„Partnerystė su e-komercijos platforma yra dar vienas būdas, pasitelkiant šiuolaikines technologijas, padidinti finansavimo prieinamumą smulkiam ir vidutiniam verslui. Norėjome supaprastinti ne tik paskolos išdavimo procesą, bet ir finansavimo sąlygas, tad paskolų palūkanos bus skaičiuojamos ir mokamos tik už faktiškai panaudotą paskolos dalį“, - teigia Lukas Baškys, „SME Finance“ Europos rinkos pardavimų ir plėtros vadovas, pridurdamas, kad Lietuvoje tai pirma tokio tipo finansavimo struktūra.

 Lukas Baškys

„SME Finance“ pajamomis grįstas finansavimas elektroninės komercijos įmonėms sprendimą dėl paskolos leis suteikti ypač greitai. Tam nereikės pateikti papildomų dokumentų, o paraiška bus vertinama remiantis e-prekybos platformos turimais pardavimų ir pelno duomenimis. Paskolas verslas galės gauti trijų mėnesių laikotarpiui ir naudoti kaip apyvartines lėšas ar verslui plėsti. Paskolos grąžinimo įmokos taip pat bus mokamos „Pigu.lt“ platformoje.

„Dedame daug pastangų, kad užtikrintume geriausias verslo sąlygas prekiaujantiems mūsų e. prekybos platformoje ir geriausią apsipirkimo patirtį mūsų pirkėjams. Kasdienis bendravimas su daugiau nei 4 000 pardavėjų padeda mums pažinti jų poreikius, kaip galime patobulinti savo e. prekybos platformą ir kokias naujas paslaugas galime pasiūlyti, kad jų verslas būtų dar sėkmingesnis. Finansavimo sprendimas yra vienas iš pagrindinių jų poreikių. Tai tapo aišku, kai maždaug prieš pusmetį pradėjome teikti finansavimo paslaugas, nuo tada padėjome refinansuoti paskolų už 1 mln. eurų. Remdamiesi šia patirtimi, džiaugiamės galėdami pradėti bendradarbiauti su „SME Finance“. Jų teikiamos finansavimo paslaugos padės mūsų pardavėjams lengviau ir greičiau gauti didesnes paskolas e- prekybai plėtoti ir augti. Tikime, kad tai bus labai naudinga mūsų pardavėjams“, - sako Raimondas Žilėnas, „Pigu.lt“ e-prekybos platformos vadovas.

„SME Finance“ ir „Pigu.lt“ verslo integracija klientai galės naudotis Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.