Mėgsta pats atsispausdinti bilietus

Šešiaženklę sumą atnešęs „Eurojackpot“ bilietas pirktas Visagine, Taikos g. 66 įsikūrusioje parduotuvėje „Maxima“. Tiesa – jis laimėtojo laukė ne bilietų stove, o savitarnos kasoje. Tad Vytautas (vardas pakeistas laimėtojo prašymu) turėjo bilietą pats atsispausdinti.

„Nebuvo pirmas kartas. Loterijų bilietus dažnai perku savitarnoje – nes taip greičiau ir patogiau. Nereikia laukti eilėse, nereikia prašyti pardavėjos paduoti. Tad ir pastarąjį penktadienį, po darbų užsukęs į parduotuvę, ėjau tiesiai į savitarną“, – pasakojimą pradeda Vytautas.

Netrukus iš savitarnoje esančio bilietų spausdintuvo vienas po kito išlindo du „Eurojackpot“ bilietai. Vieno jų derinio dalis ir sutapo su skaičiais, išridentais Helsinkyje dar tą patį penktadienio vakarą.

„Tik aš nieko apie tai nežinojau! Šeštadienį išvykau pailsėti, laidos nežiūrėjau. Bilietus tikrinti sėdau tik sekmadienio vakare. Tai kaip atsisėdau, taip atsisėdau. Gal keturis kartus tikrinau. Niekaip nepatikėjau, net ir dabar, kalbėdamas su jumis, viduje lyg netikiu“, – po apsilankymo loterijos atstovybėje vis dar tvirtino Vytautas.

Žaisti „Eurojackpot“ vilioja itin stambūs prizai

Visoje Europoje „Eurojackpot“ loterija išsiskiria itin didelių sumų prizais – pagrindinis jų, „Jackpotas“, gali užaugti net iki 120 milijonų eurų.

Taip pat jau beveik metus lietuviai, žaisdami „Eurojackpot“, kartu dalyvauja ir tik mūsų šaliai skirtame „Džokerio“ žaidime. Jame laukia papildomi tūkstantiniai laimėjimai.

Šie privalumai ir tapo priežastimis, kodėl Vytautas penktadienio popietę stovėdamas prie kasos nusprendė pirkti būtent „Eurojackpot“ bilietų.

„Nesu naujokas loterijose – žaidžiau ir „Vikinglotto“, ir „Teleloto“, bet „Eurojackpot“ patinka labiausiai. O po dabartinės sėkmės, aišku, dar labiau, – juokiasi vyras. – Tiesa, ką veiksiu su laimėjimu, spręsti neskubu. Aišku, turbūt norėsis remontą pasidaryti, pakeliauti. O po to galbūt kažkur ir painvestuoti. Bet pirma reikia žinią suvirškinti.“

Pastaruoju metu stambūs lietuvių laimėjimai „Eurojackpot“ loterijoje dažni. Praėjusių metų pabaigoje penkis pagrindinius bei vieną papildomą skaičių atspėjo ir ketvirtį milijono eurų susižėrė šiauliečių šeima. O šių metų sausį visus septynis loterijos skaičius atspėjo ir rekordinę sumą Baltijos šalyse – daugiau nei 24 milijonus eurų – laimėjo vilnietis.