Iššūkių pilnas laikotarpis, infliacija, augančios palūkanų normos ir nežinomybė dėl ateities veikia visus. „Automobilių rinkoje visame pasaulyje taip pat matome anksčiau neregėtų pokyčių. Didėja tiek naujų ir naudotų automobilių kainos, tiek automobilio priežiūros išlaidos. Tai daro įtaką žmonių ir verslo planams pirkti automobilius ir plėsti transporto parką. Sprendimai tapo nuosaikesni ir atsargesni, nes tvyrant nežinomybei kiekvienas nori apsisaugoti nuo naujų ir ilgalaikių finansinių įsipareigojimų“, – pastebi Algimantas Andrašiūnas, SIXT vadovas Lietuvoje. Todėl mobilumo galimybes visame pasaulyje savo klientams teikianti tarptautinė kompanija SIXT sukūrė naują paslaugą – automobilių prenumeratą, kuri nuo šiol prieinama ir Lietuvoje, Estijoje, Latvijoje.


Kaip veikia automobilio prenumerata?

SIXT+ yra nauja SIXT paslauga, sujungianti geriausias automobilių nuomos ir veiklos nuomos sąlygas. Automobilio prenumerata yra būdas užtikrinti kasdienį mobilumą ir naudotis asmeninės transporto priemonės privalumais, kartu labai paprastai valdant transportui skirtas išlaidas. SIXT+ automobilių parkas vairuotojams atveria platų transporto priemonių pasirinkimą, įskaitant visiškai naujus arba mažai važinėtus automobilius iš gerai pažįstamų gamintojų, tokių kaip „BMW“, „Toyota“, „Volkswagen“, „Škoda“ ir kitų. Kiekvieną automobilį galima užsiprenumeruoti už fiksuotą mėnesinį mokestį, be jokių pradinių įnašų ar užstatų. Paslaugos tiekėjai padengia visus automobilio priežiūros ir aptarnavimo kaštus. Vairuotojui svarbiausia – laikas nuo laiko prisiminti, kad reikia pasipildyti degalų ir stiklų ploviklio.


Paslauga pritaikyta ir individualiems, ir verslo klientams

Automobilio prenumerata skirta žmonėms, kuriems automobilio reikia kasdien. Kitaip negu dalijimosi automobiliu paslauga, prenumerata patenkina poreikį automobilį turėti visada. Pasak A. Andrašiūno, prenumeratos paslauga yra pritaikyta naujam ir augančiam verslui, kuris vertina greitį, galimybę paprastai su minimaliais įsipareigojimais valdyti kaštus ir kontroliuoti pinigų srautus. Nereikia rūpintis technine priežiūra ar remontu, nes šios paslaugos jau įtrauktos į fiksuotą mėnesinį mokestį. Pasirūpinti automobilių priežiūra ir remontu bendrovei padeda sertifikuoti automobilių servisai.


Naujas automobilis – vos per dieną

Automobilio prenumerata paprasta naudotis su SIXT+ BALTICS mobiliąja programėle arba internete www.sixtplus.lt. Čia klientai gali išsirinkti tinkamiausią automobilį iš dešimčių modelių. Išsirinkti automobilį ir užpildyti prenumeratos formą užtrunka vos kelias minutes. Kai paraiška patvirtinama ir mokėjimas atliktas, klientas jau tą pačią dieną gali atvykti atsiimti automobilio arba užsisakyti, kad transporto priemonė būtų pristatyta į namus. „Belieka tik sėsti ir važiuoti, kur tik norite. Ir nors prenumeratos sutartis yra pasirašoma vieneriems metams, jeigu vis dėlto nuspręsite nutraukti automobilio prenumeratą anksčiau, galėsite tai padaryti be jokių baudų“, – teigia A. Andrašiūnas.


Viskas įskaičiuota – tik įsipilkite degalų ir stiklo ploviklio

Prenumeratos mokestį lemia nustatyta ridos riba ir kelionės teritorija, taip pat visos būtinos kasdienės paslaugos – automobilio draudimas, techninė priežiūra, remontas, vasarinės ir žieminės padangos, padangų saugojimas ir keitimas, techninė apžiūra, pagalba kelyje ir pakaitinis automobilis, jeigu jo prireikia. Vieninteliai dalykai, kuriais klientai turės pasirūpinti patys, tai – stiklo plovimo skystis ir degalai arba įkrovimas elektra.


Pagrįsta tarptautine patirtimi, bet išplėtota Baltijos šalyse

SIXT yra viena iš pirmaujančių mobilumo paslaugų teikėjų pasaulyje. Bendrovė Baltijos šalyse veikia jau 19 metų ir šiuo metu valdo apie 7 tūkst. automobilių parką.


SIXT+ automobilių prenumeratos paslauga yra dar vienas automobilių nuomos ir veiklos paslaugų asortimento papildymas. Naujoji paslauga yra pagrįsta tarptautine SIXT patirtimi kuriant modernią ir skaitmeninę automobilių prenumeratos paslaugą, kuri užtikrina aukščiausios kokybės priežiūrą, lankstumą ir patogumą kiekvienam klientui. Daugiau sužinoti apie automobilių prenumeratą galite apsilankę www.sixtplus.lt.