Tiesa, rūpindamiesi savo darbuotojais ir puoselėdami tradicijas, mineralų namai Kūčias kviečia praleisti artimųjų rate – gruodžio 24 dieną „Vytautas Mineral SPA" nedirbs.

Viešbučio administratoriai, SPA ir sveikatingumo centro specialistai, baseinų ir pirčių erdvės prižiūrėtojai, virėjai, kepėjai, padavėjai ir kiti svečių poilsį, ramybę bei unikalią patirtį užtikrinantys darbuotojai Kūčių dieną, 12 valandą užvers SPA namų duris ir išskubės pas savo namiškius.

„Svetingumo sektoriaus darbuotojai kasmet būna tais kalėdiniais elfais, kuriančiais šventinę nuotaiką, gaminančiais gardžius patiekalus ir su šypsena sutinkančiais šventes be rūpesčių pasirinkusius švęsti svečius. Taip, matyti šimtus pakylėtos nuotaikos džiugiai nusiteikusių žmonių yra išties nuostabu. Tačiau yra ir kita medalio pusė: dalis mūsų darbuotojų yra ne vietiniai Birštono gyventojai. Prie šeimos Kūčių stalo jie sėda gerokai pavėlavę, tą stebuklingą vakarą užkabindami vos akies krašteliu. Visgi Kūčios – šeimos šventė, pripildanti širdis gerumo ir šilumos", – pasakoja Kristina Jančiulienė, „Vytautas Mineral SPA" viešbučio vadovė.

Pailsėję ir sutikę Kūčias su artimaisiais, pirmąją Kalėdų dieną – gruodžio 25 – jie dar džiugiau lauks visų, atvykstančių švęsti Kalėdas, pramogauti ir atsigauti tarp švenčių bei pasitikti Naujuosius metus.

Kalėdoms – ypatingas talentingojo šefo meniu

Per Kalėdas mineralų namai duris atvers 12 valandą. Svečiai galės semtis grožio ir gyvybingumo iš unikalaus Sofijos šaltinio, lepintis baseinų ir pirčių erdvės teikiamais malonumais bei išskirtiniais SPA potyriais.

Išalkusius į gurmanišką vėlyvųjų kalėdinių pietų ir vakarienės kelionę kvies patyrusi komanda, kuriai vadovauja vienu profesionaliausių šalyje pripažintas, virtuoziškasis virtuvės šefas Darius Dabrovolskas. Ant išpuoštų stalų garuos gardūs kepiniai, ypatingi užkandžiai ir gausus desertų stalas.

„Kepsime tris dienas brandintą ir keletą dienų marinuotą žąsį, patieksime minkštutėlį, su daržovėmis troškintą triušį. Jį ruošime ir kiek neįprastu būdu – kepsime grilyje. Garuos ir sultingi, ypatingoms progoms visame pasaulyje skrudinami pieniniai paršeliai. Antrąją Kalėdų dieną svečius vaišinsime antimi, veršienos nugarine. O kokios gi šventės be daugelio mėgstamų grybų? Baravykais gardinsime ir padažus, ir salotas", – šventinius patiekalus vardija mineralų namuose įsikūrusio restorano „Moon" virtuvės šefas D. Dabrovolskas.

Saldumynų mėgėjų lauks laiko patikrinti pyragai: medaus ir aguonų su spanguolėmis. Dar šventiškiau nuteiks burnoje tirpstantis Napoleono tortas, o neapsunkti po gausių pietų padės pušynai, Nemuno vingiai ir vandens pramogos.

Naujųjų sutiktuvėms – solidi „viskas įskaičiuota" programa

Žengiančius į 2023-uosius pasitiks viena turiningiausių „viskas įskaičiuota" programų. Svečių lauks prašmatni keturių patiekalų Gala vakarienė, magiškas desertų stalas, neribotai liesis gaivinantys gėrimai, putos prabangūs burbulai.

Bus pasirūpinta ir mažaisiais svečiais – jų lauks atskira erdvė su nuotaikingais animatoriais.

Į Naujuosius palydės charizmatiškasis vakaro vedėjas Giedrius Gustas, linksmins net keturi šarmingi vokaliniai bei instrumentiniai pasirodymai. Pasitikimo ir viso vakaro metu skambės populiariosios muzikos ir populiariosios klasikos kūriniai. Juos atliks violančelistų grupė „Voiceless", latvių operos tenoras Juris Vizbulis, POP muzikos atlikėja Elina Žiznevska bei gitaristas Erikas Upeniekis.

Vakaro staigmena – balsingų ir energingų merginų grupės „Kristal" koncertas, o šokių aikštelėje judesį palaikys DJ.

  • Šventinės programos kaina suaugusiam svečiui – 289 Eur
  • Vaikui nuo 4 iki 12 metų atskiroje erdvėje be sėdimos vietos restorane – 99 Eur (20:30 val. – 00:30 val.)
  • Vaikui nuo 4 iki 18 metų su sėdima vieta restorane (su galimybe apsilankyti vaikų erdvėje – 159 Eur)


Už papildomą mokestį svečiai gali apsistoti „Vytautas Mineral SPA" apartamentuose. SPA namai kviečia rinktis net 9 kategorijų kambarius – nuo standartinio dviviečio iki prabangaus liukso. Sausio 1 d. nuo 9 val. svečiai kviečiami pusryčiauti restorane, kuriame gros gyva muzika, pasilepinti ir atsigaivinti baseinų ir pirčių erdvėje.

Patogu rezervuoti Naujųjų metų sutiktuvių vakarą internetu – kur programa ir nakvynė jau sukomplektuota.

Pasitikite Naujuosius laimingi, apsupti draugų ir artimiausių žmonių, atgavę jėgas bei susigrąžinę šypsenas veide su „Vytautas Mineral SPA".