„Kol nepradėjau vartoti Skin Care™ Hyaluron Shot, maniau, kad džiaugtis gražia oda – neįmanoma misija. Bet jau po pirmojo vartojimo kurso pastebėjau pokyčių. Su kiekviena diena vis labiau džiaugiuosi, nes oda atrodo gražiau. Esu nepaprastai patenkinta Skin Care™ Hyaluron Shot. Nepamenu, kada paskutinį kartą turėjau tiek pasitikėjimo savimi, kad nenaudočiau makiažo. Dabar esu visiškai patenkinta savo veido oda, nes kasdien naudoju Skin Care™ Hyaluron Shot“, – pasakoja laiminga Mathilda.

Skysta hialurono rūgštis jūsų odai!

Kasdien išgerkite buteliuką skystos hialurono rūgšties ir rūpinkitės savo oda iš vidaus. Naujojo „New Nordic“ Skin Care Hyaluron Shot sudėtyje yra hialurono rūgšties, šaltalankių, serenčių ekstraktų ir vitamino C.

Hialurono rūgštis naudinga jūsų odai

Daugelis moterų hialurono rūgštį dažniausiai žino dėl kosmetinių veido priemonių – kremų, serumų, kaukių. Šios priemonės, naudojamos iš išorės, pasiekia paviršinius odos sluoksnius. Su Skin Care™ Hyaluron Shot patepsite odą iš vidaus – hialurono rūgštis per kraujotaką pateks į odos gyvų ląstelių giluminę struktūrą. Tai puiki idėja, nes būtent giliuosiuose odos sluoksniuose hialurono rūgštis atlieka reikšmingą vaidmenį. Kasdien suskaidoma iki trečdalio organizmo hialurono rūgšties, todėl svarbu išlaikyti reikiamą jos kiekį.

Šaltalankiai – retos omega-7 šaltinis

Šaltalankių uogos dažnai vadinamos supervaisiais. Juose gausu riebalų rūgščių ir bioaktyviųjų medžiagų, įskaitant retą omega-7, kuri tradiciškai naudojama kosmetikoje.

Didieji serenčiai

Daugybę metų gražieji serenčiai naudojami grožio procedūroms ir kosmetikos gamybai. Jų žiedlapiuose gausu liuteino – antioksidanto, kuris ir suteikia serenčiams specifinę geltonai oranžinę spalvą.

Hialurono rūgštis ir kologenas visų tipų odai

Vitaminas C

Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos funkcijai, susidarymą, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Kolagenas yra svarbus kelių odos audinių, pavyzdžiui, jungiamojo audinio, įskaitant elastiną, struktūrinis komponentas, turintis įtakos odos stangrumui. Išgerti 1 buteliuką per dieną. Taip pat svarbu įvairi, subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Maisto papildas

ĮSIGYKITE JAU DABAR

Vaistinėse,

gamintojo internetinėje parduotuvėje

arba užsisakykite telefonu (8 37) 22 20 23

Skystas hialuronas grožiui