Modernus išmanusis laikrodis leidžia palaikyti aktyvų gyvenimo būdą, yra patogus ir neapsunkinantis pagalbininkas, kuris padės tiek kasdienėse, tiek ypatingose situacijose. Puikus to pavyzdys, tai svarbiausias išmaniojo laikrodžio funkcijas atitinkantis naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis „Watch GT3 Pro“.

Dalinamės 4 svarbiausiomis šiuolaikinio išmaniojo laikrodžio funkcijomis ir atskleidžiame, kaip šiuos teigiamus privalumus atspindi modernusis „Watch GT3 Pro“:

Watch GT3 Pro

1. Aktyviam laisvalaikiui

Žygis pėsčiomis, bėgimas bekele ar važiavimas kalnų dviračiu yra įprasti užsiėmimai vasarą. Fizinė mankšta padeda sustiprinti kūną ir atsigauti psichologiškai po sunkių metų dirbant ar mokantis. Tačiau kaip šioje vietoje padeda išmanusis laikrodis?

Toks modernus prietaisas kaip „Watch GT 3 Pro“ siūlo daugiau nei 100 sporto režimo programų, kurios padeda efektyviai sportuoti ir išmaniai siekti užsibrėžtų rezultatų. Laikrodis apie treniruočių rezultatus ir daromą progresą įspėja realiu laiku, nepriklausomai ar bėgate, važiuojate dviračiu ar žaidžiate golfą. Nuolat atnaujinamais duomenis pagrįsti treniruočių rodikliai, įvertinantys gebėjimus, treniruočių sudėtingumą ir krūvį padės pasiekti maksimalių rezultatų neperkraunant kūno. Laikrodyje įdiegtas dviejų dažnių GPS stebėjimas, todėl jus pasieks maksimaliai tiksli informacija, leisianti įsivertinti savo gebėjimus.

Watch GT3 Pro

2. Orų stebėsenai

Vasaros metu mus aplankantys orai yra kaip niekad nepastovūs: vieną akimirką šviečia saulė, o kitą – tenka slėptis nuo lietaus. Kad apie besikeičiančius orus sužinotumėte pirmieji, sekite išmaniajame laikrodyje realiu laiku pateikiamą informaciją.

Watch GT3 Pro

Su moderniuoju „Watch GT 3 Pro“ informaciją apie gamtoje vykstančius pokyčius matysite tiesiog ant savo riešo. Išmaniajame laikrodyje įmontuotas barometras, kuris stebi staigų oro slėgio pokytį ir įspėja apie oro sąlygų pasikeitimą. Su šiuo laikrodžiu gausite naujausią informaciją apie kasdienį saulės pakilimo ir nusileidimo laiką, kintančią temperatūrą. Prietaisas taip pat palaiko ir kompaso funkciją, todėl vasarotojai gali jaustis saugūs ir užtikrinti, jog nepasiklys net ir mažiau pažįstamoje aplinkoje.

Watch GT3 Pro

3. Maudynėms gryname ore

Vasara be praleistų laisvadienių prie ežero ar jūros – sunkiai įsivaizduojama. Tačiau tam, kad poilsis būtų ne tik saugus, bet ir informatyvus, verta su savimi pasiimti išmanųjį laikrodį.

Watch GT3 Pro

„Huawei“ išmanusis laikrodis „Watch GT 3 Pro“ palaiko ne tik plaukimo sporto funkciją, bet ir siūlo profesionalų nardymo režimą. Todėl su šiuo laikrodžiu galėsite laisvai nardyti iki 30 metrų gylyje ir saugiai tyrinėti povandenines grožybes tiek gėlame, tiek ir sūriame vandenyje. Laikrodis pateikia svarbiausią informaciją apie nėrimo ir pakilimo greitį, gylį, nardymo laiką ir nėrimų skaičių.

4. Sveikatos būklei sekti

Kita svarbi išmaniųjų laikrodžių savybė – tai visą parą trunkantis sveikatos stebėjimas.

Watch GT3 Pro

Išmanusis laikrodis „Watch GT 3 Pro“ matuoja širdies ritmą ar kraujo prisotinimo deguonimi (SpO2) rodiklius bei informuoja apie neįprastą širdies veiklą. Pastebėjus neatitikimą, prietaisas siūlo įvairius kvėpavimo ir atsipalaidavimo pratimus, padėsiančius normalizuoti širdies būklę. Be to, išmanusis prietaisas taip pat siūlo ir miego kokybės bei reikiamo poilsio įvertinimą.

Watch GT3 Pro

Taigi, jeigu šią vasarą planuojate nuversti kalnus ir ketinate ne tik smagiai, bet ir sumaniai pailsėti – išmanusis laikrodis jums tikrai pravers. Toks modernus įrenginys kaip „Watch GT 3 Pro“ užtikrina visas svarbiausias funkcijas ir pateikia ne vieną naujovę.