11.27 dieną nusimato dar viena smagi šventė Kauno Domino's restorane

Domino's restoranas labai myli savo klientus ir dažnai randa progą juos pradžiuginti ne tik geromis akcijomis, bet ir smagiais renginiais, kurie suburia visus picos mylėtojus - mažuosius Domino's klientus ir jų tėvelius. Šį kartą restoranas šventę organizuoja Kaune, Baltų pr. 11 esančiame Domino's restorane ir visus kviečia kalendoriuje pasižymėti lapkričio 27 dienos datą. Restoranas laukia visų jau šį sekmadienį nuo 11:00 iki 22:00 valandos. Šventė truks nuo 12:00 iki 16:00 valandos, o akcija sukurta būtent šiai šventei - 2 picos už 1 kainą galios visą sekmadienį restorane!

Tėvelius džiugins išskirtinės akcijos, o mažuosius klientus – animatoriai, šokiai ir žaidimai

Būtent šios šventės metu klientai galės pasinaudoti akcija 2 picos (30,36cm) už 1 kainą valgant restorane arba išsinešti. Kas dar neragavo nr. 1 amerikietiškų picų pasaulyje, šios šventės metu bus puiki proga paragauti dvigubai.

Akcija galės pasinaudoti visi norintys ir atvykę į restoraną visą 27 dieną. Vaikams nusimato puikios ir smagios atrakcijos – animatoriai, šokančios žirafos, bus daromas grimas ant veido ir daug smagių šokių ir veiklų, kurių vaikai negalės pamiršti dar ilgai.

Šventėje laukiami visi kauniečiai

Domino's turi didelį klientų ratą, kurio ryšį tvirtina ne tik akcijomis, bet ir šventėmis, buvimu kartu ir gyvu bendravimu. Šios šventės metu Domino's komanda laukia visų picos mylėtojų bei mažųjų draugų Kauno Baltų pr. 11 restorane jau šį sekmadienį nuo 12:00 iki 16:00 valandos.

Susitikime pasinaudoti būtent šiai šventei sukurta akcija 2 picos už 1 kainą bei nudžiuginti savo vaikus visiškai nemokamomis pramogomis – žaidimais, animatoriais, grimu ant veido. Juk tokie maži dalykai ne tik džiugina, bet ir daro gyvenimą smagesnį, ryškesnį ir žinoma – skanesnį. Pasimatykim jau sekmadienį!