Lojalumo programėlė Nr. 1 Lietuvoje

Šių metų rugpjūčio mėnesį tyrimų bendrovės „Norstat“ atliktos reprezentatyvios apklausos duomenimis, „Lidl Plus“ programėlę yra įsirašę net šeši iš dešimties apklausoje dalyvavusių respondentų – daugiausiai iš visų šiuo metu Lietuvoje veikiančių prekybos tinklų mobiliųjų aplikacijų. Palyginimui – artimiausią konkuruojančią lojalumo programėlę yra įsirašę keturi iš dešimties respondentų.

„Šį pirmąįj gimtadienį pasitinkame su ypatingai džiugia žinia – mūsų pirkėjai „Lidl Plus“ programėlę greitai atrado ir pamėgo. Remiantis naujausias duomenimis, „Lidl Plus“ yra populiariausia tarp kitų Lietuvoje veikiančių prekybos tinklų programėlių – ją savo telefonuose turi šeši iš dešimties apklaustųjų. 52 proc. apklaustų pirkėjų programėle naudojasi bent kartą ar daugiau per savaitę. Tai didelis įvertinimas mums ir dar viena priežastis pasitempti. Todėl pirmojo gimtadienio proga, esame parengę ypatingą žaidimą“, – sako „Lidl Lietuva“ Rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

 Lidl plus 1-asis gimtadienis

Pirkėjai taip pat aktyviai naudojosi ir „Lidl Plus“ programėlėje esančiomis funkcijomis: „Laimės ratą“ pirkėjai suko daugiau nei 2 mln. kartų, iš viso buvo nutrinta daugiau kaip 5,4 mln. „Trink ir laimėk“ kortelių, o įvairiais nuolaidų bei specialių pasiūlymų kuponais per šiuos metus pasinaudojo beveik 4,7 mln. vartotojų.

Kas turi, tas laimi!

Anot K. Mažeikytės, vienas iš „Lidl Plus“ programėlės išskirtinumų – tai, kad ji pirkėjams padeda planuoti apsipirkimą ir išvengti ilgų eilių. Žmonės programėlėje gali pasirinkti norimą „Lidl“ parduotuvę ir tuomet rasti visą aktualiausią informaciją: savaitės leidinius, parduotuvės adresą, jos darbo laiką arba realiu metu matyti parduotuvės užimtumą.

Be to, jei apsipirkdamas pirkėjas nuskenuoja savo programėlę kasoje, tai jam leidžia paprastai sekti savo išlaidas ir nekaupti senų popierinių kvitų, nes visus juos galima rasti telefone.

„Pati itin džiaugiuosi šiais funkcionalumais, kurie kasdien padeda paprasčiau apsipirkti, tačiau kartu su programėle pirkėjai taip pat kiekvieną savaitę gauna ir daugiau naudų. Čia būna vis nauji nuolaidų kuponai bei asmeniniai pasiūlymai, taip pat atsiranda ir papildomi, kiekvieno mėnesio kuponai. Neabejoju, kad kiekvienas „Lidl Plus“ vartotojas atranda būtent jam aktualiausias naudas. Šiandien startuojantis gimtadienio žaidimas yra mūsų padėka lojaliems pirkėjams už buvimą kartu“, – prideda „Lidl Lietuva“ Rinkodaros departamento vadovė.

 Lidl Plus kortelė

Gimtadienio proga – daugybė prizų ir elektromobilis

„Lidl“ kviečia pirmąjį populiariausios programėlės „Lidl Plus“ gimtadienį Lietuvoje švęsti kartu ir dalyvauti visą mėnesį truksiančiame gimtadienio žaidime. Kiek kartų per ateinantį mėnesį kartu su programėle apsipirksite „Lidl“ parduotuvėse, tiek bilietų šiame žaidime ir turėsite.

Kas savaitę paaiškės du šimtai laimėtojų, kurie gaus po 10 eurų vertės „Lidl Plus“ kuponą, o dviem pirkėjams kas savaitę atiteks ir „iPhone 13 Pro“. Per visą žaidimo laiką bus išdalinta aštuoni šimtai „Lidl Plus“ kuponų ir aštuoni mobilieji telefonai. Šių prizų laimėtojai bus skelbiami kiekvieną rugsėjo pirmadienį internetinėje svetainėje www.lidl.lt.

Mėnesio pabaigoje gimtadienio žaidimą vainikuos specialus prizas – naujutėlaitis, elektra varomas „Mini Cooper SE“. Automobilio laimėtojas bus renkamas iš visų pirkėjų, kurie dalyvaus žaidime. Kam jis atiteks, burtų keliu paaiškės rugsėjo 27 d. Beje, gimtadienio dieną, rugsėjo 27-ąją, programėleje pirkėjų lauks ypatingi gimtadienio kuponai ir kitos interakcijos.

Išmaniesiems telefonams pritaikyta „Lidl Plus“ aplikacija prieinama „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse, todėl pirkėjams, norintiems pasinaudoti jiems skirtais lojalumo pasiūlymais, nereikia turėti fizinių nuolaidų kortelių.