Galime pasidžiaugti, kad lietuviams jau prieinami pažangiausi medicinos diagnostikos metodai, o su pasaulinėmis medicinos, sveikatos gerinimo ir grožio chirurgijos tendencijomis žengiame koja kojon. Nuo Niujorko iki Singapūro – apie unikalias intraveninės ir intraraumeninės terapijos procedūras jau girdėjęs kone visas pasaulis, o šių procedūrų naudą klinikoje „REVIV Vilnius“ pajausti gali ir lietuviai.

Norintiems pasirūpinti savo kūno harmonija

REVIV intraveninė terapija – tai medicininiais tyrimais patikrinta ir paremta procedūra, kurios metu tiesiai į kraują suleidžiamas įvairiais elektrolitais, vitaminais ir antioksidantais praturtintas mišinys. Patekusios į kraują naudingos medžiagos, kitaip nei įvairūs maisto papildai, aplenkia virškinamąjį traktą, todėl yra pasisavinamos greičiau ir didesnėmis koncentracijomis, o teigiamą poveikį galima pajusti akimirksniu. REVIV intraraumeninės terapijos procedūra veikia analogišku principu, tačiau mikroelementai ir vitaminai suleidžiami į raumenis.

REVIV intraveninė ir intraraumeninė terapijos taikomos įvairiais tikslais – visapusiškam organizmo atstatymui ar detoksikacijai, atsigaunant po ligos ar įtemptos, aktyvios fizinės veiklos, praradus daug skysčių, kaip prevencija senėjimui, taip pat norintiems greičiau sumažinti kūno svorį ar tiesiog bendram sveikatingumui skatinti, kad kasdien galėtumėte jaustis sveiki, žvalūs ir energingi.

Lietuvoje jau trejus metus veikianti klinika „REVIV Vilnius“ – pirmoji tokia pasaulinio lygio gydymo įstaiga, siūlanti REVIV intraveninę ir intraraumeninę terapiją bei unikalų genetinį tyrimą, kuris padeda geriau pažinti savo kūną ir jo poreikius.

„Genetinio tyrimo metu iš seilių paimami trys genetiniai mėginiai, kurie laboratorijoje ištiriami, o pagal gautus rezultatus kiekvienam pacientui pateikiama išsami genetinė analizė. Mūsų genetiniai testai gali parodyti, kokiomis ligoms esate genetiškai linkę sirgti ir kokius gyvenimo būdo pokyčius galite atlikti, kad šie genai niekada nebūtų suaktyvinti. Genetinis mitybos analizės tyrimas gali pasakyti, kurie maisto produktai gali sukelti jūsų kūnui diskomfortą, o kurie yra jums ypač naudingi. Tai pat nustatyti individualius maisto papildus, kurių organizmui reikia jūsų sveikatai saugoti. Jei intensyviai sportuojate ir jums yra svarbu geriau pažinti savo kūno fizines galimybes, galite sužinoti apie savo raumenų struktūrą ir į kokį fizinę veiklą, reikalaujančią jėgos ar ištvermės, turite genetinį polinkį. Kaip organizmas reaguoja į uždegimus ar traumas ir kaip galite atsigauti po intensyvaus krūvio. O ką jau kalbėti apie mūsų grožio analizės tyrimą, juk kiekviena iš mūsų norime kuo ilgiau išlaikyti savo odą jaunatvišką ir sveiką– pasakoja „REVIV Vilnius“ gydytoja Raimonda Zaronskienė.

Paprasta pasijusti geriau

Kiekvienam individualiai labiausiai tinkančią terapiją, atsižvelgdami į paciento lūkesčius bei nusiskundimus, parenka profesionalūs „REVIV Vilnius“ klinikos specialistai.

„Tiek intraveninės, tiek intraraumeninės terapijos procedūros nėra skausmingos, jos atliekamos greitai ir, svarbiausia, saugiai. Jau pirmomis dienomis po terapijos pacientas jaučiasi energingesnis, jam pagerėja nuotaika ir savijauta. Teigiami rezultatai po terapijos gali išlikti nuo savaitės iki mėnesio ar net kur kas ilgiau, tai priklauso nuo to, kokia terapija bus atlikta ir nuo kiekvieno asmens fiziologinių savybių, organizmo būklės ir gyvenimo būdo“, – sako gydytoja R. Zaronskienė.

Ar dažnai reikės kartoti procedūras, priklauso nuo paciento organizmo būklės bei gyvenimo būdo, tačiau persistengti nereikėtų – intraveninę terapiją rekomenduojama atlikti ne dažniau nei kas mėnesį, o intraraumeninę – ne dažniau nei kas savaitę.

„REVIV Vilnius“ gydytoja džiaugiasi, kad lietuviai vis aktyviau rūpinasi savo sveikata ir išbando pažangiausias sveikatos gerinimo procedūras ne tik tuomet, kai užklumpa sveikatos problemos, bet ir profilaktiniais tikslais.

„Džiugu, kad reguliariai pas mus besilankantys pacientai supranta terapijos naudą. Ypatingai malonu, kad sulaukiame ne tik nuolatos sugrįžtančių, bet ir naujų pacientų, kuriems mūsų kliniką rekomenduoja čia jau apsilankę jų draugai ar pažįstami. Tai rodo, kad taikomos terapijos procedūros išties veiksmingos“, – sako R. Zaronskienė.

Kodėl verta rinktis REVIV sveikatinimo terapiją

REVIV – vienintelis pasaulinis prevencinės sveikatos prekės ženklas, kuris daugiausia dėmesio skiria saugumui, nes naudojami ypatingos švaros vaistiniai preparatai. Visos terapijos formulės yra unikalios ir testuojamos REVIV laboratorijose, kad būtų saugu jas vartoti nepriklausomai nuo to, kur procedūrą atliksite – Niujorke, Dubajuje, Singapūre ar Lietuvoje.

Procedūros atliekamos laikantis itin griežtų pasaulinių medicininių protokolų ir saugumo standartų, o visas ilgametę darbo patirtį turintis medicininis personalas yra licencijuotas pasaulinio REVIV medicininio gydymo centro.

REVIV siekia įkvėpti žmones pažiūrėti plačiau į savo sveikatą, padėti ją apsaugoti ir užkirsti kelią galimiems negalavimams ar ligoms atsirasti.

Daugiau informacijos: www.revivme.lt
Telefonas pasiteirauti: +370 620 99699