Mat „MEZE" restorano meniu puikuojasi tik tikri, autentiški turkiškos virtuvės patiekalai, kuriuos ruošia turkiškos virtuvės virtuozas – šefas Emre. Be to, šeštus metus „Ogmios mieste" gyvuojantis restoranas „MEZE" – atsinaujino ir su didžiuliu svetingumu laukia svečių.

Apsilankę „MEZE" restorane, klientai lieka maloniai nustebę. Labai dažnai jie jau būna susidarę išankstinę nuomonę, apie tai kas yra turkiška virtuvė ir daug kur ragavę „turkiškų" patiekalų, dažniausiai – kebabų. Tačiau kaip lietuviška virtuvė neapsiriboja vien tik cepelinais, taip ir turkiška – kur kas daugiau nei tik „Döner" kebabai. Paragavę šiame restorane gaminamų turkiškų valgių, restorano lankytojai praplečia savo kulinarinį akiratį ir iš tikrųjų susipažįsta su autentiškais turkiškais patiekalais. O susipažinę – įsimyli spalvingus ir aromatingus jų derinius.

Taigi, kuo gi toks ypatingas restorano „MEZE" patiekalų asortimentas?

„MEZE" restorano paslaptis – kruopščiai atrinkti ingredientai bei receptų autentiškumas

„MEZE" restorane dirba profesionalus, iš Bolu miesto Turkijoje kilęs šefas, kurio šeimos šaknys siekia Sultonų rūmų virėjų kartas, o sukaupta patirtis, žinios bei autentiški receptai, daugybę metų perduodami iš kartos į kartą.

„Pagrindinis raktas į tobulą patiekalo skonį – jo ingredientų kokybė, šviežumas ir tarpusavio dermė" – sako turkiško restorano „MEZE" virtuvės šefas Emre.

„Dėl šios priežasties itin didelį dėmesį skiriame kokybiškų produktų paieškai. Tam tikrai pasitarnauja „MEZE gurmanams" parduotuvėlė, įsikūrusi restorano patalpose. Tačiau vien parduotuvėlės asortimento nepakanka, kadangi turkiškos virtuvės pagrindas – sotūs, mėsiški patiekalai. Tad kokybiškos, šviežios mėsos paieškoms laiko negailime. Viską, nuo jautienos nugarinės iki faršo renkamės kruopščiai ir atsakingai." – su didžiuliu užsidegimu pasakoja restorano šefas.

Pasak jo, „Ogmios mieste" įsikūrusiame „MEZE" restorane galite paragauti ne tik, tradicinių turkiškų valgių, tokių kaip „Pide", „Köfte" ar „Söğürtme", bet ir sužinoti kaip turi atrodyti tikras tradicinis turkiškas „Adana" kebabas. „Be to, čia gaminame ir turkiškų desertų pažibą – baklavą. Tai itin mėgstamas mūsų restorano svečių desertas, todėl siūlome įvairiausių skonių ir formų baklavos asortimentą." – sako restorano šefas Emre.

Šis tas seno, šis tas naujo

Į „Ogmios mieste" įsikūrusį turkišką restoraną „MEZE" atvykus šefui Emre, patiekalų skonis ir kokybė gerokai šoktelėjo į viršų! Tad jei senokai čia besilankėte, būtinai užsukite paragauti dar gardesnių patiekalų ir pasigrožėti dar labiau Turkijos kultūra alsuojančiu naujuoju restorano interjeru.

Pagrindinė restorano koncepcija nesikeitė – išliko ir „MEZE gurmanams" parduotuvėlė, ir didžiulės restorano patalpos, ir patrauklios kainos, ir didelės patiekalų porcijos bei sotūs dienos pietūs.

Be to, restoranas vis dar siūlo ir galimybę čia švęsti gimtadienius, Kalėdinius įmonių vakarėlius ar bet kokia kita proga skirtus banketus, mat „Ogmios mieste" įsikūręs restoranas turi didžiules restorano patalpas.

„MEZE" restoranas „Ogmios mieste" – tobula vieta gardžiai ir sočiai papietauti

Pietūs, ko gero laukiamiausias darbo dienos metas. Tai darbo dienos vidurys. Pertrauka, kurios metu leidžiame sau trumpam atitrūkti nuo darbinių reikalų, įvairių rūpesčių bei pasirūpinti kuru savo organizmui. Tam, kad pietų pertrauka nekeltų papildomo streso, labai svarbu greitis, malonus aptarnavimas ir patiekalų skonis.

Restoranas „MEZE" neabejotinai atitinka visus klientų reikalavimus tobuliems dienos pietums: čia visada greitas ir malonus aptarnavimas, didelės porcijos, gardus maistas bei kasdien vis naujas dienos pietų meniu.

Restoranas „MEZE" – puiki vieta norintiems patirti turkiškos virtuvės autentiką, pasimėgauti išskirtiniais, spalvingais ir aromatingais patiekalais ar pabūti jaukioje, Turkijos aura apgaubtoje aplinkoje. Tad nesivaržykite, užsukite!

Meze restoraną rasite Ogmios mieste adresu verkių g. 29J