Sėkminga įmonės evoliucija

UAB „Komfovent“ jau beveik 25 metus sėkmingai gamina ir parduoda vėdinimo įrenginius bei vėdinimo sistemas. Siekdama patenkinti visus klientų lūkesčius, įmonė ir toliau plečiasi. 2022 metų pradžioje KOMFOVENT užbaigė naujų pastatų komplekso statybų procesą, po kurio duris atvėrė naujas administracinis pastatas, naujos sandėliavimo ir gamybos patalpos. Į naujas patalpas persikėlė dirbti daugiau kaip du šimtai darbuotojų. Moderniose patalpose darbuotojams sukurtos komfortiškos ir patogios erdvės darbui, valgykla, laisvalaikio, poilsio ir sporto erdvės. Įmonė neapsiriboja sėkmingai įgyvendintais projektais, nemažina plėtros tempų ir netolimoje ateityje planuoja statyti dar vieną gamyklą Kaišiadorių rajone.

Karantino metu atlyginimai augo labiausiai

Karantino laikotarpis daugeliui įmonių tapo tikru iššūkiu. Kai kurios jų sustabdė veiklą, išsiuntė darbuotojus į prastovas, kai kuriuos atleido, o prasčiau susiklosčius situacijai dalis įmonių bankrutavo. Tuo pat metu statybų sektorius, konkrečiau, vėdinimo sistemų gamyba ir montavimas, augo. Griežtėjantys energinio namų efektyvumo reikalavimai, auganti NT rinka ir pandemija išryškino patalpų vėdinimo svarbą. Būtent šios priežastys lėmė, kad KOMFOVENT vėdinimo įrenginių ir jų komponentų paklausa smarkiai išaugo, o 2022 metus įmonė pasitiko puikiomis nuotaikomis. Anot „Komfovent“ vadovo Albino Čėplos, įmonė ne tik nestabdė veiklos, bet sugebėjo ir toliau tendencingai augti, o 2021 metai įmonei apskritai buvo rekordiniai – įmonės apyvarta pakilo 15 %. Atsižvelgiant į gerėjančius įmonės veiklos rezultatus ir šalyje išaugusią infliaciją, darbuotojams atlyginimai 2021 metais buvo keliami 2 kartus, o 2022 m. kilo dar kartą. Įmonės darbuotojų atlyginimų vidurkis apie 1,5 karto aukštesnis už vidutinį šalies darbo užmokestį (VDU).

Komfovent gamykla

Pastiprinimo labiausiai laukia gamyba

Vilniuje Lentvario g. įsikūrusiame gamyklos, sandėlių ir administracinio pastato komplekse šiuo metu dirba daugiau nei 500 darbuotojų. Plėsdama gamybą, įmonė investuoja į naujas stakles ir gamybines linijas, kurioms valdyti ir bus ieškoma naujų operatorių. KOMFOVENT vadovas Albinas Čėpla teigia, kad svarbiausia yra noras, o jau viso kito išmokysime. Motyvuotiems darbuotojams bus sudarytos sąlygos ne tik gauti nuo rezultatų priklausantį atlygį ir įmonėje galiojančias papildomas naudas, bet ir kilti karjeros laiptais.

Įsidarbinusiųjų laukia papildomos naudos

Darbuotojai – įmonės pagrindas, be kurio sėkmingų rezultatų vargiai būtų galima tikėtis. KOMFOVENT skiria nemažai išteklių, kad darbuotojai darbo vietoje išliktų motyvuoti ir patenkinti. Darbuotojams sukurta komfortiška darbo aplinka: švarios, šiltos ir gerai vėdinamos patalpos, šiuolaikiškos darbo priemonės. Įmonėje vyrauja pakopinė algų sistema, o atlyginimas priklauso nuo įmonės pasiektų rezultatų. Socialinės garantijos ir laiku mokama alga – šiuolaikinis standartas, kurį įmonė garantuoja, o už visus viršvalandžius mokama minučių tikslumu.

Įmonėje esančioje kavinėje tiekiamas kokybiškas ir šviežias maistas, kurį darbuotojai gali įsigyti ypatingai mažomis kainomis, nes didžiąją kaštų dalį dengia KOMFOVENT.Taip pat netrukus bus atidaryta nauja sporto bei aerobikos salė, automobilių plovykla, kurioje darbuotojai galės nusiplauti savo automobilį. Nevairuojantiesiems ar norintiems pailsėti nuo vairavimo įmonė siūlo nemokamą transportą į ir iš darbo.

Lojaliems darbuotojams, išdirbusiems atitinkamą laikotarpį, atsidėkojama specialiomis dovanomis. Be šių naudų, įmonė kasmet rūpinasi darbuotojų sveikata ir siūlo nemokamai pasiskiepyti nuo gripo, taip pat reguliariai vykdo darbuotojų sveikatos patikrinimus.

Laukiami visi

Įmonės požiūris į naujus darbuotojus yra itin lankstus, todėl net jei būsimas darbuotojas neatitinka esamoms pozicijoms keliamų reikalavimų, UAB „Komfovent“ turi ką pasiūlyti. Įmonė priima nekvalifikuotus darbuotojus, kuriuos apmoko pagal specialią mokymo programą. Naujam darbuotojui yra suteikiamos visos reikiamos žinios ir darbo priemonės. Jau dirbantys įmonėje turi galimybę persikvalifikuoti, todėl karjeros galimybių atras kiekvienas. Šiuo metu ieškomas pozicijas galite peržiūrėti čia.