Moterims

1. Nesuvarstomi bateliai


Itin patogūs, praktiški ir tuo pačiu – elegantiški. Tiks ir darbui biure, ir laisvalaikiui mieste. Rinkitės klasikinių spalvų – juodus, rudus arba kreminius. Tokius bus galima suderinti beveik su visų spalvų drabužių deriniais. Šie bateliai gali tapti mėgstamiausiu jūsų apavu, todėl įsigydami atkreipkite dėmesį į gamintoją ir kokybę. Patarimas: jei batelius impregnuosite, galėsite juos dėvėti tiek pavasarį, tiek rudeniui atėjus.

„Wawa“ iš „Danija Outlet“

Įprasta kaina – 79,99 eur

„Vilnius Outlet“ kaina gegužės 13-15 d. – 44,79 eur

2. Smailianosiai aukštakulniai


Net jei įprastai dėvite batus lygiu padu, bent vienus aukštakulnius turėti reikėtų. Aukštakulnius smailianosius galima dėvėti ne tik šiltuoju sezonu, todėl prieš įsigydamos pamąstykite, kada planuojate juos autis. Jei tai tikrai vieninteliai jūsų aukštakulniai – rinkitės juodus arba rudus, bus paprasčiausia derinti prie kitų drabužių. O jei tai dažnas jūsų apavas, galite eksperimentuoti su spalvomis, kiek tik širdis geidžia, mat šio tipo bateliai puikiai atrodo tiek klasikinių, tiek itin ryškių spalvų. Patarimas: jei mėgstate rengtis juodai arba pilkai, nepraeikite pro rožinius smailianosius, jie taps itin gyvu jūsų aprangos akcentu.

„Guess“ iš „Batų centras išparduotuvė“

Įprasta kaina – 155,99 eur

„Vilnius Outlet“ kaina gegužės 13-15 d. – 87,99 eur

3. Aukštakulnės basutės


Ryškios spalvos, skaidrumas ir netradicinės formos kulnas – tai šios vasaros mados klyksmas. Tokios aukštakulnės įspiriamos basutės bus jūsų stiliaus vinis, todėl leiskite joms išsiskirti ir prie jų derinkite vienos spalvos ir jos atspalvių drabužius. Ar išsirengėte į penktadienio vakarienę su draugais, ar į šventę, ar šiaip puiki dienos nuotaika užplūdo – drąsiai jas avėkite ir būkite išskirtinė. Patarimas: itin tiks prie šilko suknelės.

„Divo“

Įprasta kaina – 115 eur

„Vilnius Outlet“kaina gegužės 13-15 d. – 63 eur

4. Balti sportbačiai


Paprasti, aiškūs, privalomi. Nepakeičiamas laisvalaikio apavas tiek mieste, tiek užmiestyje, tiek darbe, tiek po jo. Rinkitės garsaus prekės ženklo, kuo aukštesnės kokybės, klasikinės formos, natūralios odos. Puikiai tiks, jei į darbą keliaujate dviračiu. Patarimas: drąsiai dėvėkite tiek prie pačių įvairiausių kelnių, tiek prie suknelių.

„Sandro“ iš „Outlet Space“

Įprasta kaina – 195 eur

„Vilnius Outlet“ kaina gegužės 13-15 d. – 97,50 eur

5. Smagieji kroksai


Patogesnės avalynės nei „Crocs“ pasaulis, ko gero, dar neišrado. Turėkite kroksiukus savo spintoje, net jei esate užkietėjusi elegancijos gerbėja. Tikrai atsiranda progų, kai aukštakulniais nepasipuikuosi, tuomet „Crocs“ tampa tikrai gelbėtojais. Darbai sode, darže ir aplink namus, pasivaikščiojimai laukais ir dulkėtais keliukais. Itin patogūs, kai reikia skubiai įsispirti ir trumpam išbėgti į lauką. Patarimas: „Crocs“ – viena žaismingiausių avalynių, todėl neribokite savęs. Ieškokite pačių spalvingiausių, puoškite juos specialiais jums reikšmingais aksesuarais. Tegul jie apie jus pasako visą tiesą.

„Crocs“ iš „Open 24“

Įprasta kaina – 44,99 eur

„Vilnius Outlet“ kaina gegužės 13-15 d. – 26,99 eur

Vyrams

1. Klasikiniai nesuvarstomi batai


Be ginčių privalomas daiktas kiekvieno vyro spintoje. Siūlome rinktis juodą spalvą, tuomet galėsite nebesukti galvos prie juos avėti. Jei mėgstate paderinti batų spalvas prie aprangos, puikiai tiks ir rudi arba kreminės spalvos batai. Tai yra nenuginčijama klasika, kuri derės ir prie kostiumo, ir prie džinsų, ir prie laisvalaikio kelnių. Patarimas: rinkinės kojines-pėdutes, kurių iš batų nesimato, atrodysite itin stilingai.

„Massimo Dutti“ iš „Apranga išparduotuvė“

Įprasta kaina – 89,95 eur

„Vilnius Outlet“ kaina gegužės 13-15 d. – 29,99 eur

2. Balti sportbačiai


Dar vienas daiktas, be kurio neišsiversite. Tai universalūs batai laisvalaikiui. Tinka tiek su kelnėmis, tiek su šortais. Dėvimi ir iškylaujant gamtoje, ir kai reikia „smart casual“ aprangos kodo. Rinkitės kvėpuojančius, lengvus. Patarimas: drauge įsigykite ir priežiūros priemonių, kurios padės batus ilgai išlaikyti nepriekaištingai baltus.

„Geox“ iš „Geox išparduotuvė“

Įprasta kaina – 129,99 eur

„Vilnius Outlet“ kaina gegužės 13-15 d.72, 80 eur

3. Sportbačiai su platforma


Jei norite turėti batus, kurie taptų jūsų aprangos vinimi, šį sezoną būtinai įsigykite spalvingus, masyvius sportbačius su platforma. Tai įvaizdžio dalis, kuri itin traukia akį ir jau prie jų reikia derinti drabužius. Patarimas: apsirenkite juodai ir drauge su šiais ryškiais sportbačiais atrodysite itin stilingai.

„Nobrand“ iš „Wawa Outlet“

Įprasta kaina – 189 eur

„Vilnius Outlet“ kaina gegužės 13-15 d.47,99 eur

4. Įspiriamos odinės šlepetės


Patogi ir elegantiška laisvalaikio avalynė tiems, kurie vengia guminių šlepečių, tačiau nori lengvo ir itin patogaus apavo. Odinės šlepetės tokios pat funkcionalios kaip įprastos, tačiau atrodo elegantiškiau ir šiek tiek solidžiau. Patarimas: odines šlepetes galite drąsiai dėvėti ne tik su šortais, bet ir su lengvo tiesaus kirpimo lino kelnėmis.

„Salamander“ iš „Salamander išparduotuvė“

Įprasta kaina – 69,99 eur

„Vilnius Outlet“ kaina gegužės 13-15 d. – 27,99 eur

5. Įspiriamos laisvalaikio šlepetės


Nepamainomos karštą dieną prie baseino, paplūdimyje, sodyboje, leidžiant laisvalaikį aplink namus. Patogumo ir praktiškumo viršūnė. Tinka prie sportinės aprangos, šortų. Geriausia rinktis vienspalves. Gali būti puoštos logotipu. Patarimas: rinkitės garsaus gamintojo, tokios ne tik atrodo, bet ir iš tiesų yra ypač kokybiškos ir ilgaamžės.

„Lacoste“ iš „Membershop“

Įprasta kaina – 49,99 eur

„Vilnius Outlet“ kaina gegužės 13-15 d. – 23,99 eur

Išparduotuvių centre „Vilnius Outlet“ gegužės 13-15 dienomis prie įprastos, 30–70 proc. žemesnės kainos, bus taikomos papildomos nuolaidos 30-yje batų išparduotuvių. Apsižvalgykite ir išsirinkite avalynę, kurios trūksta Jūsų stilingiems ir laikui nepavaldiems šiltojo sezono deriniams.