Agnesė (Agnese) prieš metus paliko Rygos miesto gyvenimą ir įsigijo 100 metų senumo nekilnojamąjį turą kaime – gražų medinį pastatą, kaip mažą sodybėlę. Šiuo metu pastatas restauruojamas, tvarkoma aplinka, tuo pačiu metu mažoje serumų gamyklėlėje gaminami augalų serumai.

Sek mus FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083938754744
Sek mus IG: https://www.instagram.com/effloressence_cosmetics/

Kodėl kilo mintis palikti miestą ir gaminti tokius augalų ir žiedų serumus?

Viskas prasidėjo nuo to, kad uždaviau sau klausimą – Agnese, kaip Tu nori gyventi toliau? Vaikai jau užaugę, dabar turi laiko sau, suvokti, ko Tu nori ir kas esi Tu pati. Taip man kilo mintis, kad, norėdama pajusti save, grįžti prie savo esmės, aš turi būti gamtoje. Gamta padeda. Taip aš įsigijau šį žavingą seną namą, kuris yra lyg sena, kilni dama, ir mes abi susidraugavome. Čia aš įkūriau savo serumų gamyklėlę, o tiksliau sakant – pervežiau iš Rygos. Dabar aš čia dirbu, gaminu serumus ir kvėpuoju vienu ritmu su gamta. Čia aplinkui nieko nėra. Tik miškai ir pievos. Šulinyje yra vandens, name yra sena krosnis – viskas labai paprasta. Daugelis klausia – ar Tau nebaisu? Man nebaisu, nes čia nei vieno nėra, tik miško gyvūnai. Nėra lengva, ypač žiemą, bet ir tai turi savo šarmo.

O kalbant apie serumus: Odos priežiūra yra pojūčių ritualas, jis ne tik funkcionalus, bet ir labai jausmingas. Mes, moterys, esame labai rafinuoti sutvėrimai. Augalai, žiedai ir mūsų moteriška prigimtis puikiai sutampa. Mes papildome vienas kitą. Pagrindinė serumų sudedamoji dalis yra augalų ir žiedų eteriai, kurie yra augalo siela, gyva, senoji energija. Eteriai veikia ląstelių, emociniame, fiziniame lygyje, jie suteikia serumams savotišką jausmingumą. Eterių poveikį aš pajutau aromaterapijos seanso metu ir tapo aišku, kad eteriai turi būti ant mano odos kasdien. Taip viskas ir prasidėjo.

„Įsiklausius“ galima pajusti, kaip keičiasi pojūčiai, užtepus vieno ar kito serumo. Pavyzdžiui, serumas su bitkrėslėmis pasižymi labai stipria asmenybe, ne kiekvienas gali jį naudoti, savo ruožtu, Dieviškas – labai švelnus, motiniškas, lepinantis.

Kiekvienas augalas be jo funkcionalios vertės ir naudos odos priežiūroje turi ir savo istoriją, savo vibraciją, ir tai man atrodo patraukliausia.

Eeffloressence cosmetics

Kodėl Tu sakai, kad serumai yra lyg „gyvi“?

Būtent dėl eterių, nes jie yra gyvoji serumų sudedamoji dalis – jie yra gyvoji augalo energija. Tačiau dar mūsų išskirtinumas yra tai, kad serumai gaminami tik gavus užsakymą – jie nekonservuojami 2 metų terminui. Jų galiojimo terminas yra 3 mėnesiai, o šaldytuve juos galima laikyti ilgiau. Serumų sudedamosios dalys yra šviežios – šaltai spausti, neapdoroti aliejai, ekstraktai, šviežios ekologiškos alavijų sultys – nė viena iš sudedamųjų dalių negali būti ilgai saugoma. Serume nenaudojamas vanduo ir tirštikliai. Faktiškai juos sudaro tik aktyviosios medžiagos.

Eeffloressence cosmetics

Kas „meškiuko pilve“ arba kokia serumų sudėtis?

Įvairūs šaltai spausti ekologiški augaliniai aliejai, vitaminai, ultragarsu įgyti augalų ekstraktai, žiedų eteriai, maceratai ir šviežios ekologiškos alavijų sultys. Dauguma žaliavų yra sertifikuotos BIO arba Ecocert ženklais. Vien tik alavijai yra aukso vertės, lyg visas odos kosmetikos fabrikas. Juose gausu vitaminų, mineralų ir kitų odai labai vertingų medžiagų. Taip pat įvairių aliejų, kurie intensyviai maitina odą ir yra jai labai vertingi.

Serume nenaudojamas vanduo ir tirštikliai.

Eeffloressence cosmetics

Kiek serumų yra „Effloressence“ linijoje?

Mes siūlome 8 veido serumus – 4 želinius ir 4 dvisluosknius serumus. Želiniai serumai nuo dvisluoksnių serumų skiriasi tuo, kad želinis serumas yra lengvos želinės konsistencijos, jame gausu vertingųjų alavijų ir šiek tiek aliejaus, ekstrakto ir eterio. Želinis serumas puikiai tinka dienai bei riebiai odai.

Dvisluoksnis serumas yra tirštesnis, jame daugiau aliejų, jis labiau tiks sausai odai, nakčiai, bet jį taip pat tinka tepti ir dieną.

Serumai gerai įsigeria, veidas nelieka riebus.

Serumą galima pasirinkti pagal funkcijas arba pagal patinkantį augalą.

Kiekvienas serumas atlieka savo funkciją – drėkina, apsaugo, atkuria, tonizuoja, pagerina odos atspalvį, atgaivina, intensyviai maitina ir aprūpina odą vitaminais, mineralais, padeda atsinaujinti ląstelėms – kiekvienas ką nors ras pagal pageidaujamą poveikį.

Eeffloressence cosmetics

Kaip šiuos serumus naudoti?

Įprastai kosmetikoje serumas yra tai, ką mes tepame prieš kremą. Tačiau mūsų serumai yra lyg kremai-serumai, nes jie skirti naudoti vietoj kremo. Naudojant mūsų serumus, nereikia papildomai naudoti kremo. Serumas tepamas ryte ir vakare. Iš pradžių gali pasirodyti neįprasta, kad serumas yra daug skystesnis nei kremas. Tačiau prie to greitai priprantama, nes serumas suteikia lengvumo, jis beveik nejaučiamas ant odos. Serumas papildomai neapkrauna odos, o priešingai, jis – jėgų ir energijos dozė, nes jame nėra nieko nereikalingo, kartu jis maitina ir atgaivina odą! Serumas stimuliuoja odą, skatina jos atsinaujinimą, jis nieko regimai neužpildo, bet suaktyvina kiekvieną ląstelę.

Panaudojus serumo, oda jaučiasi sudrėkinta, pamaitinta, apsaugota ir įprastai daugiau nieko papildomai nereikia naudoti. Tinka visų tipų odai. Serumu tepamas veidas, kaklas ir dekoltė zona. Serumą taip pat galima naudoti kaip kursą.

Serumai patikrinti ir išbandyti laboratorijoje, visos sudedamosios dalys yra sertifikuotos. Todėl mes drąsiai galėsime kiekviena pasiūlyti geriausią serumą.

Eeffloressence cosmetics

Ar visą tai Tu darai viena pati?

Iš esmės taip, serumus gaminu tik aš, tačiau planuoju išmokyti kelis pagalbininkus, nes pati nebesusitvarkau. Serumai populiarėja. Tačiau aš turi seserį Dianą, kuri nėra mano biologinė sesuo, deja, ji gyvena toli – Portugalijoje, tačiau labai mane remia ir mes kartu esame sukūrusios „Effloressence“ – kiekviena į šią liniją įdėjome savo istoriją ir savo pojūčius. Mes esame kardinaliai skirtingos! Tačiau tai mums labai padeda ir leidžia kurti ypatingus dalykus!

Eeffloressence cosmetics

Kaip įsigyti ir kiek kainuoja?

Šiuo metu visi serumai prieinami mūsų internetinėje parduotuvėje www.effloressence.com. Kainos – 29–35 EUR už 30 ml buteliuką. Mes pristatome visame pasaulyje, o šiuo metu norime savo kaimynėms – Lietuvos damoms pasiūlyti išbandyti mūsų serumus ir iki lapkričio 31 d. pristatysime juos į „Omniva“ paštomatus nemokamai.

Be to, kiekvienas serumas supakuojamas kaip maža dovanėlė – su augalais, kortelėmis, šilkiniu popieriumi, pakvepinta ir apgaubta žiedų aromatu. Atidarius dėžutę, po kambarį pasklis malonus užburiantis aromatas! Tai iš tiesų žavinga dovana pačiai sau.

Eeffloressence cosmetics

Ko Tu palinkėtum visoms damoms?

Svarbiausia – klausyti savo širdies! Nė vienas kremas ar serumas nepadarys mūsų tokių gražių, spindinčių, tokių jaunų, kaip jo energija, kuri atsiranda, jei tu klausai savo širdies, darai tai, kas patinka, išdrįsti ir paprasčiausiai esi tikroji savo versija. Išdrįsti būti tokiomis, kokiomis iš tiesų norime būti, o ne tuo, ko iš mūsų tikisi. Kad dar, jei ne dabar?! Man bus 47 metai, o žingsnis, kurį žengiau, išdrįsti palikti miestą, įsigyti savo svajonių vietą ir užsiimti tuo, ko noriu – man sugrąžino tiek jėgų, gyvenimo džiaugsmo ir pasitikėjimo savimi, aš tiesiog pražydau. Taip, ir dabar man yra 27.

Eeffloressence cosmetics

Labai atsiprašome, kad kol kas mūsų interneto svetainė yra tik anglų kalba. Tačiau, prašome, teiraukitės mūsų ir mes padėsime Jums išsirinkti serumą. Serumą pagaminsime šviežią, individualiai, tik gavę užsakymą ir per dvi dienas jį nusiųsime.

Sek mus FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083938754744
Sek mus IG: https://www.instagram.com/effloressence_cosmetics/