Iki pat šių metų rugsėjo 20 d. „Saugima“ kartu su partneriu „3M“ inicijuoja žaliąją akciją, kurios metu pirkdami tiek fizinėse „Saugimos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, tiek internetinėje parduotuvėje www.saugima.com „3M“ klausos apsaugos ir 3M™ SecureFit™ produktus prisidėsite prie žalių erdvių didinimo ir ekologiškumo skatinimo Lietuvoje.

Rugsėjo 23 dieną, už kiekvieną per akcijos laikotarpį nupirktą „3M“ klausos apsaugos ir 3M™ SecureFit™ produktą, „Saugima“ pasodins po 2 medžius. Dvigubai daugiau nei buvo pasodinta 2021-iais metais.

„Labai džiaugiamės, kad ši idėja yra tęstinė ir jau gyvuoja ne pirmus metus. Praėjusiais metais sulaukėme ne tik daugybės Jūsų palaikymo ir pagalbos organizuojant šią akciją, tačiau ir laimėjome apdovanojimą tarp šimto „3M“ tarptautinių iniciatyvų. Labai viliamės, kad šiais metais sulauksime Jūsų įsitraukimo ir susidomėjimo dar daugiau.“ , - teigia „Saugimos“ atstovai.

Įmonė džiaugiasi, kad praėjusias metais šaknis įleido net 3 tūkstančiai medelių ir tikisi, kad šiais metais galės patrigubinti šį skaičių: „Labai norime, kad šiais metai pasodintų medelių skaičius išaugtų kelis kartus, nes prie šios iniciatyvos kviesime prisijungti kuo daugiau žmonių. Labai tikimės didelio visuomenės susidomėjimo ir džiaugiamės, kad nors kiek prisidedame prie žaliųjų erdvių didinimo Lietuvoje.“

Daugiau informacijos bei produktus, kurie dalyvauja šioje socialinėje akcijoje rasite čia: https://saugima.com/content/12-zalumo-akcija22

*Akcijoje dalyvauja „3M“ klausos apsaugos bei 3M™ SecureFit™ produktai (išskyrus ausų kištukus). Socialinės akcijos organizatoriai pasilieka teisę keisti miško sodinimo datą bei vietą.