Keturios patentuotos akustinės naujovės vienoje glotnioje garso kolonėlėje skleidžia klausytojui garsą bet kuria kryptimi – jokių juodųjų dėžių ar kabelių painiavos. „Beosound Theater" įdiegta nauja „Bang & Olufsen" nustatymo technologija „Roomsense". Išorinį mikrofoną pastačius klausymosi pozicijoje, „Beosound Theater" veiks su „Bang & Olufsen" programėle, kuri išmatuoja atstumą nuo klausytojo iki kolonėlės. Be to, joje įmontuota 12 galingų 800W garsiakalbių: pagal skirtingas išdėstymo vietas reguliuojamas kiekvieno garsiakalbio garsas bet kokiame patalpos interjere – ar ji būtų pastatoma, ar pritvirtinta prie sienos arba kampe – taip ji padės išvengti nepageidaujamo rezonanso. „Beosound Theater" taip pat turi „Dolby Atmos" erdvinio garso technologiją, kuri užpildo erdvę ir sukuria iliuziją, jog garsas klausytoją supa iš visų pusių.

„Beosound Theater" – tai naujausias namų kino sistemos garso sprendimas. Vienoje garso kolonėlėje kartu su galingu garsu, pažangia technologijų platforma ir moduliniu dizainu sujungėme kelių garsiakalbių nustatymus. Ji gali būti jungiama prie bet kurio ekrano, – sako „Bang & Olufsen" vykdomasis direktorius Kristianas Teärsas.

„Beosound Theater" sietuvo laikiklis suteikia galimybę garso kolonėlę prijungti beveik prie bet kokio ekrano. Tai reiškia, kad žmonėms nereikia investuoti į naują televizorių arba jie gali tiesiog pasirinkti TV, kuris, jų nuomone, yra geriausias. Remdamiesi moduliškumo principais klientai gali lengvai garso kolonėlę pritaikyti prie sienos montuojamo ar ant grindų pastatomo „Bang & Olufsen" TV, todėl ji puikiai įsiterpia ir neužima daugiau vietos nei jų turimas televizorius.

„Žinome, jog mūsų klientai nori investuoti į tvarius gaminius, todėl „Beosound Theater" yra suprojektuotas taip, kad tarnautų dar ilgiau nei keli televizoriai. Sukūrėme sprendimą, leidžiantį atnaujinti savo produktą, o ne jį pakeisti, ir produktą, kuris, laikui bėgant, gali tobulėti kartu su vartotoju, – sako produktų apyvartos skyriaus vadovas Madsas Kogsgaardas Hansenas.

Klientai gali įsigyti „Beosound Theater" kaip garso kolonėlę, o vėliau pridėti kelis galinius garsiakalbius, pavyzdžiui, trimis kryptimis sklindančių bangų modelį „Beolab 28", kuris užtikrina neįtikėtiną erdvinio garso perdavimą, o galutinis tikslas – minimalus daiktų skaičius kambaryje, jokios netvarka ir rastas kompromisas. Viskas, ką reikia padaryti, tai viską sujungti. Toks lankstumas taip pat reiškia, kad klientai neapsiriboja pirminiais pirkimo sprendimais, o tai įmonei padeda pailginti „Beosound Theater" ilgaamžiškumą.

Norėdami sužinoti daugiau ir užsakyti „Beosound Theatre" susisiekite su „Beola".

„ASBIS Baltics" yra vienas didžiausių IT produktų ir sprendimų platintojų Baltijos šalyse; patikimas, stabilus ir pažangus partneris; darbdavys su plačiomis galimybėmis ir pasauline patirtimi. „ASBIS Baltics" yra tarptautinės kompanijos, turinčios 30 metų patirties IT platinimo srityje, dalis, turinti biurų 28 valstybėse, 30 000 aktyvių klientų ir daugybę profesionalių apdovanojimų.

Daugiau informacijos: www.asbis.lv

„Bang & Olufsen"prabangus garso prekių ženklas, kurį 1925 m. Strueryje (Danija) įsteigė Peteris Bangas ir Svendas Olufsenas, kurių aistra ir vizija vis dar yra įmonės širdis. Beveik šimtmetį „Bang & Olufsen" plečia garso technologijų ribas ir išlieka viena pirmaujančių akustinių naujovių įmonių.

Ir šiandien kiekvienam „Bang & Olufsen" gaminiui būdingas nepaprastas gražaus garso, nesenstančios išvaizdos ir nepakartojamo meistriškumo derinys. Naujoviški ir pažangūs įmonės gaminiai parduodami visame pasaulyje „Bang & Olufsen" parduotuvėse, interneto svetainėje bang-olufsen.com bei atskirose mažmeninės prekybos parduotuvėse. Įmonėje dirba apie 900 darbuotojų ir ji veikia daugiau nei 70 rinkų. „Bang & Olufsen" akcijos kotiruojamos AS NASDAQ Copenhagen.