Jau penkioliktus metus Lietuvoje veikiantis „Vero Cafe” kavinių tinklas savo klientams siekia sukurti kuo geresnę patirtį, atliepti jų poreikius ir maloniai nustebinti net visko ragavusius. Po atnaujinimo atsidariusi kavinė lankytojus džiugina ne tik stilingais interjero sprendimais, bet ir dar neišbandytais skoniais.

Paklausta apie atidarymą, kavinių tinklą „Vero Cafe” valdančios įmonės UAB „Ex Prompto” direktorė Laima Vėželienė pasakoja: „Pastaruosius dvejus metus dėl rinkos išbandymų turėjome tikrai gana sunkų periodą. Bet jau džiaugiamės šiandiena. Nuo gegužės 14 d. „Vero Cafe” sugrįžta į Rygos alėją Vilniaus Akropolyje ne tik atsinaujinusi, bet ir su naujais, vasariškais gėrimais. Galėsite rinktis net iš penkių siūlomų naujienų, kurias sukūrė kavos technologai drauge su virtuvės šefu. Noriu pabrėžti, kad gėrimų ingredientai yra sukurti ir šviežiai gaminami „Vero Cafe” virtuvėje. Laukiame klientų įvertinant naujųjų gėrimų skonį ir technologų išradingumą.“

Kavinės pristatomi naujieji gėrimai atspindi šią vasarą „Vero Cafe” lydintį manifestą — „Visoms tavo emocijoms”. Šalti ir gaivūs gėrimai apjungia netikėtus skonius, žadina smalsumą naujiems potyriams, atradimams. Juose persipina kava, beržų sula, mėtos, kinrožės, spanguolės, gervuogės, kanapės. Šios vasaros naujienos patiks ne tik kavos mėgėjams, bet ir norintiems pasimėgauti gaiviaisiais gėrimais be kofeino. Be to, meniu papildė ir tradicinės japoniškos žaliosios arbatos Matcha gėrimas, kuris laikomas puikia kavos alternatyva. Šis super gėrimas papildymas maca, baobabų ir shitake grybų vitaminų bomba išsiskiria savo unikaliu skoniu, sveikatai naudingomis savybėmis.

Taip pat, matydami augantį klientų poreikį prie kavos puodelio paskanauti ne tik pyrago gabalėliu, „Vero Cafe” kavinių tinklas į meniu įtraukia vis daugiau patiekalų. Lankytojai kviečiami ragauti skanių naujienų su Lietuvoje išpopuliarėjusia natūralaus raugo duona, vadinamąja sourdough, iš viduržemio jūros regiono kilusia pita duonele bei lengvai užkąsti tokių gardėsių kaip granola su avietėmis.

„Atsinaujinusioje „Vero Cafe” PPC Vilniaus Akropolyje nuo gegužės 14 d. lauksime kavos mėgėjų dar atviresni, su daugiau šypsenų bei vasarišku asortimentu,” — teigia L. Vėželienė.

Be to, „Vero Cafe” kavinės atidarymo proga rengiamas konkursas, kurio metu galite laimėti madingą, iš kavos tirščių pagamintą Weducer daugkartinį puodelį. Konkursas vyksta Vilniaus Akropolio Facebook paskyroje.