Kodėl gi man, kaip žaidėjui, apskritai turėtų rūpėti Punktid.com?

Punktid.com yra internetinė žaidimų parduotuvė, savo kelionę pradėjusi Estijoje dar 2009 metais. Punktid.com tikslas – pirkėjams pateikti geriausius pasiūlymus perkant žaidimus, dovanų korteles ar kitas su žaidimais susijusias prekes elektroninėje erdvėje. Ši elektroninė parduotuvė gali pasiūlyti daugybė įvairiausių „PC“ ir konsolių žaidimų ar jau minėtų dovanų kortelių bei visą gamą naudingų dalykų, kurių nerasite kitur: „Minecraft coins“, dovanų korteles Origin, League of Legends, Runescape, Twitch, ir Robloxžaidimams ar platformoms. Net ir tiems, kas laisvalaikio neleidžia prie žaidimų, Punktid.com gali pasiūlyti naudingų įrankių: Microsoft Office, AOMEI Backupper, bei tokias saugumą užtikrinančias programas kaip Kaspersky ar Norton.

Pradėjusi veiklą 2009 metais, Punktid.com sukaupė daugybę patirties siūlant geriausią įmanomą produktą savo klientams. Kadangi kompanija dirba su didžiausiais Europos, Azijos ir JAV platintojais, visuomet gali pasiūlyti daugybę produktų už tikrai gerą ir konkurencingą kainą. Nors Punktid.com savo veiklą pradėjo Estijoje, tačiau ilgainiui peržengė šalies sienas ir greitai tapo tarptautiniu fenomenu – visai neseniai Punktid.com akcijomis pradėta prekiauti ir „Nasdaq Baltic First North Market“. Šiuo metu įmonės tinklalapis prieinamas anglų, suomių, ukrainiečių, rusų, latvių, lietuvių ir žinoma, estų, kalbomis. Punktid.com per dieną apsilanko žmonių iš daugiau nei 100 skirtingų šalių. Beje, norint pasinaudoti Punktid.com nereikia susikurti paskyros – galite pirkti greitai ir paprastai be erzinančių registracijų ir prisijungimų.

Kokia proga perkant žaidimus galime gauti dar pinigų žaidimams?

Atsakymas paprastas – lapkričio 21 dieną Punktid.com švenčia savo gimtadienį, tad visą mėnesį vyks įvairiausios akcijos, o jos bus naudingiausios jums - Punktid.com klientams. Punktid.comišdalins 100 dovanų kortelių žmonėms, pirkusiems svetainėje lapkričio 1 – 20 dienomis. Laimingiausieji gaus net 100 papildomų eurų, kuriuos galės išleisti mylimiausiems žaidimams.

Dalyvauti Punktid.com loterijoje tikrai lengva. Visų pirma, pirkite kažką svetainėje bent už 13 eurų lapkričio 1 – 20 dienomis ir būtinai užsiprenumeruokite Punktid.com naujienlaiškį – tai patogus būdas gauti visas naujienas apie geriausius pasiūlymus ir didžiausias nuolaidas. Kai tik atliksite šiuos veiksmus, loterijoje dalyvausite automatiškai. Laimėtojus bus paskelbti lapkričio 21 dieną ir į savo elektroninį paštą gaus kortelės aktyvacijos kodą. Taigi, keliaukite tiesiai į Punktid.com, nusipirkite žaidimą už 13 eurų, užsiprenumeruokite naujienlaiškį ir laimėkite prizus!