„Nors mūsų marketplace’as kiekvieną dieną tarnauja pardavėjams kaip vartai į e. prekybą, šis poreikis tampa ypač aktualus kriziniu laikotarpiu. Puikiai prisimename, kaip prekyba internetu tapo tikru gelbėjimosi ratu COVID-19 pandemijos metu. Taip ir dabar, lėtėjant ekonomikai, sunkumus patiriančius verslus norime paskatinti atsigręžti į e. prekybą“, – sako „PHH Group“ Marketplace vadovas Raimondas Žilėnas.

Jo vertinimu, „Pigu.lt“ gali tapti verslo katalizatoriumi ir tiems pardavėjams, kurie nebemato jokių galimybių tęsti savo veiklą ir nusprendė nuleisti rankas.

„Sėkmingai veikiantis mūsų marketplace’as turi visus įrankius, kurių tik gali prireikti pardavėjams: nuo logistikos, prekių grąžinimo, reklamos iki finansavimo sprendimų. Pastarieji itin aktualūs apyvartinių lėšų pritrūkusiems pardavėjams ar planuojantiems verslo plėtrą. Be to, suteikiame visapusišką pagalbą pirmuosius žingsnius e. komercijoje žengiantiems prekybininkams. Mūsų marketplace’o privalumais jau sėkmingai naudojasi daugiau nei 4 000 pardavėjų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje“, – teigia R. Žilėnas.

Anot jo, brangstant energijos resursams, augant infliacijai, pirkėjai vis aktyviau dairosi akcijų ir mažesnių produktų kainų. „Norstat“ š.m. rugsėjo mėn. atlikto reprezentatyvaus tyrimo duomenimis, Lietuvoje net 82 proc. gyventojų, apsiperkančių elektroniniu būdu, prieš įsigydami produktus patikrina ir palygina prekių kainas internete. Latvijoje šis rodiklis siekia 77 procentus, Estijoje prekių kainas e. parduotuvėse patikrina 74 proc. pirkėjų.

„Akivaizdu, kad šiandien prekybininkui vystyti veiklą internete yra ne privalumas, o būtinybė. Paprasčiausias ir pigiausias būdas pradėti sėkmingą e. prekybą – prisijungti prie jau veikiančio marketplace‘o infrastruktūros su milžinišku kasdieniu pirkėjų srautu. Viskas ko reikia – pasirūpinti prekėmis ir jų aprašymu. Tie, kas suskubs prisijungti prekiauti, dar gali spėti į didžiausią metuose kalėdinės prekybos šventę, kurios metu pardavimų apimtys išauga daugiau nei dvigubai“, – teigia R. Žilėnas.

Daugiau apie galimybę prekiauti Pigu.lt Marketplace ir išsirtinį pasiūlymą naujiems pardavėjams, čia: https://bit.ly/3rrEfw6