„Džiaugiuosi, kad žmonės galės paragauti mano sukurtų picų. Po sėkmingo mėsainių pasirodymo, labai norėjau, kad kiekvienas iš Jūsų visoje Lietuvoje galėtų paragauti bei pasimėgauti ir pagal mano receptą ruoštomis picomis. Tikslas buvo visas tris sukurti labai skirtingas, bet nepamirštamo ir neatsivalgomo skonio. Tikiu, kad kiekvienas iš Jūsų atras savo mėgstamiausią, o gal net ir visas tris“, – Alfas Ivanauskas.

Restorane bus galima paragauti net trijų skirtingų skonių picų: garsaus itališko patiekalo „Vitello tonnato“ įkvėptos picos, kuri paskaninta nuostabiu, žymiuoju majoneziniu tuno padažu su kaparėliais ir šviežiomis citrinos žievelėmis.

Ypatingo skonio jai suteiks veršieną pakeitusi sultinga vištiena, špinatų lapai ir šviežia mocarela; elegantiškos ir savo skoniais užburiančios picos, kurioje gardžiai persipins prabangieji trumai, kietasis sūris, itin minkšta, sultinga burata bei gaivūs špinatų lapai ir šviežiai grūsti pipirai.

Galutinė nata – ypač grynas alyvuogių aliejus; šiek tiek aštrios, paskanintos chorizo ir ndujos dešromis, lengvai salstelėjusios dėl džiovintų abrikosų, su skania džiovintų slyvų teikiama rūgštele. Viską vainikuos pikantiškas česnakas bei gausus būrys šviežių gražgarsčių ir bazilikų.

„Dažnai girdėdavau klausimų, kada atidarysiu savo restoraną. Dar kartą pasikartosiu, jog tokių planų neturiu, tačiau noriu Jus nustebinti savo patiekalais. Stengiuosi, kad galėtumėte jų paskanauti skirtingose Lietuvos vietose. Šį kartą net 18 „Charlie pizza“ picerijų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Mažeikiuose, Utenoje, Jonavoje, Alytuje, Radviliškyje. Tik paskubėkite, nes picų paragauti galėsite ribotą laiką“, – pasakoja šefas.