje kavos pertraukėlės, prailginant pietų pertrauką ar po darbo – sveikata pasirūpins geriausi SPA specialistai, puoselėjantys ilgametes SPA VILNIUS sveikatinimo tradicijas.

Gamtos poveikis produktyvumui

Pats viešbutis įsikūręs Anykščių šilelyje šalia Šventosios upės, apsuptas miškų ir gamtos, todėl vos atvykus užlieja tyro oro gurkšnis. Dieną pradėti ar užbaigti galima vaikščiojant miško takais , o SPA VILNIUS komanda pasiūlys dar neatrastus maršrutus. Mokslininkai įrodė, kad vaikščiojimas skatina kūrybiškumą, o leidžiant laiką gamtoje pagerėja žmogaus psichologinis produktyvumas, koncentracija ir susikaupimas. Natūralioje aplinkoje sumažėja ir streso lygis, pagerėja darbingumas bei lengviau įsisavinami nauji įgūdžiai, pagerėja problemų sprendimo galimybės.

Sveika ir subalansuota mityba

Ne paskutinę vietą produktyviam darbui suteikia ir subalansuota mityba. Neseniai restoranas MIŠKE Anykščiuose savo įprastą meniu papildė žarnynui palankios mitybos principais paremtais patiekalais, kurie ne tik atspindi naujausius Pasaulio mitybos įpročius, bet ir leidžia pajusti teigiamą poveikį jau po pirmos viešnagės. Tad darbatostogos Anykščiuose prisidės ne tik prie produktyvesnio ir efektyvesnio darbo, bet ir prie asmeninių įpročių gerinimo.

Sveikatinimo procedūros

Dažnas per darbus neranda laiko skirti kūno balansui. Masažas šiomis dienomis dažnai naudojamas kaip veiksminga priemonė nugaros, kaklo, galvos skausmų, kojų tinimo ir kitų skausmų, susijusių su ilgalaikiu sėdėjimu, gydymui ir profilaktikai. SPA VILNIUS poilsio gidai profesionaliai paruošia darbatostogų dienotvarkę, kuri leidžia ne tik produktyviai nudirbti darbus, bet ir pagerinti fizinę sveikatą renkantis net iš 43 skirtingų masažų bei daugiau nei 108 procedūrų.

Viskas, ko reikia kokybiškam darbui

SPA VILNIUS Anykščiai rūpinasi, kad būtų sudarytos sąlygos pilnaverčiam nuotoliniam darbui: nuo spartaus bevielio interneto, įrangos vaizdo konferencijoms, privačių erdvių pokalbiams iki asmeninio dėmesio kiekvieno svečio poreikiams.

Rezervuokite darbatostogas Anykščiuose jau dabar ir pajuskite darbo ir poilsio balansą.

Rezervacija:

Tel : +370 313 53811

info@spavilnius.lt