Parodoje „Tech Industry 2022“ dalyvaus daugiau nei 250 įmonių iš Latvijos, Lietuvos, Estijos, Suomijos, Švedijos, Danijos, Norvegijos, Vokietijos, Lenkijos, Čekijos, Italijos, Prancūzijos, Austrijos, Slovėnijos, Ispanijos, Ukrainos, Vengrijos, Kinijos ir kitų šalių.

Parodoje veiks jungtinis Latvijos gamintojų stendas, kuriame bus galima susipažinti su Latvijos gamintojų pasiūla, ir nacionalinė Ukrainos ekspozicija, kurioje prisistatys 16 mechanikos inžinerijos, metalo apdirbimo, automatikos ir naujųjų technologijų įmonių iš Ukrainos.

„Tech Industry“ pristato pramonės aktualijas ir tendencijas – parodoje galima susipažinti su visa aktualia informacija ir sprendimais, susijusiais su metalo apdirbimu, metalo gaminių gamyba, mechanine inžinerija, statybomis, automatika, elektronika, elektrotechnika, autoservisais, kelių ir tiltų statyba, laivų statyba, geležinkeliais ir aviacija, žemės ūkiu, vandens tiekimu, šildymu ir kitomis pramonės šakomis.


Grandiozinis įrangos ir technologijų demonstravimas

Tris dienas Europos ir pasaulio įrangos gamintojai Kypsaloje demonstruos moderniausius metalo apdirbimo ir pramonės įrenginius, mechanikos inžinerijos ir suvirinimo įrangą, elektrinius įrankius, oro srauto technologijas ir hidrotechnologijas, metalo gaminius, automatikos ir valdymo sistemas, hidraulinę ir matavimo įrangą, elektroniką ir elektrotechniką, dujų tiekimo įrenginius, sandėlių įrangą, darbų saugos priemones, pakuotes ir medžiagas, krovimo įrangą ir kt.

Renginiai profesionalams

Parodoje vyksiančių renginių metu bus aptariami aktualūs mechanikos inžinerijos, metalo apdirbimo, elektronikos ir naujųjų technologijų klausimai. Gegužės 18–19 d. nuotoliniu būdu ir gegužės 20 d. gyvai vyks kontaktų birža „Tech Industry 2022“, kurioje įvairių šalių verslo atstovai, mokslininkai ir ekspertai bendraus ir bendradarbiaus šiomis temomis: mechanikos inžinerija, metalo apdirbimas, automatika, elektronika, elektrotechnika, pramonės žaliavos, įrankiai, naujosios technologijos.

Renginio dalyvių laukia įkvepiantys plenariniai posėdžiai, informatyvūs seminarai ir tikslingi susitikimai. Prisijunk ir gauk ne tik naujų žinių, bet ir naujų verslo kontaktų. Daugiau: https://tech2022.b2match.io Gegužės 20 d. 11 val. vyks seminaras „Išmanioji gamyba – Europos ateitis“.

Oficialus parodos „Tech Industry 2022“ atidarymas vyks gegužės 19 d. 13 val. tarptautiniame Kypsalos parodų centre Rygoje (Latvijoje).

Kasmet parodoje „Tech Industry“ apsilanko ne mažiau kaip 30 000 žmonių, iš kurių 23 450 yra pramonės profesionalai!

Parodą „Tech Industry“ organizuoja Tarptautinė parodų rengimo bendrovė „BT 1“.

Sekite naujienas:

„Tech Industry“ interneto svetainėje www.techindustry.lv ir

socialiniame tinkle „Facebook“ www.facebook.com/fairtechindustry/

Paroda veiks:

gegužės 19–20 d. 10–18 val.

gegužės 21 d. 10–17 val.