„Norėjome pakviesti bendruomenę prieš puolant į darbus atsipalaiduoti, pasimėgauti gera muzika, skaniu maistu ir malonia draugija – kartu paminėti naują startą. Siekiame, kad „Europa“ būtų vieta susiburti, bendrauti, maloniai praleisti laiką, iš naujo atrasti kolegas, pasisemti naujų potyrių, todėl prekybos centre sukūrėme tam skirtas erdves. Nuo šiol antradieniai bus skirti įkvėpimui su talentingais ir žavingais žmonėmis, ketvirtadieniai – gerai nuotaikai ir juokui su muzika“, – teigė Iveta Ardava, prekybos centro „Europa“ generalinė direktorė.

Modernių verslo centrų ir dangoraižių apsuptyje veikiantis prekybos centras „Europa“ naujo starto vakarėlio metu visus pakvietė atsinaujinusiuose erdvėse leisti laiką taip, kaip norisi – klausytis gyvos muzikos, mėgautis pokalbiais, meno parodomis, sportuoti, pasigražinti, atsikvėpti ir būti kartu.

Naujo starto vakarėlis vyko visą dieną – ryto kavos prieskoniu tapo gyvos arfos skambesys, per pietus nuotaiką kūrė Jurgis Didžiulis ir Marko Žukausko „stand up’as“, popietę užpildė saksofonistas Jonas Sikorskis ir DJ „Tovac“, greitu makiažu ar norima šukuosena lankytojus gražino „Figaro salono“ meistrai, papildyti energijos atsargas padėjo „Lemon Gym LT“ organizuojamos treniruotės, o vakarą vainikavo „Daddy Was A Milkman“ su grupe koncertas.

„Naujas sezonas mūsų bendruomenei – dar svarbesnis įvykis nei Naujieji metai. Naujo starto vakarėlį skyrėme aplink dirbantiems ir gyvenantiems žmonėms, norėdami juos įkvėpti, pradžiuginti, padėti prikaupti energijos naujiems darbams. Pavyko net geriau nei planavome – visa diena buvo tiesiog magiška. Kaip tikra didelė bendruomenė kartu juokėmės, graudinomės, buvom kartu. Šią nuotaiką norime tęsti ir toliau“, – džiaugėsi Indrė Butkutė, prekybos centro „Europa“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė.

Antradieniais ir ketvirtadieniais 17:30-18:30 val. suplanuota programa prekybos centro „Europa“ amfiteatre:

• Rugsėjo 15 d. „Lietuvos balso“ dalyvės Gintės Sičiūnaitės koncertas.
• Rugsėjo 20 d. rašytojos, žurnalo „Happy 365“ vyr. redaktorės Jurgos Baltrukonytės paskaita apie kūrybiškumą darbe.
• Rugsėjo 22 d. hitus atliks smuiko ir DJ duetas.
• Rugsėjo 27 d. komunikacijos guru Arijaus Katausko paskaita „Reputacija – brangiausia valiuta“.
• Rugsėjo 29 d. „Lietuvos balsas“ finalininko Viliaus Popendikio koncertas.
• Spalio 4 d. Odetos Bložienės pristatymas „Kaip optimizuoti namų ir savo išlaidas?“.
• Spalio 6 d. Gabrielės Senkevičiūtės koncertas.
• Spalio 11 d. Marijos Palaikytės paskaita apie stilių ir madą.

22 tūkst kv. m plotą užimančiame prekybos centre „Europa“ įsikūrusios beveik 70 gerai žinomų prekių ženklų prekybos ir paslaugų teikimo vietų: „Michael Kors“, „Weekend Max Mara“, „Marella“, „Pinko“, „Suit Supply“, „C&D Style“, „Lemon Gym“, „Huracan Coffee“, „Ali šokoladinė“, „Maxima“, „Moustache boutique“ ir kitų. Atidarymo dar laukia „Bliss by Violeta“. Lankytojus jau sutinka ir nauja net 400 kv. m užimanti technologijų parduotuvė „Avitela“, skirta be išmaniųjų technologijų savo gyvenimo neįsivaizduojančiam lankytojui.

Atsinaujinęs prekybos centras „Europa“ įsikūręs verslo centrų dangoraižių ir modernių daugiabučių apsuptyje naujojo Vilniaus centro širdyje. Aplink prekybos centrą dirba daugiau nei 30 tūkstančių žmonių.