Geilei 47-eri. Nuo pat vaikystės jos oda buvo sausa ir jautri: „Nuo paauglystės vis susidurdavau su netikėtais odos būklės pokyčiais. Tai lėmė, kad ant veido odos atsirado paraudimų ir nuovargio raukšlių po akimis. Kai man suėjo 40 metų, įvyko dramatiškų pokyčių – mano oda tapo tokia jautri, kad negalėjau naudoti jokių odos priežiūros priemonių, nors jaučiau, kad mano oda tiesiog „troško“ drėgmės. Buvau įsitikinusi, kad turiu rasti sprendimą“.

Paruoštas vartoti skystas kolagenas

Atskleidė paslaptį

„Jau beveik 3 mėnesius vartoju „New Nordic“ maisto papildą Collagen Shot. Principas paprastas – jis padeda rūpintis oda, suteikdamas jai maisto medžiagų iš vidaus. Pajutau, kad odos būklė žymiai pasikeitė – ji tapo reikiamai sudrėkinta ir elastinga. Taip pat kasdien tepu „New Nordic“ Natural Magic Anti-Ageing kremą ir Natural Magic Firming serumą, dėl kurių mano oda tapo švelnesnė, o raudonis sumažėjo. Mano oda dar niekada neatrodė taip jaunatviškai puikiai“, – sako Geilė.

Kas yra hidrolizuotas kolagenas ir kuo jis naudingas odai?

Kolagenas yra svarbus baltymas organizme ir nepakeičiama raumenų, kaulų, odos, sausgyslių ir kraujagyslių statybinė medžiaga. Kolagenas – tai siūlų pavidalo baltymas, kuris sudaro 75–80 proc. struktūrinių odos elementų svorio, todėl jo kiekio ir būklės pokytis organizme atsispindi odos išvaizdoje. Kad ir koks bebūtų mūsų gyvenimo būdas, su amžiumi kolageno kiekis odoje mažėja, todėl svarbu išlaikyti kuo didesnį jo kiekį odoje. Hidrolizuotas reiškia, kad kolagenas suskaidomas į lengvai organizmo pasisavinamas amino rūgštis.

Kur galima įsigyti Collagen Shot?

Collagen Shotgalite įsigyti vaistinėse, gamintojo interneto parduotuvėje www.newnordic.lt arba užsisakyti telefonu (8 37) 22 20 23.

Jūsų kasdienė grožio porcija!

Nėra nieko paprasčiau, kaip išgerti kasdienę kolageno dozę jūsų grožiui. Collagen Shot™ – paruoštas naudoti ypač aukštos kokybės vaisių ir uogų skonio skystas kolagenas. Tai ideali kolageno paros dozė, kurią itin paprasta suvartoti. Sudėtyje yra hidrolizuoto jūrinio kolageno (1 tipo), vitamino C, biotino ir arabinių kavamedžių vaisių ekstrakto. Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos funkcijai, susidarymą, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, o biotinas padeda palaikyti normalią odos būklę.


Collagen Shot™ supakuotas į praktiškus paketėlius, todėl itin paprasta vartoti tiek namuose, tiek ir keliaujant. Tiesiog atplėškite ir gerkite tiesiai iš paketėlio. Gerti po 1 paketėlį per dieną.

Maisto papildas. Svarbu subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.