Įžvalgomis apie tai, kokiais esminiais principais vadovautis, norint susikurti sėkmingus IT produktus renginiuose dalysis „Devbridge“ Technologijų direktorius Rimantas Benetis ir programinės įrangos architektai Gediminas Bačkevičius bei Mantas Naujokaitis.

Nemokamų renginių ciklas Lietuvoje, įmonės „Devbridge“ biuruose, prasidės rugsėjo 7 dieną (17 val.), Kaune (Juozapavičiaus pr. 11D), rugsėjo 8 d. (17 val.) keliaus į Vilnių ( Žalgirio 112) ir rugsėjo 20 d. kelsis į Varšuvą, kur vyks hibridinis renginys. Taip pat rugsėjo 10 d. profesinį iššūkį mes programinės įrangos testuotojai, kurie kvies susiburti ir tradicinį testuotojų hakatoną, kuriame jėgas išbandys geriausi šalies testuotojai.

IT įmonės Technologijų direktorius Rimantas Benetis pabrėžia, kad per pastaruosius kelerius metus visame pasaulyje smarkiai išaugęs technologijų ir skaitmenizacijos poreikis keičia nusistovėjusias verslo aplinkos taisykles ir drastiškai keičia vartotojų gyvenimus, todėl atsiranda poreikis kurti vis sudėtingesnius ir įdomesnius IT sprendimus.

„Programuotojų profesinę dieną yra puiki proga ne tik visiems drauge gyvai susiburti, švęsti, bet ir taip pat pasidalyti gerosiomis praktikomis, kaip kurti drąsius, pasaulį keičiančius technologinius produktus. Renginio metu apžvelgsime kaip žiūrėti į duomenis ne tradiciniu keliu bei ką daryti, kad teisingi duomenys klientus pasiektų greičiau. Taip pat aptarsime kaip kurti naršyklėje veikiantį teksto redaktorių, itin dideliems dokumentų srautams, su kuriais dirba daug vartotojų vienu metu. Apžvelgsime kaip tinkamai automatizuotas programinės įrangos kūrimo procesas leidžia programuotojams sutaupyti laiko ir sutelkti visą jų dėmesį į svarbiausių užduočių sprendimą, taip sudarant galimybę vartotojams gauti produktą greičiau“, – apie pranešimų temas dalijosi Technologijų direktorius.

„Devbridge“ yra privati programinės įrangos konsultacijų ir produktų kūrimo įmonė. Organizaciją šiuo metu vienija daugiau nei 700 narių profesionalų bendruomenė, dirbanti penkiose pasaulio šalyse (JAV, Kanadoje, Didžiojoje Britanijoje, Lenkijoje ir Lietuvoje). Įmonės strateginis siekis – padėti klientams žvelgti į verslo procesus per inovatyvių skaitmeninių produktų kūrimo prizmę. Šių metų pabaigoje „Devbridge“ suvienijo programinės įrangos produktų inžinerijos ir paslaugų teikimo pajėgumus su pasauline milžine „Cognizant Softvision“ bei tapo jos dalimi. Pagrindinis kompanijos tikslas ir toliau išliks – kurti pažangiausią programinę įrangą ir taip suteikti neįkainojamus įrankius, padėsiančius sėkmingai augti pasaulinėms kompanijoms, industrijoms ir verslo organizacijoms.


Daugiau informacijos apie programuotojų savaitės renginius rasite
ČIA.

Renginys nemokamas, tačiau registracija yra būtina.