Išbandyti įkvėpė Instagramas

„Pirma kartą „MATH Scientific" produktus pamačiau Instagrame. Mačiau, kad jie pasidalino, jog pateko į skandinaviškojo „VOGUE" puslapius ir tai iškart sukūrė puikų pirmąjį įspūdį ir įkvėpė stebėti, kaip šis prekės ženklas augs toliau" – pasakojo Lukas Gricius, – „Vis dėlto, tik pamatyti man neužteko, tad įsigijau produktą, apie kurį girdėjau daugiausiai gerų atsiliepimų – giliai valantį prausiklį. Man labai tiko ir patiko, tačiau tiesiog ramiai naudojau, džiaugiausi rezultatais ir apie jokią „bendrą ateitį" nemąsčiau.

2021-ųjų gruodį „L'Officiel" Kalėdiniame renginyje netikėtai susipažinau su „MATH" įkūrėja Marija Valaite. Aš tądien buvau nominuotas stilingiausio vyro rinkimuose, kuriuos ir laimėjau, o Marija šventė „MATH" dedikuotą publikaciją, tad tiesiog maloniai pabendravome ir puse lūpų apsvarstėme galimybę bendradarbiauti. Ne paslaptis, kad didelė dalis renginiuose sukurptų planų ir lieka planais, tačiau, šis planas tapo realybe."

„MATH Scientific" įkūrėja Marija Valaitė taip pat pasidalino mintimis apie „MATH" ir Luko partnerystę. „Kaip ir, turbūt, visa Lietuva, žinojau Luką iš Instagramo. Visada žavėjo jo, kaip fotografo, darbai, tačiau taip pat ir ryški, drąsi ir įkvepianti jo asmenybė. Neabejojau, kad „MATH" ir Luko vertybės sutampa. Kuomet „L'Officiel" renginyje susipažinome gyvai, ši nuojauta tik dar labiau pasitvirtino. Kai tik išaušo laikas nuspręsti, kas bus naujasis „MATH" veidas – iškart žinojau, ką pasirinkti".

Luko Griciaus odos priežiūros rutina – minimalistinė bet efektyvi

Paklaustas, apie savo paties santykį su odos priežiūrą, Lukas Gricius pasakojo: „Dėmesingai rūpintis savo oda pradėjau tik 30-ies (šiuo metu Lukui beveik 32-eji, – aut. past.). Iki tol naudodavau tik drėkinamąjį kremą, nors, išties, nebuvau tikras ar tinkamą – abejojau, ar jis man kažką duoda. Dabar ryte ir vakare naudoju giliai valantį prausiklį, tuomet tepuosi serumą, o rutiną užbaigiu mano odai tinkamiausiu drėkinamuoju kremu. Galiu nuoširdžiai pasakyti, kad iš tiesų kasdien naudoju būtent „MATH" produktus ir esu labai patenkintas – oda atrodo puikiai. Tai pat, kartą per mėnesį apsilankau pas odos priežiūros specialistą, kur pasidarau veido valymą ar kitą tuo metu aktualią procedūrą. Tiek kosmetika, tiek kabinetinės kosmetologinės procedūros man yra ne tik odos puoselėjimo, tačiau ir platesnio rūpesčio savimi ritualas".

Marija Valaitė pakomentavo, jog „Luko odos priežiūros rutina – minimalistinė 3 žingsnių rutina, kuri yra efektyvi, pakankama ir nereikalauja daug laiko užimto žmogaus kasdienybėje. Tokią apgalvotą minimalistę rutiną rekomenduojame ir savo klientams – tiek vyrams, tiek moterims. Odos priežiūroje mažiau visada yra daugiau. Prausiklis, serumas ir kremas – viskas ko reikia, kad oda švytėtų, būtų sveika ir sudrėkinta. Svarbiausia – ne produktų kiekis, o jų formulėse esantys veiklieji ingredientai. „MATH Scientific" kosmetikoje veikliosios medžiagos atrenkamos, remiantis auksinio standarto moksliniais tyrimais ir straipsniais, tad jomis galima pilnai pasitikėti."

Bendradarbiauti įkvėpė progresyvumas ir dėmesys kokybei

„Labai džiaugiuosi, kad galiu dirbti su stipriu, rimtu ir progresyviu prekės ženklu, kuris taip sparčiai auga, eina pirmyn, plečiasi ir bendradarbiauja su įdomiais ir profesionaliais žmonėmis. Be abejo man patinka ir tai, kad ši partnerystė yra nuoširdi – kaip jau minėjau, aš išties labai vertinu „MATH Scientific" priemones ir jas naudoju kasdien. Naudoju ir pats, ir rekomenduoju tiems, kurie man brangūs", – pasakojo L. Gricius.

„Mane žavi tai, kad „MATH" dirbantys žmonės – tiek mokslininkai, tie rinkodarininkai, tiek ir visa likusi komanda nuolatos kuria, nesustoja ir kelia sau tik aukščiausius standartus. Man patinka, kad investuojama į produktą – į tai, kas yra viduje, o ne išorinius blizgučius ir triukus. Labai vertinu minimalistę „MATH" filosofiją, jų radikalią atsakomybę prieš planetą, pakuočių tvarumą ir visas kitas praktikas, kurios parodo, kad tai yra modernus pasaulinio lygio prekės ženklas, kurio kelias, net neabejoju, dar tik prasideda. Ir, be abejo, labai džiaugiuosi galėdamas prie kelionės prisijungti ir pats".