„Būtent skrudinimo principingumas yra mūsų kompanijos išskirtinė stiprybė. Esame atsirinkę net 19 skirtingų itin kokybiškos kavos rūšių iš viso pasaulio. Dominuoja rūšinės arabikos pupelės iš Pietų ir Centrinės Amerikos, Afrikos ir net Indonezijos. Jos į Lietuvą atkeliauja žalios. Netoli Vilkaviškio, gamtos apsuptyje, jau ketverius metus veikia mūsų „Coffee Cruise“ skrudykla. Čia kasdien nedideliais kiekiais patys skrudiname pupeles. Mūsų prekybos taškus jos pasiekia itin šviežios. Tai garantuoja geriausias skonio savybes“, – sako „Coffeeloft“ marketingo vadovas Mantas Ginevičius.

„Coffeeloft“ kava prekiauti pradėjo 2015 metais, todėl gerai perprato Lietuvoje jau susiformavusį tradicinį skonį. Lietuviai, kaip ir dauguma šiauriečių, yra pamėgę švelnią, ne itin rūgščią ar karčią kavą.

Iš „Coffeeloft“ siūlomo asortimento dažniausiai renkasi šviežiai skrudintas rūšinės arabikos pupeles iš Brazilijos „Sweet Brazil“ ir „Santos“. Taip pat tarp populiariausių galima rasti pupelių iš Peru, Nikaragvos ir Etiopijos. Numeris vienas kava be kofeino atkeliauja iš Centrinės Amerikos – Gvatemalos. Kofeinas iš jos išplaunamas natūraliu būdu nenaudojant cheminių preparatų. „Ši kava, ko gero, turės išskirtinį pasisekimą Vilniaus parduotuvėje, nes ir iki šiol daugiausia jos užsakymų internetu būdavo į sostinę“, – pasakoja M. Ginevičius.

Atidarymo proga „Coffeeloft“ laukia nemenka gerbėjų apgultis. Visus atvykusius parduotuvė žada vaišinti pačia šviežiausia kava, kurią paskrudins būtent šiai progai. „Beje, užsukti paragauti įvairių kavos rūšių pas mus galima nuolat, ne tik atidarymo dieną“, – pabrėžia M. Ginevičius.

„Mezgame ilgalaikes draugystes. Kompanijoje dirba tikri kavos mylėtojai ir žinovai, kuriems pasakoti jums apie kavą ir patarti yra grynas malonumas. Be to, visiems įsigijusiems pas mus kavos aparatą visada dovanojame ilgalaikę nuolaidą kavai. Todėl grįžti – apsimoka. Parduotuvės atidarymo proga visiems aparatams bus suteikiamos papildomos ženklios nuolaidos“, – pasakojo „Coffeeloft“ darbuotojai.

Naujoje, 100 kv. metrų, sostinės „Coffeeloft“ parduotuvėje bus galima patogiai apžiūrėti šveicariškus JURA, itališkus „De‘Longhi“, vokiškus „Miele“, „Nivona“ ir „Melitta“ ir kitų garsių gamintojų kavos aparatus.

Čia įsikurs ir gausi pačių įvairiausių kavinukų, kavos gaminimo prietaisų, keraminių filtrų, asotėlių, elektrinių malūnėlių, aparatų priežiūros priemonių kolekcija. „Turime ir puikios kakavos, ir išskirtinių prabangių saldumynų. Visko, ko tik galima norėti prie kavos“, – sako M. Ginevičius. Taip pat, čia galėsite atsiimti ir prekes užsakytas elektroninėje „Coffeeloft“ parduotuvėje.

Kava ir jos gėrimo ritualai neatsiejama mūsų kasdienybės dalis, todėl pirmoji „Coffeeloft“ parduotuvė sostinėje neabejotinai taps tikrai mėgiama kavos gurmanų, žinovų ir šio gėrimo gerbėjų. Nuo rugpjūčio vidurio šią parduotuvę rasite „Ogmios mieste“, Verkių g. 27.