Sportinės kojinės – žygyje, prie darbų ar kelionėje

Vasarą oras pasidaro karštesnis ir prakaitas tampa didele problema. Daug kas pamiršta, jog taip pat smarkiai prakaituoja ir mūsų pėdos, todėl reikia tinkamai pasirinkti kojines. Jeigu vasarą laiką leidžiate aktyviai lauke, avėkite patogius sportinius batelius ir storesnes sportines kojines.

Būtent dauguma sportinių kojinių turi pliušinį padą. Daug judant, dėl pliušinės pėdos, koja žymiai mažiau pavargsta, nes remiasi į minkštą pagrindą, kuris geriau sugeria ir išgarina drėgmę. Tokiu būdu išvengiama nepatogumų dėl prakaito, sudrėkusių, pažliugusių kojinių ir mažiau vargina nemalonūs kvapai. Kojinėse esanti elastinga juosta užtikrina, kad šios idealiai priglustų prie pėdos. Dėl ventiliacinių tinklelių vyksta oro cirkuliacija. Sportinės kojinės skirtos mūvėti kasdieną ir laisvalaikio metu.

Kokybiškos ir puikiai vasarai tinkančios kojinės internetu parduodamos „Sparta Textile“ elektroninėje parduotuvėje. Patys pirkėjai gali pasirinkti gražiausius ar labiausiai patikusius modelius. Su šiomis kojinėmis jausite mažiau diskomforto ir didesnę laisvę, kad ir ką nuspręstumėte veikti.

Kojinės su apsauga nuo erkių – didžiuliai jų privalumai

Nors vasarą atsiranda daugiau pramogų po atviru dangumi ir norisi laiką leisti gamtoje, kiekvieno tyko ir pavojai. Bene didžiausias ir įkyriausias pavojus - erkės.

Pievose, lankose, miškuose, prie vandens telkinių, proskynose ar paprastuose parkuose gali tūnoti pavojingi kenkėjai, kuriuos sunku pastebėti, o jų įkandimus - pajausti. Kadangi aktyvios veiklos atsisakyti vien dėl erkių grėsmės nesinori, reikia tinkamai nuo jų apsisaugoti.

NO TICKS kojinės - puikus problemos sprendimas. Kadangi erkės dažnai ieško apnuogintų kūno vietų ir mėgsta įsisegti ir į kulkšnis, apsauga šioms vietoms - tikrai protingas pasirinkimas. NO TICKS kojinės yra pagamintos iš šukuotos medvilnės bei specialaus IXO polipropileno pluošto, kurio gamyboje naudojama speciali technologija ir apdirbimas, kad medžiaga įgytų savybes, atbaidančias Ixodes ricinus erkes. Jos yra vienos pavojingiausių ir bene labiausiai paplitusių mūsų šalyje.

Kojinių sudėtyje nėra nei pesticidų, nei sintetinių repelentų, kurie galėtų dirginti odą ar turėti kitokį, kenksmingą poveikį. Jos patogios, maloniai nešiojamos kaip ir kiti modeliai. Skirtumas toks, kad NO TICKS kojinės dar ir atbaido erkes ir leidžia saugiau mėgautis bet kokia veikla lauke.