Tiesiai iš inovatyviausių laboratorijų atkeliavusias naujienas elegantiško renginio metu įvertino pripažinti Lietuvos kosmetologai.

Daugiau nei 75 metus koja kojon su grožiu ir mokslu žengianti „Sothys Paris“ kosmetika vertinama ne tik pasaulinių odos priežiūros profesionalų, bet ir siekiančių efektyvaus rezultato namuose.

Drėgmės stokojanti, dehidratuota oda laikoma dažniausiai pasitaikančia odos būkle, tad kasdienis odos drėkinimas, pasak „Sothys“ atstovų Lietuvoje, būtinas visiems – tiek vyrams, tiek moterims, nepaisant amžiaus, lyties, metų laiko ir odos tipo.

Mūsų odos kasdien susiduria su iššūkiais: stresu, saule, vėju, oro tarša, netaisyklinga mityba, miego stygiumi. Tokie plika akimi nepastebimi veiksniai anksčiau ar vėliau tampa ryškiai matomi odoje: ji stokoja stangrumo ir elastingumo, pleiskanoja, rausta, išsausėja, išryškėja raukšlelės, tampa šiurkšti ir jautri“, – apie būtinybę drėkinti odą kasdien kalba „Sothys“ atstovai Lietuvoje.

Patentuoti ekstraktai ir keturis kartus galingesnis drėkinimas

Profesionaliam ir ilgalaikiam odos drėkinimui pristatyta intensyvaus drėkinimo jaunystės procedūra ir naujosios „Sothys“ linijos „Hydra Hyaluronic Acid“ produktai: intensyvus drėkinamasis serumas, du, skirtingiems odos tipams sukurti jaunystės drėkinamieji kremai ir drėkinanti putlinanti kaukė.

Produktų sudėtyse, be kitų veikliųjų medžiagų keturi hialurono rūgšties šaltiniai ir dvi patentuotos Sothys Advanced Research“ instituto veikliosios medžiagos.

Giliai odoje veikianti naujoji „Hydra Hyaluronic Acid⁴“ keturguba drėkinimo programa, priklausomai nuo produkto, praturtinta į skirtingus odos sluoksnius prasiskverbiančios didelės ir mažos molekulinės masės hialurono rūgštimi, itin tikslingu visiškai naujos mikrohialurono rūgšties molekulės veikimu, hialurono rūgšties poveikį sustiprinančiu patentuotu baravykų ekstraktu bei dvigubu patentuotų ekologiškų šermukšnių uogų peptidų veikimu.

- Patentuotas baravykų ekstraktas žinomas kaip hialurono rūgšties stiprintojas odoje: jis 23 proc. efektyviau stimuliuoja hialurono rūgšties sintezę epidermyje ir 29 proc. dermoje.
- Rankinio skynimo būdu ir tik sertifikuotoje ekologiškoje vietovėje skintos šermukšnių uogos pasižymi peptidų gausa. Išsamių laboratorinių tyrimų metu nustatyta, kad ekologiški šermukšnio uogų peptidai pasižymi visapusiškai teigiamu poveikiu odos barjerinei funkcijai.

Aukščiausius reikalavimus gamybai keliančios „Sothys‟ kosmetikos veikliosios medžiagos išgaunamos iš vaisių, gėlių, augalų ir medžių botaninių ekstraktų, nepamirštant rūpesčio gamta ir laikantis žaliosios chemijos principų.

Naujos drėkinamosios jaunystės “Hydra Hyaluronic Acid 4x” priemonės puikiai tiks:

- kai jaučiate odos tempimą;
- matote išryškėjusias smulkias raukšlytes;
- norite drėkinti ir saugoti odą nuo priešlaikinio senėjimo;
- norite apsaugoti nuo nemalonių oro temperatūrų svyravimų.

4 DRĖKINAMIEJI PRODUKTAI NAUDOJIMUI NAMUOSE:

Intensyvus „Hydra Hyaluronic Acid⁴“ drėkinamasis serumas

Veikdamas lyg odos architektas, ši intensyvus serumas ilgam sustiprina drėkinimo mechanizmus. Jo lengva vandeninė tekstūra, turtinga liposomų, iš karto susigeria į odą, suteikdama ypač veiksmingą drėkinamąjį poveikį.

Jaunystės drėkinamieji kremai

Du skirtingiems odos tipams skirti kremai, sukurti taip, kad veiktų lyg apsauginis skydas. Kremai padeda akimirksniu putlinti odą ir reaktyvuoja jos drėgmės atmintį. Normaliai ir mišriai odai patiks šilko (satin) tekstūros kremas, o normaliai ir sausai – sodresnis aksomo (velvet) tekstūros kremas. Diena po dienos, išlaikydama optimalų drėgmės lygį, oda tampa minkšta, lygesnė, akivaizdžiai putlesnė ir ilgam apsaugota.

Drėkinanti putlinanti kaukė

Per kelias minutes odai putlumą, jaunesnę išvaizdą, gaivesnę spalvą ir spindesį suteikianti kaukė pasižymi malonia apgaubiančia tekstūra ir sukurta akimirksniu stipriai drėkinti.

“Sothys” profesionalios kosmetikos odos priežiūros priemonių galite įsigyti pas kosmetologus visoje Lietuvoje.

“Sothys Paris” atstovas Lietuvoje: UAB “Grožio galia”, Vasario 16-osios g. 2-119, Vilnius

Daugiau informacijos: www.sothys.lt

Instagram: @SothysLietuva