Viena procedūra, atstojanti šimtus treniruočių

Šiuolaikiniame nuolat skubančiame pasaulyje ne visuomet paprasta atrasti laiko sau ir sportui. Rezultatų norisi greitų ir efektyvių, tačiau reguliariai lankytis sporto salėje ne visuomet pavyksta, o ir motyvacijos siekti ilgalaikių rezultatų dažnas pritrūksta. Estetinei medicinai žengiant į priekį, kuriamos modernios technologijos, kurios padeda pasiekti estetinį rezultatą be ypatingų pastangų.

 Rezultatai „Prieš“ ir „po“

„Kol jūs ilsitės, raumenys dirba už jus, – sako klinikos „Era Esthetic“ specialistė, kineziterapeutė Karolina Baliūnaitė, pristatydama išskirtinę aukšto intensyvumo elektromagnetinę raumenų stimuliaciją. – Stimuliuodama elektromagnetiniais impulsais, Cristal Fit® padeda lengvai formuoti konkrečius raumenis. Procedūros metu raumenys ne tik stiprinami, bet ir sutraukiami, tai labai svarbu, nes ne tik išryškėja raumuo, bet ir pagerėja pats raumenų tonusas, todėl ši aukšto intensyvumo stimuliacija prilygsta sistemingam sportui.“

 Era Esthetic“ specialistė Karolina Baliūnaitė

Aukšto intensyvumo elektromagnetinė raumenų stimuliacija Cristal Fit® – tai prancūziška naujos kartos „Deleo Medical“ sistema, suteikianti naujas kūno linijų formavimo galimybes. Vos iki 40 minučių trunkančios procedūros metu nepraliejant nė lašelio prakaito sukuriama 500 treniruočių simuliacija – daugiau nei dvigubai efektyviau, nei žada kitos rinkoje esančios sistemos.

Akivaizdūs kūno pokyčiai kone akimirksniu

Cristal Fit® veikia ne elektros, o aukšto ultragarso pagalba – tai saugi, greita ir itin efektyvi kūno raumenų stimuliacija, leidžianti pasiekti norimus rezultatus ypatingai greitai ir be didelių pastangų.

Cristal Fit® sąveikauja su motoriniais neuronais, sukeldama priverstinius intensyvius raumenų susitraukimus, panašius į tuos, kurie patiriami sportuojant ar mankštinantis. Pavyzdžiui, atliekant pilvo preso pratimus ar pritūpimus sėdmenims.

Modernios technologijos naudoja specifinį, inovatyvų, aukštai fokusuotą dažnių diapazoną, kuris neleidžia raumenims atpalaiduoti tarp dviejų einančių iš eilės stimuliacijų, todėl raumenys lieka priverstinio susitraukimo būsenoje. Skirtingai nuo savanoriškų raumenų susitraukimų, priverstiniai susitraukimai nepriklauso nuo smegenų funkcijos ir todėl yra veiksmingesni. Ši unikali raumenų ryškinimo, pilvo preso, kūno stangrinimo technologija privers jus patikėti stebuklu – pasiekti akivaizdžius kūno pokyčius galima kone akimirksniu.

 Cristal Fit® aparatas

„Aukšto intensyvumo raumenų elektrostimuliacija Cristal Fit® yra visiškai neskausminga. Procedūros metu galima patogiai įsitaisyti ir visiškai atsipalaiduoti. Magnetinės bangos sukels raumenų susitraukimus, tad neliejant prakaito sporto salėje, galėsite be jokių pastangų įveikti 500 treniruočių valandų. Procedūrą rekomenduojame ir tiems, kurie nori optimizuoti jau pasiektus treniruočių rezultatus, padidinti raumenų masę“, – sako procedūrą siūlančios klinikos „Era Esthetic“ specialistė Karolina Baliūnaitė.

Po procedūros raumenys bus įsitempę, kaip po intensyvios treniruotės. Tai – ženklas, kad organizmas pradeda tikslingai auginti raumenų masę. Ryškesnių rezultatų galima tikėtis jau po 4-6 procedūrų, atliekant jas reguliariai kartą ar du per savaitę. Riebalinis sluoksnis ims mažėti, išryškės raumenys, pilvo, kojų ar sėdmenų siluetas.

Cristal Fit® raumenų ryškinimo procedūra atliekama Vilniaus „Era Esthetic“ klinikoje.