Dovanokite džiaugsmą vaikams kiekvieną dieną

Advento kalendoriaus vaikams – geriausias būdas pripildyti namus malonaus jaudulio ir kiekvieną dieną dovanoti laukimo džiaugsmą.

Kiekvienas iš 24 advento kalendoriaus langelių ar kišenėlių turi gražų tikslą – padėti mažiesiems suskaičiuoti ir įprasminti laiką nuo pirmųjų gruodžio dienų iki Kalėdų. Tai gali būti ir smagus būdas nudžiuginti vaiką už gerus dienos darbus, ir puiki paskata kasdien dar labiau pasistengti.

Advento kalendorius vaikui – ypatinga dovana, todėl jį rinkdami visuomet pagalvoti apie tai, kas jūsų mažajam labiausiai patinka. Vienam tai – gardus saldainis, kitam – mylimasis herojus iš pamėgto filmuko. Šiuolaikiniai žaislų gamintojai siūlo įvairiausių advento kalendorių, sukurtų pagal vaikų mėgstamus animacinius filmukus ir skirtų mylimiems herojams ar mėgstamiems žaislams.

ToyStory.lt žaislų parduotuvėje tikrai išsirinksite advento kalendorių, kuris kiekvieną dieną padovanos jūsų vaikui šypseną ir gražiausių metų švenčių laukimo džiaugsmą. Smagia dovana mergaitėms taps Craze advento kalendorius, kuriame slepiasi vonios ir grožio priemonės, paversiančios maudynes kasdiene švente, o berniukus tikrai pralinksmins Craze magiškų šlykštukų kalendorius – jie blizga, keičia spalvą, šviečia ir šokinėja kaip kamuoliai.

Advento kalendorių čia ras ir populiariausių animacinių filmukų gerbėjai. Atraskite magišką vienaragių pasaulį, leiskitės į naujus nuotykius kartu su Paw Patrol šunyčių komanda, semkitės įspūdžių su „Hot Wheels" mašinėlėmis bei aksesuarais.

 Unicorn advento kalendorius

Atverkite dureles į vienaragių šalies pasaulį ir susipažinkite su stebuklingomis, vaikus užburiančiomis būtybėmis. Didžiųjų žiemos švenčių laukimas neprailgs su 24 puikiomis kalendoriaus staigmenomis. Vienaragių gerbėjų laukia dvi žavios vienaragių figūrėlės, žvilgantys plaukų aksesuarai, lipdukai, kanceliarinės prekės ir daug daugiau.

 Paw Patrol advento kalendorius

Šiame šventiniame kalendoriuje vaikai kiekvieną dieną ras naują šventinės tematikos Paw Patrol dovanėlę. Už kiekvienų durelių visada laukia nauja staigmena, o jų net 24! Kalendoriuje yra vaikų mylimų šventiškai pasipuošusių šuniukų, dvivietės rogės mėgstamiausiems šuniukams, čikaleta (višta) su skrybėle ir šaliku, sniego senis, kalėdinės eglutės ir dar daugiau įdomybių!

 Hot Wheels advento kalendorius

Šiame advento kalendoriuje vaikas ras net 8 dekoruotas „Hot Wheels" mašinėles ir 16 aksesuarų, kurių dėka jis patirs daug nuostabių įspūdžių švenčių belaukiant. Advento kalendorius taps smagia dovana bet kurio amžiaus vaikui!

Mažos dovanėlės – nuostabus būdas palengvinti vaikams Kalėdų laukimą ir visą gruodžio mėnesį paversti nesibaigiančia švente. Tačiau išaušęs Kalėdų rytas turi padovanoti kažką ypatingo – magiško, stebinančio ir uždegančio laimės žiburėlius vaikų akyse. Ar jau žinote, kuo nudžiuginsite savo vaiką?

Nustebinkite vaiką įspūdingo dydžio dovana

Jei savo vaikui dovanojote advento kalendorių su pamėgto animacinio filmo herojais, Kalėdas paverskite ypatinga diena – dovanokite įspūdingo dydžio dovaną, kuri papildys jau turimą mylimų herojų kolekciją.

 Arendelės pilis

Mažosios animacinio filmuko Frozen gerbėjos tikrai apsidžiaugs po Kalėdų eglute radusios dviaukštę Arendelės pilį, papildytą 6 aksesuarais, skirtais dekoruoti pilies kambarius. Pačią pilį galima sulankstyti ir neštis kartu, kad patirtumėte dar daugiau Arendelle nuotykių.

Hot Wheels Mega Garažas

Spėję pamėgti „Hot Wheels" mašinėles, nenustygs iš džiaugsmo Kalėdų rytą gavę mega garažą, kuriame telpa net 40 modeliukų. Rinkinyje yra daugybė judančių detalių, kad žaidėjai galėtų atlikti techninę priežiūrą automodeliukams. Pakelkite automodeliukus į garažo viršų specialia spirale, esančia garažo centre. Specialiomis rankenėlėmis reguliuokitės, kur automodeliukai turi leistis – į garažo apačią ar į stovėjimo vietas.

 Apžvalgos bokštas

„Paw Patrol" apžvalgos bokštas leis patirti neužmirštamus nuotykius ir kasdien iš naujo atrasti žaidimų malonumus. Bokštas – išties užburiantis, šviečiantis ryškiausiomis spalvomis ir papildytas garsiniais efektais. Su šunyčiais patruliais vaikų visada laukia įsimintini nuotykiai ir linksmybės.

Dovanokite džiaugsmą kurti

Ieškantys universalios dovanos bet kokio amžiaus vaikui, tikrai neprašaus pasirinkę Lego konstruktorius. Tai – viena populiariausių dovanų Kalėdų seneliui siunčiamuose vaikų laiškuose. Puikiai tinka ir patiems mažiausiems, dar tik atrandantiems magišką dėlionių pasaulį, ir vyresniems, tikriems dėlionių ekspertams.

ToyStory.lt žaislų parduotuvėje rasite ir smagius bei įtraukiančius vaikų pamėgtų animacinių filmukų Lego konstruktorius.

 Elzos ledo rūmų Lego

Elzos rūmai privers aiktelėti savo grožiu: su slankiuoju tiltu ir besisukančiais laiptais, skaidriu balkonu, muzikos kambariu bei lauko žaidimų aikštele šie rūmai vaikų žaidimą pavers tikra pasaka.

 Sonic the Hedgehog – Green Hill Zone lego

Ežiuko Soniko (angl. Sonic the Hedgehog) Žaliųjų kalvų Lego konstruktorius nukels Jus į nepamirštamą Soniko pasaulį. Puiki dovana naujiesiems ir seniesiems Soniko gerbėjams! Autentiškos rinkinio detalės – palmė, tilto kilpa, daktaro Robotniko skraidymo aparatas, TV ekranai ir, be abejo, žiedai, kuriuos turi surinkti Sonikas, atgaivins žaidimų scenas.

 Harry Potter Hogwarts paslaptingoji skrynia Lego

Nerkite į magišką Harry Poterio pasaulį ir atverkite paslaptingąją skrynią. Šis Lego konstruktorius turi daug detalių ir aksesuarų, kurie įkvepia žaidimui vaidmenimis. Komplekte yra baldų, kuriuos galima stebuklingai perkonstruoti, taip pat Hario Poterio aksesuarų, kuriuos galima sujungti ir atgaivinti Hogvartso nuotykius.

Nudžiuginkite pašėlusiais dovanų rinkiniais

Sukantiems galvą, kuo dar nustebinti, regis, viską jau turintį vaiką, pats metas atrasti kūrybingas Craze dovanas, su kuriomis vaikai pasiners į naujų atradimų pasaulį.

 Craze – magiško kinetinio smėlio rinkinys su formelėmis

Atrodo kaip smėlis, tačiau gali būti formuojamas kaip molis – idealus pasirinkimas net ir patiems mažiausiems. Craze kinetinis smėlis Rainbow Studio pažadins vaikų kūrybiškumą, lavins smulkiąją motoriką ir koncentraciją. Sumaišykite smėlį su blizgučiais ir suteikite blizgesio ir originalumo savo smėlio kūriniams!

 Craze – šlykštukų gamykla

Pasigaminkite patį kūrybiškiausią spalvotą šlykštuką su naujomis šlykštuko spalvomis, blizgučiais ir konfeti! Šiame rinkinyje rasite daugybę priedų, leidžiančių eksperimentuoti su spalvingais šlykštukais. Įvairios spalvos, efektai, blizgučiai, perlai ir dar daugiau – dovana, kuri tikrai nepaliks abejingų!

 Craze – apyrankių pynimo rinkinys

Ieškote, kuo nudžiuginti ir nustebinti mergaites? Craze apyrankių pynimo rinkinys Loops Rainbow Studio išlaisvins vaikų kūrybiškumą. Komplekte rasite net 1300 skirtingų spalvų gumyčių ir karoliukus su raidelėmis, iš kurių gims daugybė skirtingų įvairiaspalvių apyrankių.

Užsisakykite tiesiog į namus!

Šias ir dar daugybę puikių Kalėdinių dovanų rasite internetinėje ToyStory.lt parduotuvėje. Užsisakyti itin paprasta, o išsirinkti žaislai jus pasieks itin greitai! Užsukti apsižiūrėti, pasikonsultuoti su žaislų ekspertais ar patogiai atsiimti internetu užsakytas prekes galima ir fizinėje ToyStory.lt parduotuvėje, adresu Konstitucijos pr. 6, Vilniuje.