Pačiame Druskininkų kurorto centre įsikūręs poilsio centras „Grand SPA Lietuva“ po vienu stogu teikia platų įvairių paslaugų spektrą, užtikrindamas nepamirštamą poilsį kiekvienam – ieškančiam sveikatinimo ir reabilitacijos paslaugų ar norinčiam atrasti pramogas bei SPA malonumus vienumoje, poroje ar smagioje artimųjų kompanijoje.

Neišeinant iš komplekso, kasdien galėsite mėgautis neribotu laiku vandens parke, kur jūsų laukia pirtys, baseinai, sukūrinės vonios ir ledo kambarys. Taip pat SPA paslaugos ir sveikatingumo procedūros, maitinimas ir jaukus bei komfortiškas apgyvendinimas viename iš trijų „Grand SPA Lietuva“ komplekso viešbučių.

Kūno ir sielos atostogoms

„Grand SPA Lietuva“ siūlo skirtingos trukmės ir tipo sveikatinimo bei poilsio programas, skirtas ir suaugusiems, ir vaikams. Procedūros parenkamos individuliai, pagal fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojo paskyrimus.

Į kiekvieną sveikatinimo programą įtrauktas apgyvendinimas pasirinktame viešbutyje bei pusryčiai, pietūs ir vakarienės, tad niekuo papildomai jums patiems rūpintis nebereikės savo poilsį patikėkite „Grand SPA Lietuva“ profesionalams.


Komplekse įsikūrę „SPA namai“ pasiūlys efektyvias grožio bei terapijos procedūras. Padovanokite sau nepamirštamas akimirkas ir poilsį ne tik kūnui, bet ir sielai. Čia jūsų laukia ir unikali galimybė pasimėgauti išskirtinėmis gintaro procedūromis Gintaro kambaryje, o vandens mėgėjams tikrai patiks ypatingi hamamo bei masažų ritualai ir kineziterapijos užsiėmimai mineralinio vandens baseine „Grand SPA Lietuva“ vandens parke.


Pasirinkite vieną iš trijų viešbučių

Pačiame kurorto centre Jūsų laukia jaukūs ir komfortiški trijų „Grand SPA Lietuva“ komplekso viešbučių kambariai.

Norintiems prabangaus poilsio, duris atvers ištaigingi viešbučio „Dzūkija“ 4* PLIUS vieno arba dviejų miegamųjų apartamentai su pilnai įrengta mini virtuve, svetaine, vonios kambariu ir terasa, iš kurios atsiveria nuostabūs Nemuno ir Ratnyčėlės upių santakos vaizdai.


Mėgstantys modernią klasiką, komfortą atras 4* viešbutyje „Druskininkai“. Kambariuose rasite viską, ko reikia komfortiškam poilsiui, tad beliks tik mėgautis poilsio akimirkomis. Šiame viešbutyje galima apsigyventi ir su savo augintiniais.

Jaukus, stilingai įrengtas „Lietuva 3* PLIUS“ viešbutis pasiūlys vienviečius, dviviečius bei miniliukso klasės numerius. Šeimoms su vaikais siūloma apsistoti dviviečiuose tarpusavyje sujungtuose kambariuose.

„Grand SPA Lietuva“ komplekso viešbučiuose įdiegta galimybė įsiregistruoti ir išsiregistruoti savarankiškai, be personalo pagalbos. Savitarnos terminalas atlieka visas svečio įsiregistravimo bei išsiregistravimo funkcijas: randa svečio rezervaciją, patikrina asmens dokumentą, pateikia užsakytų paslaugų suvestinę, priima mokėjimą per banko mobiliąją programėlę, suprogramuoja ir išduoda svečio kambario raktą-kortelę. Mėgaukitės savo poilsiu dar paprasčiau!

Atraskite naujus skonius

Atvykusius pailsėti, „Grand SPA Lietuva“ pakvies į nepamirštamą skonių kelionę svečių puikiai įvertintuose restoranuose.

Kas gali būti nuostabiau už romantišką vakarienę padebesiuose? Viešbučio „Lietuva“ 8-ajame aukšte įsikūrusiame vieninteliame kurorte panoraminiame restorane „Keturi vėjai“ išgyvensite nepakartojamas akimirkas, grožėdamiesi kvapą gniaužiančia Druskininkų panorama ir skanaudami išskirtinius patiekalus. Išradingasis virtuvės šefas Tomas Mockūnas jus pradžiugins gurmaniškais virtuvės kūriniais, kuriuos ragaudami pasijusite lyg mažojoje Prancūzijoje. Malonus aptarnavimas, didelis kokteilių pasirinkimas, subtilus interjeras pavers šį apsilankymą nepakartojamu.

Romantiškai vakarienei ar solidžiam verslo susitikimui pakvies viešbučio „Druskininkai“ I-ajame aukšte įsikūręs elegantiškas restoranas. Čia rasite išskirtinį europietiškų patiekalų meniu, puikų aptarnavimą bei maloniai nuteikiančią jaukią aplinką. „Druskininkų“ viešbučio svečių kiekvieną rytą restorane laukia gausūs pusryčiai, kurie jūsų patogumui gali būti pristatyti ir į kambarius.

Atsipalaiduoti po įspūdingos dienos ir pasimėgauti nuostabiu kokteiliu galėsite viešbučio „Lietuva“ I-ajame aukšte veikiančiame „Lobby“ bare. Taip pat kviečiame užsukti į gydyklos II-ajame aukšte įrengtą „Fito“ barą, kuriame galėsite užsisakyti legendinės Lietuvos žolininkės Eugenijos Šimkūnaitės sukurtų vaistažolių kokteilių, šviežiai spaustų sulčių, arbatos ar kvapnios kavos.

Šeimos pramogų pakas Druskininkuose „O kas čia?“

Ieškantiems vietos nepamirštamai vaikų šventei, „Grand SPA Lietuva“ taip pat turi ką pasiūlyti. Šeimos pramogų parke O kas čia?“ laukia nuostabus atradimų pasaulis ir nesibaigiančios pramogos mažiesiems.

Nepamirštamą šventę sukurti padės ryškiaspalviai užsiėmimų kambariai. Tikrų nuotykių ieškotojų laukia piratų sala ir slėptuvės su netikėtomis laipynėmis, mažąsias svajotojas ir svajotojus pasitiks fėjų dvaras su žaviais grožio namais ir šalia pasislėpusia sapnų palėpe, tikriems lenktynininkams paruoštas kinas tarp ratų greičio trasos, o patiems mažiausiems sukurta ramybės oazė ir pyplių skveras.

Pasinerkite į pojūčių kupiną „Grand SPA Lietuva“ pasaulį ir jūsų viešnagė Druskininkuose ilgam išliks atmintyje. Aukštos kokybės gydymo, sveikatingumo bei SPA procedūros, pramogos vandens parke, masažai, grožio specialistų paslaugos ir skonių paieškos komplekso restoranuose. „Grand SPA Lietuva“ ypač draugiška šeimoms ir vaikams.

„Grand SPA Lietuva“ – atraskite džiaugsmą ir malonumą ilsėtis.