Nesvarbu, ar pasirinksite „tinginio“ ar „tradicinę“ keto dietą, ją sudarys daug riebalų ir minimalų angliavandenių kiekį turintis mitybos planas.

Remiantis pirmaujančių sveikatos ir sveikatingumo ekspertų tyrimais, keto dieta yra vienas geriausių būdų padailinti figūrą ir numesti svorio.

Jokio bado, jokio alkio ar riebalų kaupimosi. Visa tai įmanoma! Keto dieta leis jums mėgautis mėgstamu maistu ir tuo pačiu metu lieknėti bei gauti energijos.

Štai tik keletas neįtikėtinai įkvepiančių keto dietos sėkmės istorijų:

45 metų Emma buvo praradusi viltį turėti savo svajonių figūrą, nes visi ankstesni bandymai buvo nesėkmingi. Laimei, ji atrado nuostabų produktą – Certified Keto Diet. Vadovaudamasi mūsų rekomendacijomis ji per labai trumpą laiką numetė 15 kg. Pasak Emmos, sunkiausia programos dalis yra pradėti laikytis dietos ir tvirtai ja tikėti. Pamačiusi pirmuosius rezultatus, ji net negalvojo sustoti.

„Kaip ir daugelis moterų, sportavau, kilnojau svorius ir kankinau save ekstremaliomis dietomis. Kaip ir galima tikėtis, man nepavyko pasiekti norimų rezultatų.

Šis mitybos planas degina riebalus ir kovoja su skysčių susilaikymu organizme. Dėl personalizuoto keto dietos plano mano figūra pasikeitė į gerąją pusę, pagerėjo ir savijauta.

Trumpai tariant, per trumpiausią laiką numečiau 15 kilogramų ir vietoje 44 pradėjau nešioti 38 dydžio drabužius, todėl iš XL perėjau į S. Nejaučiu alkio, padaugėjo energijos, o sveikatos būklė gerėja ne dienomis, o valandomis! Dėl šio metodo pradėjau gyvenimą iš naujo ir jaučiuosi geriau nei bet kada.

Pažiūrėkite į save veidrodyje. Jei jums nepatinka jūsų atspindys, pats laikas pradėti! Ne šiandien, kitą savaitę ar sausio 1 d. Pradėkite šiandien! Sunkiausia yra žengti pirmąjį žingsnį! Štai kodėl turėtumėte nedelsdami išbandyti programą „Certified Keto Diet“. Ženkite pirmąjį žingsnį tobulos figūros link“, – sako Emma.

Martine yra dviejų vaikų mama ir neturi laiko lankytis sporto salėse. Ji taip pat nenori jausti alkio laikydamasi dietos. Dėl šios priežasties ji priėmė iššūkį CertifiedKetoDiet.com.

„Išbandžiau įvairius svorio metimo būdus – nuo kalorijų skaičiavimo iki sunkaus badavimo, kai beveik nieko nevalgiau. Pagaliau pavyko numesti 15 kg, bet, kaip ir daugeliui, svoris grįžo labai greitai.

Sveikatos būklė ir sveikata blogėjo kiekvieną dieną. Kraujospūdis, kaip ir cholesterolio ir cukraus kiekis kraujyje, pakilo. Darėsi vis sunkiau judėti, naktimis skaudėjo nugarą. Ir svoris vis didėjo. Tai buvo visiškas siaubas, gyvenau kaip užburtame rate, iš kurio nebuvo išeities.

Dabar aš kaip naujai gimusi – numečiau 45 kg ir jaučiuosi puikiai! Jei man būtų buvę pasakyta, kad taip būna, niekada nebūčiau patikėjusi! Svarbiausia, kad pagaliau esu patenkinta savimi ir jaučiuosi 10 metų jaunesnė. Tai tikrai lengviau, nei gali atrodyti. Suteik sau šansą ir viskas susitvarkys“, – sako Martine.

Pradėkite tiesiog dabar!

---

Primename, kad jokia dieta negali atstoti sveikos ir subalansuotos mitybos, fiziškai aktyvaus gyvenimo būdo. Prieš imantis laikytis dietos, būtina pasitarti su savo šeimos gydytoju ir profesionaliu dietologu, dietistu.