Ž. Gečo teigimu, kelionei Lietuvoje užtenka vos vienos ar dviejų dienų: „Nors dar visai neseniai vykome į kelionę automobiliu po visą Europa, ši išvyka labai išvargino. Todėl ir toliau stengiamės praktikuoti pamėgtą savo tradiciją – bent kartą į mėnesį aplankyti naują Lietuvos kampelį į kurį su žmona Anžela ir sūnumi Žaku dar nebuvome kėlę kojos.

Lietuva – pilna netikėtų atradimų ir kvapą gniaužiančių akimirkų, tereikia būti atviriems ir pasiryžti jų paieškai. Tai padeda tiek mano sūnui, tiek man su Anžela kurti dar artimesnį santykį su savo tėvyne, pamilti ją iš naujo“.

Padeda įamžinti gražiausias šeimos akimirkas

Ž. Gečas pabrėžia, kad keliaudamas po Lietuvą jis itin mėgsta fotografuoti, o jo jau kurį laiką naudojamas kompaktiškas „Galaxy Flip3“ sulenkiamas išmanusis telefonas padeda užfiksuoti geriausius visos keliauninkų kompanijos kadrus.

„Tai, kad šis išmanusis įrenginys gali būti perlenktas perpus, labai pasitarnauja darant šeimos nuotraukas. Nereikia nė prašyti prašalaičių, nė su savimi gabentis telefono stovo – užtenka „flip‘ą“ pastatyti ant kolonos, kelmo ar žemės ir ištiesti delną, o telefonas automatiškai sureaguoja ir įamžina tobulą akimirką“, – sako atlikėjas.

Tiesa, perlenkimo funkcija praverčia ir daugybėje kitų skirtingų situacijų. Pavyzdžiui, ji ne tik leidžia lengvai telefoną sutalpinti į kišenę ar kuprinę žygio metu, bet ir suteikia galimybę patogiai dirbti, naršyti ar kelionės metu pažiūrėti nuotaikingą filmą.

Laimėti ne tik Žygimanto naudojamą „Galaxy Flip3”, bet ir kitų įspūdingų prizų bus galima jau trečiojo „Galaxy“ šopingo šou metu. „Samsung“ parduotuvėje Vilniaus „Akropolyje“ ir tiesioginės transliacijos metu išskirtinę renginio nuotaiką kurs Simona Nainė ir Jonas Nainys-Jovani. Vienas laimingasis tiesioginės transliacijos žiūrovas taps įmantraus „Galaxy Flip3“, unikalaus „Galaxy Watch4“ir skambiųjų „Galaxy Buds2“savininku, o šopingo šou lankytojai galės išmėginti savo sėkmę ir surasti tinkamą raktą, kuris atrakins spyną nuo „Galaxy Flip3“ išmaniojo telefono!

Taip pat per 2 renginio valandas jo dalyviai sužinos visus „Galaxy“ ekosistemos privalumus, išgirs skirtingas „Galaxy Fold3“ ir „Flip3“ naudojimo patirties istorijas, turės galimybę „Galaxy“ įrenginius įsigyti su 10-30 proc. nuolaidomis bei galės užduoti įvairiausius klausimus apie „Samsung“ technologijų pasaulį, į kuriuos atsakymus dalins išmaniųjų įrenginių guru Andrius Mateika.

Daugiau informacijos apie „Galaxy“ šopingo šou galite rasti čia. Būtent šioje nuorodoje gegužės 18 d., 19 val. galėsite tiesiogiai stebėti renginį.

Rekomenduoja užsukti ir į Telšius, ir į Anykščius

Pašnekovas pažymi, kad jis yra kilęs iš nuostabiųjų Telšių, todėl tai – pirmasis Žygimanto rekomenduojamas kelionės tikslas šiai vasarai.

„Tai beprotiškai gražus miestas, o čia gyvenantys žmonės – ypatingai draugiški ir šilti. Pavyzdžiui, ar žinojote, kad būtent čia iki 1940 m. gyvavo viena didžiausių ir žymiausių rabinų mokyklų, vadinta Telšių ješiva? O kad viduryje miesto stūkso įspūdingas Masčio ežeras, kiekvieną vasarą leidžiantis atsigaivinti ne tik telšiškiams, bet ir miesto svečiams? Tai – tik keletas iš daugybės priežasčių, kodėl šią vasarą turėtumėte aplankyti mano gimtinę“, – sako Ž. Gečas.

Jis pratęsia, kad didelį įspūdį jam taip pat paliko po ilgesnio laiko tarpo aplankyti Anykščiai, kuriuos Žygimantui pavyko išvysti visai kitokiomis akimis.

„Nors tai gali skambėti nuvalkiotai, tačiau pamatyti tą patį Puntuko akmenį ar siauruko geležinkelį nebe vaiko, o suaugusiojo akimis, kelia visai kitus jausmus. Be to, Anykščiai stebina ir savo gamta. Itin didelį įspūdį palieka medžių lajų takas – pirmasis takas visoje Rytų Europoje, suteikiantis galimybę pasivaikščioti medžių viršūnių lygyje“, – sako atlikėjas.

Galiausiai pašnekovas išskiria ir visai neseniai išbandytą taką aplink dabartinius savo namus – Vilnių: „Su geru bičiuliu leidomės į kelią keliose skirtingose 100 km tako aplink Vilnių atkarpose, susipažinome su sostinės miškais, pabuvome gamtoje. Ko gero labiausiai nustebino Žalieji ežerai – nors iki šiol žinojau tik patį populiariausią – Balsio ežerą – iš tikrųjų šioje zonoje yra daugybė kitų užburiančių ežerų. Be to, visai šalia ir didinga istorija pasigirti galintys Verkių rūmai.“