1. Dizainas, nepaliekantis abejingų

Naujosios „Galaxy A“ serijos dizainas buvo kuriamas taip, kad būtų ne tik stilingas ir funkcionalus, bet ir draugiškas aplinkai, o tvarumas – išties aktuali tema jaunajai kartai. „Samsung“ nuolat ieško būdų prisidėti prie planetos resursų išsaugojimo, tad „Galaxy A53 5G“ šonininiai mygtukai ir SIM kortelių laikikliai buvo pagaminti iš perdirbto plastiko, o telefonų pakuotėse nuspręsta atsisakyti įkroviklio.

Be elegantiško ir tvaraus dizaino, šis išmanusis telefonas taip pat gali tapti puikia jaunuolių kasdienio stiliaus detale. „Samsung“ siūlo 4 spalvų – mėlynos, baltos, persikinės ir juodos – modelius, tad kiekvienas paauglys tikrai išsirinks sau patinkantį variantą.

2. Atnaujinta kamera

„Galaxy A53 5G“ kameros aprūpintos veiksmingiausiomis bei kūrybingiausiomis „Galaxy S“ serijos flagmanų funkcijomis, o kokybiškos nuotraukos – vienas iš pagrindinių dalykų, ko jaunuoliai ieško išmaniajame įrenginyje. Pagrindinis keturių kamerų sistemos jutiklis yra 64 megapikselių raiškos, turi optinę vaizdo stabilizavimo sistemą (OIS) ir technologiją, kuri kiekvieną kartą padeda užfiksuoti ryškias ir neišsiliejusias nuotraukas. O štai priekinė 32 megapikselių kamera leis džiaugtis kokybiškomis asmenukėmis ir vaizdo skambučiais su draugais.

3. Didesnės talpos akumuliatorius

Ilgai tarnaujanti telefono baterija itin svarbi ne tik paaugliams, kurie didžiąją dalį savo laiko leidžia su telefonu rankose, bet ir jų tėvams. Dėl patvarios baterijos, jiems nereikia baimintis, kad vaiko telefonas išsikraus vidury dienos ir nebus jokios galimybės su juo susisiekti.

Galaxy A53

„Samsung“ išmaniajame telefone „Galaxy A53 5G“ panaudojo naująjį „Exynos 1280“ procesorių, kuris lemia geresnį energijos vartojimo efektyvumą. Naujajame modelyje nebuvo pakeistas ir ekranas, todėl „Galaxy A53 5G“ baterija turėtų užtikrinti ilgesnį naudojimą nei ankstesniuose šios serijos modeliuose.

4. Mažesnė kaina

Nepaisant techninės įrangos patobulinimų, „Galaxy A53 5G“ yra pigesnis už savo pirmtaką „Galaxy A52 5G“. Išmanųjį telefoną galima įsigyti nuo 369 Eur – tokia kaina yra viena draugiškiausių, lyginant su kitais panašių techninių parametrų telefonais. Nors dauguma gamintojų stengiasi išlaikyti tą pačią naujo modelio kainą, išties retas atvejis, kad kaina sumažėtų.

Šis išmanusis telefonas savo kaina maloniai nudžiugins tėvus, kurie paaugliui vaikui ieško stilingo, išsvajotą flagmaną primenančio, bet ne ypač brangaus naujo telefono – tai tikrai puikus techninių bei dizaino savybių ir kainos santykis.

5. Ilgesnis programinės įrangos palaikymas

Tėvams ruošiantis savo vaikui pirkti naują telefoną, yra vertinamas ne tik patinkančio įrenginio dizainas, kaina ar techninės savybės, tačiau atsižvelgiama ir į saugumo aspektus – būtina sąlyga, kad telefoną naudoti būtų saugu, o jame kaupiami duomenys, tokie kaip nuotraukos, kontaktai ar susirašinėjimai, nebūtų netekinti.

Galaxy A53

Technologijų bendrovė „Samsung“ įsipareigojo išmaniesiams telefonams „Galaxy A53 5G“ ketverius metus diegti „Android“ ir penkerius metus – saugumo atnaujinimus, t. y. metais ilgiau nei „Galaxy A52 5G“. Tai tas pats programinės įrangos atnaujinimo įsipareigojimas, kuris yra gaunamas įsigyjant flagmaną. Programinės įrangos atnaujinimų metu įdiegiamos naujos funkcijos, kurios atšviežina vizualinį dizainą, be to, kartu instaliuojamos ir svarbios saugumo pataisos. Reguliarus programinės įrangos atnaujinimas ilgina telefono tarnavimo laiką, o tuo pačiu jis neatsilieka ir nuo naujausių išmaniųjų telefonų modelių.