Kaip pasakoja „Foxy Pizza“ komercijos vadovas Tomas P, naujoji mobili maisto pristatymo programėlė – tai picerijos noras suteikti savo esamiems ir būsimiems klientams kuo daugiau patogumo ir dar didesnę pasirinkimo laisvę.

„Mes, „Foxy“ komanda, visada dirbame taip, kad klientai būtų mūsų svarbiausiu prioritetu. Galime tik pasidžiaugti, kad esame lietuviškas prekės ženklas, turintis savo nuosavą mobiliąją programėlę“, – sako pašnekovas.

Nors įprastai maisto pristatymo mobiliosios programėlės kūrimui prireikia mažiausiai metų, „Foxy Pizza“ pristatyti šią naujovę pavyko kur kas greičiau. Už tai įmonės atstovas dėkingas visai komandai, o ypatingai – programuotojams, kurie nelengvą užduotį įveikė per kiek daugiau nei pusmetį.

Pirmojo užsakymo metu gaukite 2 picas už 1 kainą

Atsisiųsti ir naudotis naująja „Foxy Pizza“ programėle gali tiek „Android“, tiek ir „iOS“ operacinių sistemų naudotojai, o pirmojo užsakymo metu pirkdami vieną picą, antrą gausite nemokamai. Play Store programėlę galima atsisiųsti jau dabar, o App Store ji bus pasiekiama jau visai netrukus.

Foxy Pizza

Užsisakyti maistą per „Foxy“ programėlę galite trimis skirtingais būdais: su pristatymu į namus, atsiimant picą patiems ar pasirenkant valgyti picerijoje.

„Jei pasirinksite pristatymą į namus, galėsite stebėti užsakymą tikruoju laiku, be to, patikrinti, koks yra jūsų užsakymo vykdymo etapas. Jei pasirinksite picą atsiimti patys, galėsite patikrinti, kiek užtrunka paruošti užsakymą ir kiek laiko liko iki jo paruošimo, taip pat galėsite matyti užsakymo ruošimo ir užbaigimo būsenas. Jei rinksitės valgyti vietoje, tuomet atvykus į „Foxy Pizza“ nebereikės laukti eilėje, kaip kitose picerijose. Galėsite atsisėsti, išmaniai pateikti užsakymą savo mobiliuoju telefonu ir mėgautis, kai jis bus paruoštas“, – pasakoja T. P.

Pristatymas į namus kainuoja tik 0,99 cnt

Atsiskaityti už maistą per „Foxy“ programėlę galima beveik visomis Lietuvoje veikiančiomis skaitmeninės bankininkystės sistemomis – SEB, „Swedbank“, „Luminor“ ir kt. Pristatymo mokestis Klaipėdoje 5–10 kilometrų spinduliu kainuoja tik 0,99 euro centus.

„Tam, kad veiklos procesas būtų kuo efektyvesnis, nusprendėme kol kas atsisakyti mokėjimo grynaisiais, tačiau jau visai netrukus programėlėje bus galima atlikti ir „Apple“ mokėjimus. „Foxy“ programėlė neprašo arbatpinigių prieš valgymą, kaip kitos programėlės, tad jų galėsite palikti jei jums išties patiks maistas ir aptarnavimas“, – sako „Foxy Pizza“ komercijos vadovas.

Foxy Pizza

Programėlėje taip pat įdiegti ir žinučių siuntimo būdai, kuriais maistą užsisakę klientai gali tiesiogiai bendrauti su kasininku ir kurjeriu.

„Ši stebuklinga ryšio sistema automatiškai susijungs jus su kasininku ir kurjeriu ir išsijungs, priklausomai nuo užsakymo būsenos. Daugiau jokių telefono skambučių, papildomų išlaidų ir nereikalingų problemų. Viskas paprasta ir labai aišku“, – sako T. P.

Nieko nelaukite, čiupkite savo išmaniuosius, atsisiųskite „Foxy“ mobiliąją programėlę ir mėgaukitės vienomis skaniausių picų Klaipėdoje!