Visiškai naujos kokybės drabužių švara

Remiantis visuotiniais tyrimais, nustatyta, kad vidutiniškai vienas žmogus turi apie 148 drabužių. Gana įspūdingas skaičius, ar ne? Be to, greičiausiai, jie yra įvairių tekstūrų ir skirtingos audinio sudėties. Seniau mūsų tėvai ir seneliai organizavo atskiras skalbimo dienas. Šiandien skalbinių skalbimas nėra lengvesnė užduotis, tačiau šį daug laiko atimantį ir varginantį darbą vietoj mūsų greitai ir veiksmingai sugeba atlikti šiuolaikiškos ir „išmaniosios" technologijos.

Tačiau sparčiai augant energijos išteklių kainai, aktualus tampa taupymo klausimas, įskaitant ir buitinės technikos naudojimo dažnumą. Tiesą sakant, jei įsigysite vidutinės arba aukščiausios energinio efektyvumo klasės skalbyklę, jums nebereikės nerimauti dėl elektros energijos ir vandens sąnaudų, kurios paprastai yra neproporcingai didelės.

Tobulas dėmių valymas garais

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų turi bent vieną drabužį, kurio nebegali vilkėti dėl vienos dėmės, kurios niekaip neįmanoma pašalinti. „Beko" skalbyklėse naudojama technologija „Steam Cure" užtikrinai tobulą drabužio švarą. Skalbimo ciklo pradžioje garai suminkština dėmes, todėl kitą kartą drabužį daug lengviau skalbti. Savo ruožtu, baigiamajame etape garai atkuria drabužių formą, kartu suminkština audinį, jį malonu liesti.

Šios funkcijos pranašumais kasdien galės mėgautis ir įvertinti net labai užimti žmonės, nes drabužius galima išskalbti vos per 28 (pilna skalbyklė) ar 14 (2 kg skalbinių) minučių.


Skalbimo miltelių sąnaudų sumažinimas

Ar žinojote, kad standartinėse skalbyklėse apie 20 % skalbimo priemonės nesunaudojama pagal paskirtį? Tai reiškia, kad pinigai tiesiogine prasme nuskalaujami į kanalizaciją. Nors tokie nuostoliai gali atrodyti ne tokie dideli, tačiau, pavyzdžiui, per metus jie sudaro tikrai nemažą sumą. Rūpinantis visaverčiu ir veiksmingu skalbimo priemonės sunaudojimu, „Beko" skalbyklėse naudojama naujoviška technologija „Aqua Fusion", kuri apsaugo nuo skalbimo miltelių nuostolių ir taip leidžia sutaupyti pinigų ir sumažinti neproporcingus skalbimo priemonės nuostolius.


Drabužiai be bakterijų

Nepaisant to, kad drabužis ir ką tik išskalbtas ir išdžiovintas, jame vis dar gali būti įvairių nepageidaujamų mikroorganizmų, todėl svarbu atkreipti dėmesį į tai, ar skalbyklėje yra „Hygiene+" funkcija, kuri leidžia greitai ir veiksmingai pašalinti žiedadulkes, erkutes ir įvairias bakterijas, kurios gali sukelti alergines reakcijas, turėti įtakos savijautai ir visai gyvenimo kokybei. Be to, skalbyklėse integruotą higienos programą patvirtino „Allergy UK", kuri patvirtina, kad prietaisai buvo kruopščiai išbandyti ir moksliškai įrodyta, jog jie veiksmingai naikina įvairius mikroorganizmus, įskaitant alergenus.

Nepriekaištingai lygus drabužis net išbuvęs skalbyklėje keletą valandų

Kartais kasdienėje skuboje mes pamirštame apie iš pažiūros ne tokius svarbius dalykus. Pavyzdžiui, išimti iš skalbyklės švarius skalbinius. Tačiau ir dėl to nebereikia rūpintis, nes, pasibaigus skalbimo ciklui, net po 8 valandų uždaroje skalbyklėje drabužiai bus mažiau susiglamžę dėl specialaus režimo, kuris kas kelias minutes atlieka papildomą sukimą.

Skalbyklės įsigijimas – ką apie tai dar verta žinoti?

Nors, neabejotinai, naujausios technologijos ir funkcijos svarbus veiksnys, renkantis skalbyklės modelį, svarbu įvertinti ir kitus ne mažiau svarbius niuansus.

patalpos dydis. Nuo jo priklausys ir skalbyklės parametrai, todėl pirmiausia patartina kruopščiai išmatuoti vietos aukštį ir plotį. Taip išvengsite nemalonių netikėtumų, kai įsigytas prietaisas netelpa į jam numatytą vietą.

skalbinių kiekis ir skalbimo dažnumas. Jei jūsų šeima didelė ir yra mažų vaikų, optimalu būtų įsigyti skalbyklę, kurios talpa prasideda nuo 8 kg. Savo ruožtu, jei drabužius skalbiate gana retai, pavyzdžiui, kartą į savaitę ar dvi, tiks prietaisas, kuriame galima skalbti iki 7 kg skalbinių.

dizaino patrauklumas. Nors pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį į skalbyklės funkcionalumą, be abejonės, ir jos išvaizda yra svarbi, ypač, jei perkate atskirai statomą skalbyklę, kurios nebus galima paslėpti elegantiškoje spintelėje ar lentynoje. Dažniausiai skalbyklės yra minimalistinio dizaino, paryškinant tik kelis elementus, todėl skalbyklę lengva suderinti su bendru namų ar patalpos interjeru.

ekonomija. Mes patariame atkreipti dėmesį į energijos efektyvumo klasę, kuri žymima raidėmis nuo A iki G. Kuo daugiau prie raidės bus pliuso ženklų, tuo skalbyklės energijos efektyvumas bus didesnis (šiuo metu efektyviausia yra C klasė). Dar, įsigyjant skalbyklę, verta įsitikinti, kad joje yra funkcija, pranešanti apie nutekėjimą, tai padeda sumažinti nereikalingas vandens sąnaudas.

Teisinga ir nuolatinė prietaiso priežiūra – jo ilgaamžiškumo garantas

Kiekvienas iš mūsų nori, kad įsigyta buitinė technika veiktų kuo ilgiau, kad drabužis būtų nepriekaištingai išskalbtas ir skaniai kvepėtų. Todėl skalbyklę kartkartėmis reikia tinkamai prižiūrėti ir valyti. Iš esmės tai gana paprastas procesas.

  1. Filtro valymas. Jame susikaupia įvairūs nešvarumai, smulkūs daiktai, pavyzdžiui, žiedai, auskarai, monetos ir pan., todėl jį reikia reguliariai išvalyti.
  2. Skalbimo miltelių ir minkštiklio stalčiukų valymas. Skalbimo miltelių ir minkštiklio likučiai gali sukurti bakterijoms daugintis palankią aplinką. Siekiant išvengti nemalonių kvapų, stalčių patartina laikyti pusiau ištrauktą, kad jame cirkuliuotų oras.
  3. Skalbyklės valymas. Rekomenduojama bent keletą kartų per metus paleisti skalbyklę tuščiąja eiga. Tai reiškia nustatyti specialų režimą (rekomenduojama 90 °C temperatūra) ir naudoti tam skirtus valiklius. Tokiu būdu skalbyklė pati išsivalys, kartu pagerės jos pajėgumas.


Sunku įsivaizduoti savo kasdienį gyvenimą be skalbyklės, todėl dar svarbiau investuoti į kokybiškus prietaisus, kurie užtikrina tvarumą ir nuolatinę aukštą kokybę. Tokią kokybę gali užtikrinti šiuolaikinės technologijos ir funkcionalūs sprendimai.