Odos apsauga nuo fotosenėjimo

Siekiant išvengti fotosenėjimo, svarbiausia išmanyti apie riziką ir atitinkamai elgtis, kad oda būtų apsaugota visą laiką: odą reikia pridengti, rinktis tinkamas priemones nuo saulės ir jas teisingai naudoti.

 Rinkitės priemones, kurios apsaugotų odą nuo UV spindulių ir užkirstų kelią HEVIS šviesos sukeliamam oksidaciniam stresui

Rekomenduojame įprasti apsaugos nuo saulės priemones naudoti kasdien. Rinkitės priemones, specialiai pritaikytas būtent jūsų odos tipui. Visos Eucerin apsaugos nuo saulės linijos priemonės papildytos UVA, UVB spindulių ir plataus spektro filtrais. Jos ne tik veiksmingai apsaugo nuo UV spindulių, bet ir kovoja su didelės energijos regimosios (HEVIS) šviesos sukeliamu oksidaciniu stresu. Šių priemonių tinkamumas jautriai odai įrodytas klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais.

 Veiksmingos priemonės nuo saulės gali padėti išvengti fotosenėjimo

Eucerin Photoaging Control fluidas nuo saulės ir fotosenėjimo SPF 50 yra kasdieniam naudojimui skirta apsaugos nuo saulės priemonė, tinkanti visų tipų veido odai. Advanced Spectral Technology apima plataus spektro, fotostabilius UVA / UVB filtrus1 labai aukštai apsaugai nuo UV spindulių ir likochalkoną A, padedantį neutralizuoti UV ir didelės energijos regimosios (HEVIS) šviesos sukeltus laisvuosius radikalus. Sudėtyje taip pat yra gliciretininės rūgšties, palaikančios odos DNR atsistatymo mechanizmus. Be to, fluido sudėtis praturtinta mažos ir didelės molekulinės masės hialurono rūgštimi, kuri pastebimai putlina veido ir iškirptės srities raukšles.

Eucerin Photoaging Control fluido nuo saulės ir fotosenėjimo SPF 50 sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų. Jis yra malonios, lengvos tekstūros, greitai susigeria. Tai idealus makiažo pagrindas, ypač patogus naudoti kasdien. Puikus tinkamumas jautrai odai yra patvirtintas klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais.


[1] Atitinka aukštus apsaugos nuo UVA ir UVB standartus, apibrėžtus Cosmetics Europe. UVA apsaugos lygis aukštesnis už ES rekomenduojamą.