„Prieššventinis laikotarpis mūsų nuolatiniams lankytojams labai intensyvus, kai turi ne tik užbaigti einamuosius, bet ir suplanuoti ateinančių metų darbus. Todėl „Black Friday" metu pirmiausia kviečiame atsipalaiduoti, skirti laiko sau, susitikti su kolegomis ir bičiuliais, kad suderintume galimybę įsigyti prekių pigiau ir atsikvėpti, susikurti nedidelę šventę. Paruošėme ne tik nuolaidas – apsipirkus už 150 eurų bus galimybė gauti dovanų „Rosso Nobile" prabangų namų kvapą, prekybos centre gerą nuotaiką palaikys DJ", – sako Greta Beinorytė, prekybos centro „Europa" valdytoja.

„Europa" yra kaimynystės prekybos centras, kuris veikia A klasės biurų ir modernių gyvenamųjų rajonų dienos ritmu – čia buriasi išsilavinusi, žingeidi, aktyvi ir tvariai mąstanti bendruomenė, kuriai ir buvo sukurta naujoji „Europa". Pasak G. Beinorytės, „Black Friday" prekybos centro bendruomenė labai laukia, jau nuo spalio vidurio lankytojai vis kreipiasi su užklausomis, ar jis tikrai bus ir šiemet.

Prie „Black Friday" prisijungia didžioji dalis prekybos centro parduotuvių – jos individualiai pateikė nuolaidas pagal savo prekių ir paslaugų specifiką, asortimentą. Nuolaidų pasiūlymai siekia 25 proc., 30 proc., 40 proc., nuolaidos varijuoja nuo 15 proc., o tam tikroms prekėms – net iki 70 proc.

 Avitela“ prekybos centre „Europa“

„Mūsų lankytojai – tai sąmoningi, išsilavinę, tvarumą ir kokybę vertinantys žmonės. Jie kone kiekvieną darbo dieną užsuka pas mus ryto kavos, papietauti su kolegomis, pravėdinti galvą, ramiai prisėsti po darbo, nusipirkti švarką verslo susitikimams, striukę savaitgalio išvykoms ar knygą vakaro skaitiniams. Juodojo penktadienio išpardavimas yra galimybė jiems įsigyti reikiamus pirkinius pigiau – jie tuo pasinaudos, kaip ir kasmet", – teigia G. Beinorytė.

„Europoje" didelis mados ir stiliaus prekių segmentas, todėl drabužių, galanterijos, avalynės, aksesuarų pardavimų dalis „Black Friday" metu čia būna didžiausia. „Artėja švenčių metas ir mūsų klientai jau iš anksto stengiasi apgalvoti, kuo nustebinti artimuosius, taip pat ieško puošnios aprangos ypatingiems vakarams. Norėdami palengvinti savo laiką vertinančio žmogaus apsipirkimą, „Twinset", „Gerry Weber" ir „Etam" parduotuvėse pateikiame gausų jaukių dovanų ir stilingų drabužių derinių pasirinkimą, o per juodojo penktadienio išpardavimą – ir klientams itin patrauklias nuolaidas aktualioms prekėms", – dalijasi Vaclovas Šemberas, AB „Lėvuo" generalinio direktoriaus pavaduotojas.

„Avitela" prekybos centre „Europa" pasitiks savo pirmąjį „Black Friday", todėl reikšmingą dalį prekių per išpardavimą turėtų sudaryti elektronikos prekės. Rinkodaros skyriaus vadovas Irmantas Viliūnas pastebi, kad ši akcija – abipusė nauda, nes tai tarsi miesto mugė, kurioje klientai džiaugiasi geriausiomis nuolaidomis, o parduotuvės sulaukia daug šventėms nusiteikusių lankytojų. „Visos mūsų parduotuvės „Europoje" prekės atitinka miesto širdies gyventojų skonį. Besiilsintys virtualiame pasaulyje rinksis žaidimų konsoles, išmanieji laikrodžiai yra „a must" bet kuriam savimi besirūpinančiam išmaniajam žmogui. Turime naujausių modelių telefonų ir madingų namų techninių aksesuarų, tokių kaip kavos aparatai ar inovatyviai į buitinę techniką žiūrinčios kompanijos „Dyson" produktai", – vardija I. Viliūnas.

 The home story“ prekybos centre „Europa“

Ne pirmus metus prie „Black Friday" prekybos centre prisijungia „THE HOME STORY" salonas. „Black Friday" yra viena iš mėgstamiausių, daugiausiai dėmesio ir svečių sulaukianti metų diena. Lankytojai jau po truputį ruošiasi artėjančioms šventėms, o šis išpardavimas – tai nuostabi galimybė pradžiuginti save ar sau artimą ir mielą žmogų. Klientams siūlome interjero dekoro aksesuarus, namų kvapus ir žvakes, miegamojo tekstilę ir aksesuarus, vonios ritualams skirtas prekes. Mūsų klientai išties vertina gerą mūsų gaminių kokybės ir kainos santykį, jų estetiką bei grožį", – sako Dainora Bunikytė, UAB „Mes-Jums" bendrasavininkė.

Kai kurios parduotuvės jau paskelbė išankstinio juodojo išpardavimo nuolaidas, taip pat dalyje nuolaidos galios kiek ilgiau. „Black Friday. Visa kita palauks" išpardavimo lapkričio 25 dienos nuolaidų sąrašą ir kitas akcijos sąlygas rasite čia.