“Tai, kad mus pasirinko FITE.tv, viena didžiausių pasaulyje skaitmeninių platformų sporto ir pramogų transliacijoms, yra didelis įvertinimas” – sako transliacijos režisierius Tomas Skamaročius. – “Šimtus pasiūlymų gaunanti FITE.tv atsirenka tik aukščiausios kokybės turinį. Džiugu, kad atitinkame ne tik transliacijai, bet ir sportinkų atrankai bei pramoginei daliai keliamus aukščiausius reikalavimus. Tai suteikia mums galimybę nuo pat pirmojo turnyro pasirodyti 7 milijonams FITE.tv prenumeratorių visame pasaulyje, todėl atsakomybė išties didelė. Betgi ir renginio vedėjas, ir komentatoriai yra savo srities profesionalai, dirbantys su prestižiškiausiomis kovų organizacijomis, taigi žiūrovų lūkesčių tikrai nenuvilsime. Ką jau kalbėti apie tai, jog darome viską, kad apsilankymas arenoje taptų tikru įvykiu kiekvienam žiūrovui” – tikina organizatorius ir primena, kad stebėti turnyrą gyvai galimybę turės visi aistruoliai, kurie įsigys bilietą į Kauno Žalgirio arenoje vasario 4 dieną, 20 val. vykstantį renginį.

FITE.tv yra lyderiaujanti pasaulinė sporto ir pramogų platforma, suteikianti galimybę tiesiogiai stebėti bokso, profesionalių imtynių, mišrių kovos menų, gyvos muzikos ir kt. renginius, taigi jos susidomėjimas „Blade Fights“ turnyru, vyksiančiu Lietuvoje, yra labai iškalbingas. Platforma turi milijonus gerbėjų visame pasaulyje, ji pateikia tik aukščiausios kokybės turinį, srautu transliuoja daugiau nei 1000 tiesioginių įvykių per metus, kuriuos galima stebėti per kiekvieną internetinį, mobilųjį, išmanųjį televizorių ir pagrindinį OTT srautinio perdavimo įrenginį (iOS ir Android įrenginius, Apple TV, Roku, Fire TV, Chromecast, Xbox, PS4, Xfinity, Cox Contour, Vizio, LG, Hisense, Samsung, Virgin Media, Smart TV ir www.FITE.tv.).

Primename, kad mišrių kovos menų gerbėjai ir norintys su jais geriau susipažinti turės retą progą stebėti pasaulinį garsą pelniusių meistrų kovas, kurias lydės įspūdingas muzikinis šou, o finalą vainikuos specialiai šiam turnyrui ruoštas scenos vilkų “G&G Sindikatas” pasirodymas. Renginyje sutiksime ir sporto bei pramogų pasaulio žvaigžes, žengiančias raudonu kilimu. Tiesa, pasipuošti verta kiekvienam atvykusiam, juk transliaciją stebės visas pasaulis!

„Blade Fights“ turnyro viltis ir veidas – jaunas, talentingas lietuvių sportininkas Žygimantas Ramaška, jau vasario 4 d. susikaus su daugkartiniu Muay Thai pasaulio čempionu Fabio Pinca (Prancūzija). Taip pat turnyre laukiamos ir kitos mišrių kovos menų žvaigždės: Komphikart Kom (Tailandas), Sebastian Romanowski (Lenkija), Carlos Eduardo de Oliveira (Brazilija) ir kt. Bilietus platina bilietai.lt